- 5 Haziran 2021
- 5.618
- 21.577
- 298
- Konu Sahibi annabelica
- #10.441
Değsin kilo aldım o kadar diyet spor gittiMaşallah canımSuss kız nazar edeceksin kendini
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değsin kilo aldım o kadar diyet spor gittiMaşallah canımSuss kız nazar edeceksin kendini
![]()
Sağlıkla kucağına al canımKızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktııııbenden de bir erkek yazın orayaa
bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
![]()
Canım bır de ben varrıım. Bugün perinataloga gittim. 16 dan önce cinsiyet bakmıyorum dedi. 16. Hafta ogrenırım artıkEn az 2 3 haftam var, özele gidiyorum ama sanırım doktorum 16 dan önce söylemiyor, 15+ larda gitmeyi düşünüyorum dayanabilirsem ama zaten şuan doktorum tatilde![]()
Bana da sırtı dönük gibi geldi hiç de anlamıyorum zaten ultrasondanCanım sırtı dönük sanırım anlaşılması imkansız![]()
Ah üzdüAmaaan en minnakimiz sizsiniz sanırım kurban olsun teyzosubence erkek diyeyim safımı belli edeyim
![]()
Ben nub hiç anlamıyorum canım anlamadığım da çok belliymiş zatenSağlıkla kucağına al canımNub bariz belliymiş 1.görselinde erkek görünüyor
![]()
Bende pek anlamıyorum da direk sırtını gördüm gibi oldu canımBana da sırtı dönük gibi geldi hiç de anlamıyorum zaten ultrasondan![]()
Amin canım bende anlıyor gibiyim ama bariz olursa görüntü .benim bebeğin nubu ortada kız mı erkek mi belli değil çözeceğim diye nub profesörü olacağım yakındaBen nub hiç anlamıyorum canım anlamadığım da çok belliymiş zatenteşekkür ediyorum hepimiz sağlıkla alalım inşallah
![]()
Değsin kilo aldım o kadar diyet spor gitti![]()
Canım bır de ben varrıım. Bugün perinataloga gittim. 16 dan önce cinsiyet bakmıyorum dedi. 16. Hafta ogrenırım artık![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahO zamannn kızlara +1![]()
![]()
Açısından pek belli olmuyor ama ince yapılı gibi kız hissettim
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Bana folik asit devam demişti 13.haftada gynoferrosanol verdi.Şimdi elimdekileri bitir ondan sonra multivit adı verdi onu al dediKızlar bir şey soracağım bana doktor takviye olarak magnezyum, demir ve imom diye bir multivitamin verdi. Magnezyum ve demir günde 2 kez yazıyor. Ama imomun içeriğinde zaten demir var. Magnezyum da normalde günde 1 kez içilir diye biliyorum. Kan tahlili de yapılmadı 3 aydır ilk yapılanda da kansızlığım yoktu. Bu kadar demir takviyesi yan etki yapmaz mı ? Adı da ferrum haussman daha önce kullanan oldu mu aranızda
Amin canım sağlıkla alalım inşallah minnoşları kucağımızaOy kızlar tebrik ediyorum cinsiyetler öğrenilmiş saglikla gelsinler insallahhhcok heyecanlı günler yaa
Cherry Mom
Pamlok A Amelia-
Canım KDV ile birlikte 530 dolar ödeme yaptık ve duyduğum en pahalı fiyatı biz vermişiz. Diğer iller bu firmada daha ucuz gerçekten. Size ne kadar fiyat verdiler?Kızlar panorama natera ile fetal dna yaptıranlar ne kadar ödeme yaptınız?
teşekkür ediyoruz güzel teyzesiOy kızlar tebrik ediyorum cinsiyetler öğrenilmiş saglikla gelsinler insallahhhcok heyecanlı günler yaa
![]()