• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen bende persembe doktorum cok zor sabrediyorum.

Ayva cekirdegi zararlimi suan bilmiyorum bi arastir istersen
Bebek tek olunca nasil agrilar oluyo bilmiyorum ama benim yaramazlar beni cok yoruyo valla sag salim bitirseydik bi hic bi is yapamiyorum nolcak bole bilmiyorum.

Ayva cekirdegi baya faydaliydi sanirim burda oneren cok olmustu denemek lazim :)

Can'ım üşütmüş olabilir misin? Sırt ağrın ondan olabilir.
Bu haftalarda midemizde sıkışıyor iyice. Dün gece benim midemde çok fenaydı afedersiniz çıkardım tüm yediklerimi.
Sonlara doğru iştah olmuyor diyor bazı arkadaşlar ve mide bulantıları da oluyomuş benimde bulanıyor bazen midem ama ben çıkaramıyorum ilk zamanlarda hiç kudmadım bulanmasına rağmen ama bu ara yediklerim azalmaya başladı önceden doymazdım şimdi zorla bişeyler temeye çalışıyorum . Açıkcası işime geliyor biraz 14 kilo aldım bu zamana kadar çnkü :olamaz:

Bebek tek olunca nasil agrilar oluyo bilmiyorum ama benim yaramazlar beni cok yoruyo valla sag salim bitirseydik bi hic bi is yapamiyorum nolcak bole bilmiyorum.

Ayva cekirdegi baya faydaliydi sanirim burda oneren cok olmustu denemek lazim :)
Ben gülsuyunda beklettim ayva çekirdeğini tavsiye ederim şuanda yüzüme kullanıyorum ama göğüs ucuna da hafta da bir sürüyorum hemen yumuşatıyor

İyiz canım şükür minnak büyümüş şükür gerilik var ama ilerlememiş şükür Oo arkadaş Haydarinna Haydarinna arkadaşımızdı iyidir inşallah dua ediyorum sürekli onada

Canım sağolasın Allah razı olsun senden. Benim durumum aynı doktor Doğuma kadar yatacaksın hastanede dedi sata göre 30 haftalık usg göre 28 haftalık görünüyorum en kötü 34 geçmen gerekiyor diyolar ama her an zehirlenme olabilir alabiliriz diyolar bekleyip göreceğiz rabbim bize neyi gösterecek

Sonlara doğru iştah olmuyor diyor bazı arkadaşlar ve mide bulantıları da oluyomuş benimde bulanıyor bazen midem ama ben çıkaramıyorum ilk zamanlarda hiç kudmadım bulanmasına rağmen ama bu ara yediklerim azalmaya başladı önceden doymazdım şimdi zorla bişeyler temeye çalışıyorum . Açıkcası işime geliyor biraz 14 kilo aldım bu zamana kadar çnkü :olamaz:
Benim de iştahım kesildi canım, mecbur olmasam yemeyeceğim, acıkıyorum ama canım bir şey istemiyor. Zaten akşam yediklerimi çıkarıyorum iki üç gündür.. koku hassasiyeti de yeniden başladı, kolumu bile kıpırdatmak istemiyorum, çok yorgunum her zaman :(

Canım ben ikinci modelin mavisini aldım. Yastıkları, pikesi, alt açma, emzirme yastığı falan tam set. Modastra'nın galiba bu da. Ürünün kalitesi cok iyi bu arada aynı fotoğrafta durduğu gibi.

Kizlar 2 gundur bi rahatsizligim var adini koyamadim gece hic uyutmadi.hala agri var.
Yedigim hersey bogazimda kaliyor sanki hic erimiyor gb .reflu gb hep geri geliyor.ama ayni zamanda sirtimada bicak saplaniyor gibi bi agri var .
Sag bobrek tarafimdada agri hissediyorum .
Yemek bile yedirtmiyor .doktora gitmeye cok korkuyorum kotu birseymidir niye boyle oldu anlamadim .

Mideyle ilgili kismini ben hergun yasiyorum canim
Diger agri da bende bir sure oldu gecti Doktora gittim ama bobreklere falan baktirdim

Valla benim yemem hala çok iyi :dondurma: ben de en son 13 kilo almıştım Can'ım.
Bilmiyorum belki de dün çıkarma sebebim yediğim bir şey dokunduğu içindir. İshal de oldum çünkü ardından.
Yemek yedikten sonra rahatsız olmaya başladım ben de. Midem şişiyor geriliyor gibi. Ne kadar az yesek o kadar iyi aslında.

Benim de iştahım kesildi canım, mecbur olmasam yemeyeceğim, acıkıyorum ama canım bir şey istemiyor. Zaten akşam yediklerimi çıkarıyorum iki üç gündür.. koku hassasiyeti de yeniden başladı, kolumu bile kıpırdatmak istemiyorum, çok yorgunum her zaman :KK43:
Yaa evet aynı şeyler resmen bende de başladı koku hassasiyeti ben şampuan kokusundan bi de ewdeki el sabunundan tiksinmiştim ama geçmişti şimdi yine başladı

Valla benim yemem hala çok iyi :dondurma: ben de en son 13 kilo almıştım Can'ım.
Bilmiyorum belki de dün çıkarma sebebim yediğim bir şey dokunduğu içindir. İshal de oldum çünkü ardından.
Yemek yedikten sonra rahatsız olmaya başladım ben de. Midem şişiyor geriliyor gibi. Ne kadar az yesek o kadar iyi aslında.
Evet evet geriliyor şişiyorum ben de, yedigime bin pişman oluyorum. Hatta bi yerde Doğum yaklaştıkça iştah kesilir diye okumuştum, korktum erken Doğum mu yapıcam diye..

Canım sağolasın Allah razı olsun senden. Benim durumum aynı doktor Doğuma kadar yatacaksın hastanede dedi sata göre 30 haftalık usg göre 28 haftalık görünüyorum en kötü 34 geçmen gerekiyor diyolar ama her an zehirlenme olabilir alabiliriz diyolar bekleyip göreceğiz rabbim bize neyi gösterecek
Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah sağlıkla sıhhatle zamanında alırsın kucağına

Canim erken dogum riskin hangi durumdan kaynakli var senin? Problem nerde?

Ben gülsuyunda beklettim ayva çekirdeğini tavsiye ederim şuanda yüzüme kullanıyorum ama göğüs ucuna da hafta da bir sürüyorum hemen yumuşatıyor
Ya aslinda yumusak ama sanki soyuluyo gibi ucu ve altindan yara olurda kırmizi gorunur ya o sekilde. kenarindaki koyu halkalar zaten kece gibi ayni degisik bi deri olmus resmen anlayamadim valla :)

Ya aslinda yumusak ama sanki soyuluyo gibi ucu ve altindan yara olurda kırmizi gorunur ya o sekilde. kenarindaki koyu halkalar zaten kece gibi ayni degisik bi deri olmus resmen anlayamadim valla :)
Ben de bazen neyi merak ediyorum biliyor musun? Saglikli meme ucu nasil olur? Acaba benimki normal mi? Acaba catladi da ben mi fark etmiyorum. Cunku benimki de senin bahsettigin gibi. Gecen gun parca parca seyler kopardim alttan kirmizi kirmizi gorundu. Koparmamam lazim biliyorum ama benim de bazi takintilarim varniste. Kavlamaya meyilli bir sey gordum mu asla dayanamam. Bir de benim gogus ucum uyarilinca veya üşüdüğüm zamanlarda cikiyor. Mesela suan normalim ve gogus ucum hic yok purussuz. Ama dokunsam biraz veya soguga ciksam ucu belirginlesiveriyor hemen. Sence bu durum normal mi? Bebegim emmek istediginde ben once meme ucumla mi oynayacam :/

Kızlar sütyen bedenim 85 emzirme atleti siparisi vericem 90 mi cekmç ihtimaline karşı 95 mi versem

Merhaba kızlar. Çok kötü uykusuzluk çekiyorum. Gerek huzursuz bacak yüzünden, gerek burun tıkanıklıgımdan dolayı uykuya dalmakta sorun yaşıyorum. Haftalardır günde 1 saat bile uyuyamıyorum ve artık cidden sinirlerim bile bozuluyor. Çok halsizim. Dr sipraktin tavsiye etti. Aranızda benzer durum yaşayan var mı?

Can'ım üşütmüş olabilir misin? Sırt ağrın ondan olabilir.
Bu haftalarda midemizde sıkışıyor iyice. Dün gece benim midemde çok fenaydı afedersiniz çıkardım tüm yediklerimi.
Hicbilmiyorum .buara oglumun astimi artti sik sik havalandiriyorum.kendimide havalandirmis olabilirim.:KK53:
Bnde hasta gbiyim hiç grip gbi değil ama mide de sürekli bi rahatsızlık hissi ve canım hiç biley yemek istemyor kemiklerim falan ağrıyor . Ama midemin sıkıntısı süt diye düşünüyorum ben ishal yaptı süt beni yine maalesef bi daha da içmicem :63:
Gripte var gecmedi o alistim ona .
Sutmu dokunuyor sana cok kotu o_O

Insallah .topikce rahatsiziz.o_Oyada bu yil boyle bilemedim

Ben de bazen neyi merak ediyorum biliyor musun? Saglikli meme ucu nasil olur? Acaba benimki normal mi? Acaba catladi da ben mi fark etmiyorum. Cunku benimki de senin bahsettigin gibi. Gecen gun parca parca seyler kopardim alttan kirmizi kirmizi gorundu. Koparmamam lazim biliyorum ama benim de bazi takintilarim varniste. Kavlamaya meyilli bir sey gordum mu asla dayanamam. Bir de benim gogus ucum uyarilinca veya üşüdüğüm zamanlarda cikiyor. Mesela suan normalim ve gogus ucum hic yok purussuz. Ama dokunsam biraz veya soguga ciksam ucu belirginlesiveriyor hemen. Sence bu durum normal mi? Bebegim emmek istediginde ben once meme ucumla mi oynayacam :/
Hah tamda tarif ettigin gibi ve bende senin gibiyim duramiyorum surekli elim orda ve canim acidgi icin tutuyorum tutuncada uyariliyo ve daha cok aciyo.bnde dusundum bi kac kez koparsam iylesmesi daha cabk olur diye ama ne mumkun gozumden yas geldi valla :( artik duzelr heralde bilemdim ki .. yok canm zaten bebek emince cikariyo ucunu senle ilgili bisey yok ki onun gorevi o :)

Back
X