• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kanaman çok oluyorsa al bence. Baya koruyucu bir şey gibi. Kirlenince yırt at. Orta kısmında kalınca bir ped var.
Hastanelerde gazlı beze sarılmış pedler veriyorlarmış, depend kullandırmıyorlarmış, arada gelip baktıkları için kolay oluyormuş onu çekip bakmak diye duydum ben de, cumartesi kontrolüm var, Doğum katına çıkıp sorcam sanırım, yoksa ne olur ne olmaz alsam mı

Aminn canım inşallah bazen gücüm kalmıyor ama diyorum ki yavrum o minik bedeni kalbiyle savaşıyor bende dik durmalıyım diyorum işte o zaman umudum çoğalıyor. İnsanoğlu sabırsız işte bir an önce herşey olsun bitsin kavuşayım istiyorsun ama maalesef öyle olmuyor

aynen dedin gibi beklemek tabiki zor evlat bu herseyden daha sabirsiz eder insani ama kilosunuda toplasin kavucaksn insallah orda olmasi suanlik iyi daha hizli toplicak insallah cok beklemezsn bi kac gune kavusursn

Canım ben sadece baby me lohusa pedi aldım, zaten normalde aşırı adet olduğum için hazirlikliyim evde de kotexin büyük pedleri vardı onlari da koydum. Yeter bana göre. Bence seninki de yeter gibi. Yetmezse normal ped alırsın ya da aldiriverirsin marketten kalınlarından
Normal ped kolay evdede var hazır başka almıyorum ozaman
Ben sadece dependin hasta kilodunu aldım. Baya orta kısmı bebek bezi gibi. Kalınca ped var. Ayrıca ped almaya gerek var mı ki
Belki kilot şekli ya giyermiyim giymezmiyim yedek ped de alayım dedim
Depend normal pedmi aldin canim
Normal ama kilot şekli canım

Kizlar bu arada dun arabamiz geldi. İyi ki bunu almisiz dedim. Sürümü, kumaşı, genişliği falan o kadar güzel ki! Tek eksi yani cift yönlü kullanilmiyor olusu. Ona da cok takilmadim. Cocuk buyuyene kadar zaten anakucaginda gidecek. Anakucagina sigmayacak hale gelince de etrafi izlemek isteyecektir diye dusunuyorum. Tentesi cok genis. Uyku tulumu yagmurlugu falan var.
Gule gule kullan canim darisi benim basima :)
Normal ped kolay evdede var hazır başka almıyorum ozaman

Belki kilot şekli ya giyermiyim giymezmiyim yedek ped de alayım dedim

Normal ama kilot şekli canım
Kimisi oneriyor kimisi onermiyor bende sastim kaldim.ilk dogumumda iki hasta bezi sonrasi gece pedleri kullanmistim.
Bu kez sezeryan ihtimalim de var diye dependde aldim yanlismi yaptim bilmiyorum bnde

Hastanelerde gazlı beze sarılmış pedler veriyorlarmış, depend kullandırmıyorlarmış, arada gelip baktıkları için kolay oluyormuş onu çekip bakmak diye duydum ben de, cumartesi kontrolüm var, Doğum katına çıkıp sorcam sanırım, yoksa ne olur ne olmaz alsam mı
Hadi ya :) yani hastanelerin verdiğini duydum ama kullandırmayanını duymadım Can'ım. Boşuna almış olmayız inş. Ben tavsiye üzerine aldım zaten.
Canım sen orta boyunu mu aldın büyük boyunu mu? Geçenlerde bakmıştım alsam mı almasam mı bilemedim ben de.
Can'ım büyük boy vardı şokta sadece. 42-50 beden yazıyordu. Olur herhalde diye düşünüp aldım. 42 bedenim şuan. Ama esnek bir şey Zaten. Orta boyda Olur diye düşünüyorum.

Benim sorum araya kaynamış yalnız sık sık bakıyorum yazan var mı diye içim rahat etmesi için
Bence bu kadar sık oluyorsa gitmelisin doktora. Tabi önce ulaşma imkanın varsa kendi dr una ulaş.
Sonuçta daha önce yatırmışlar seni. Umarım geçici bir şeydir.

Hadi ya :) yani hastanelerin verdiğini duydum ama kullandırmayanını duymadım Can'ım. Boşuna almış olmayız inş. Ben tavsiye üzerine aldım zaten.

Can'ım büyük boy vardı şokta sadece. 42-50 beden yazıyordu. Olur herhalde diye düşünüp aldım. 42 bedenim şuan. Ama esnek bir şey Zaten. Orta boyda Olur diye düşünüyorum.
Kanamadan korktugum kadar Doğumdan korkmuyorum valla, ne kadar kanar nasıl kanar, hep bi telaş halindeydim, Doğum yapmış her insan kişisine peki sen ne kadar kanadın diye soruyorum :))

32+5 ilk minik kırmızı çatlağıma merhaba dedim bugün :skandal:umarım abartmaz çatlamayı :sinirli:
Hayırlı olsun canım benim de karnımn altı ve goguslerimin altı çatladı öyle kasiniyor ki, zor hazmettim zaten catlamicaklarina emindim 5 farklı krem yağ falan sürdüm fayda etmedi:KK48: kaderden kaçılmaz:KK14:

Hayırlı olsun canım benim de karnımn altı ve goguslerimin altı çatladı öyle kasiniyor ki, zor hazmettim zaten catlamicaklarina emindim 5 farklı krem yağ falan sürdüm fayda etmedi:KK48: kaderden kaçılmaz:KK14:
Ben çok önemsemedim kremlenmeyi bazen 3-4 gün sürmediğim oldu iyi bile dayandı . :KK47:Olsun artık ne yapalım çok kaşıntım yok benm çok şükür

Bazıları hiç sürmüyor da hiç çatlak olmuyor canım genetikmis diye duydum, artik yapacak bisey yok :bicak:
Aynen canım napalım artık benimde ergenlikten kalma tam belin yanlarında beyaz beyaz çok belli olmayan çatlaklar vardı bu da tam orda çıkmış zaten .

Kanamadan korktugum kadar Doğumdan korkmuyorum valla, ne kadar kanar nasıl kanar, hep bi telaş halindeydim, Doğum yapmış her insan kişisine peki sen ne kadar kanadın diye soruyorum :))
Ben çok kanama geçiren duymadım Can'ım. İlk gün sanırım çok geliyormuş. O da normal doğumsa.
Ben en çok çatı muayenesinden ve dikişten korkuyorum :(

Kızlar bugün sağ gogsumden sut geldi biyandan çok sevindim biryandan da erken mi daha diye düşündüm
Canım benim nerdeyse 4. ayda gelmeye başladı. Seninki hiç erken değil bence. Ben o ara doktora sorduğumda daha ne istiyosun, gelmesi çok güzel falan demişti. Yalnız hiç sıkmaman gerekiyor. Ben akisina bıraktım valla günlük mutlaka geliyor. Sütün cok olacağına delaletmis.

• Beğen
Reactions: tmz
Canım benim nerdeyse 4. ayda gelmeye başladı. Seninki hiç erken değil bence. Ben o ara doktora sorduğumda daha ne istiyosun, gelmesi çok güzel falan demişti. Yalnız hiç sıkmaman gerekiyor. Ben akisina bıraktım valla günlük mutlaka geliyor. Sütün cok olacağına delaletmis.
Bende daha hiç süt filan gelmedi, acaba sütüm az mı olacak. İnşallah sütüm olur kızlar.

Bende daha hiç süt filan gelmedi, acaba sütüm az mı olacak. İnşallah sütüm olur kızlar.
Canım illede erkenden gelmesi gerekmez ki. Kimininki doğumdan günler sonra geliyor. Simdiden düşünüp kendini strese sokma lütfen. Bünyeden bünyeye değişir. Anormal olan benimki bence :KK45:

Back
X