Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar selam 2 haftada bir kontrole gidenler vardı hala o şekilde mi gidiyorsunuz? Bende öyle gidiyorum ama çevremden çocuğa bunu yapma yazık ayda bir gitsen yeterli şeklinde yorum yapanlar oldu dert edindim kendime :( hatta bazen bir şikayetim olduğunda 3 hafta üst üste gittiğim bile oldu internette zararlı olmadığıyla ilgili çok yazı var doktorum da zararlı üst üst ultrasona girme falan demedi ama yine de bir kurt düştü içime
doktora gitmenin ne zararı olabilir ki 😄 ultrason bebeğe zararlı olsa doktorlar onunla bakmazlar yanii ben de ilk dönemler nerdeyse her hafta gittim şimdilerde 2 haftada bir gidiyorum genellikle bazen 3 haftada bir gidiyorum mesela bir muayeneye gidiyorsam sonraki hafta mutlaka kontrol hakkımı da kullanıp gidiyorum. bu şekilde gitmeye de devam edicem açıkçası :)

Kızlar acil yardım. Biraz önce dişim kırıldı ve biraz sızlıyo sanki ağrı yapacak belli. Dişçiye gideceğim. Yanlış hatırlamıyosam burada diş doktoruna gidenler oldu. Hangi işlemleri yaptırdınız acaba bi sıkıntı olur mu? 18. haftamdayım. Doktorum lokal anestezi yaptırabilirsin dedi ama korkuyorum yine de. Bi zararı olur mu ?

Kesinlikle katılıyorum. Ben de öğretmenim, çağan poyraz kuzey mert eymen gibi asla koymayacağım isimler var. Etrafımda gördüğüm sakin erkek çocuk isimlerine yoğunlaştım 😁 bi de yeni isimli çocuklar da zor olabiliyor. Biz de Atahan düşünüyoruz ama ne olur belli değil 🤣
bulut & aras nasıl ? bu isimli öğrenciniz var mıydı

Hala 2 haftada bir gidiyorum, doktorum istersen gel her gun de bakarim diyor 🫠 hicbir zarari yok anlaminda yani.. iciniz rahat olsun ben bir ay bekleyemiyorum malesef, 10 gunden sonra suyum isiniyor 14-15 e zor variyorum🤣

benim ikiz gebelik olduğu için perinatoloji takipliyim . 2 Haftada bir gidiyorum zamanla 10 güne hatta haftada 1 e bile düşecek

doktora gitmenin ne zararı olabilir ki 😄 ultrason bebeğe zararlı olsa doktorlar onunla bakmazlar yanii ben de ilk dönemler nerdeyse her hafta gittim şimdilerde 2 haftada bir gidiyorum genellikle bazen 3 haftada bir gidiyorum mesela bir muayeneye gidiyorsam sonraki hafta mutlaka kontrol hakkımı da kullanıp gidiyorum. bu şekilde gitmeye de devam edicem açıkçası :)

Değil mi yani bende öyle düşünüyorum doktorum da hiç çok sık gelme zararlı demedi bir zararı olsa uyarırdı 😅 ben de bu şekilde devam ederim zaten 2 haftayı zor bekliyorum 😄

Merhaba kızlar isim konuştuğunuz için naçizane fikrimi söylemek istedim :) 12 yıldır okulda çalışıyorum ben ve çoğu meslektaşım da benimle aynı fikirde. İsmin anlamı kesinlikle çocuğa sirayet ediyor. Özellikle erkeklerde adı ateş rüzgar poyraz bora (aklıma gelenler şimdilik bunlar) ismi gibi oluyorlar :) genelde aşırı hareketlilik çok görüyoruz. Bilimsel değil tabi sizin içinize nasıl sindiği sadece anlamının ve enerjine bakın derim ben. Chatgbt var artık düşündüğünüz isimlerin anlamı ve enerjisini sorduğunuzda size söylüyor.
Bunun kız versiyonunu da bekliyoruz sevgili Parla 😁

Hayırlısı olsun canim yeni şehriniz eviniz size güzellikler getirsin. Nedense taşınma şehir değiştirme beni çok mutlu eder yeni bir heyecan gibi. Fırsatım olsa da bende taşınsam:) evde yapilacak bir çok tadilat var bana kalsa tadilat yapana kadar tasinirdim:)
Teşekkür ederim canım, inşallah kolaylıkla atlatırım bu süreci. Evi çok kafama takmıyorum bir şekilde olur diye, zamanla da düzen oturur diye daha çok doktor/hastane bulma işi beni bir tık strese sokuyor. Ama pozitif kalmaya çalışıyorum, mecbur :))

Kızlar isme biz de karar verdik. Tesadüf geçmiş önerilerinizde. İsmi URAS olacak inşallah 💙 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. İsimli hastane çıkışı siparişi verdim baya 11 Li setler oluyorya. İlk oğluma da oradan yaptırmıştım kumaşından kalitesinden memnun kalmıştım. Size de tavsiye olsun “Tuğba kuğu” instagramda sayfası var bakabilirsiniz 🌸

Kızlar bebek arabası ve beşik aldıysanız fikirlerinizi paylaşır mısınız? Her gün bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Kafam çok karışıyor.
ben anne yanı beşiği almadım bir arkadaşımdan alacağım kısa süreli kullanacağım için. Bebek arabasını da cybex east s twist aldım ana kucağını da Cybex aton s2 isize aldım. Bebek aramız henüz gelmedi ama yerinde inceledim pratik portatif bir araç ama anakucağı geldi gayet güzel memnun kaldım.

benim de bugün kontrolüm vardı. çok şükür güzel geçti.

ve ilk tekmesini de kontrolde hissettim. doktor biraz fazla bastırdı karından bakarken. kızım da bacağına kuvvet arda arda karşı tekmelerle reaksiyon verdi. ultrasonda tekme atışını görmek nasip oldu, komikti baya :D

umarım hep güzel haberler alırız.

benim de bugün kontrolüm vardı. çok şükür güzel geçti.

ve ilk tekmesini de kontrolde hissettim. doktor biraz fazla bastırdı karından bakarken. kızım da bacağına kuvvet arda arda karşı tekmelerle reaksiyon verdi. ultrasonda tekme atışını görmek nasip oldu, komikti baya :D

umarım hep güzel haberler alırız.
çok güzel denk gelmiş çok sevindim sizin adınıza 😍

BIzde kontrolden geliyoruz 😊 16.haftamdayim her sey yolunda cok sukur, 157gr. Cinsiyet icin %80 erkek gibi dedi ama ruyalarimda kiz bebek gormustum tam inanamadim 😅 annemde bana ruya gormus kiz diye 😅 foto eklerim erkek analari bi baksin benzerlik var mi 🤣 ikili teste temiz cikti bir daha detaylidan sonra gidecegim insallah 🎀

Eklentiler

• 1000012502.webp
    1000012502.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 48
Back
X