Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ben nub hiç anlamıyorum canım anlamadığım da çok belliymiş zaten 🤣🤣 teşekkür ediyorum hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🙏
Amin canım bende anlıyor gibiyim ama bariz olursa görüntü .benim bebeğin nubu ortada kız mı erkek mi belli değil çözeceğim diye nub profesörü olacağım yakında 😂😂ben de çok erkek hissediyorum ama kız çıkarsa şok olurum herhalde senin gibi 😂😂😂

Kızlar bir şey soracağım bana doktor takviye olarak magnezyum, demir ve imom diye bir multivitamin verdi. Magnezyum ve demir günde 2 kez yazıyor. Ama imomun içeriğinde zaten demir var. Magnezyum da normalde günde 1 kez içilir diye biliyorum. Kan tahlili de yapılmadı 3 aydır ilk yapılanda da kansızlığım yoktu. Bu kadar demir takviyesi yan etki yapmaz mı ? Adı da ferrum haussman daha önce kullanan oldu mu aranızda
Bana folik asit devam demişti 13.haftada gynoferrosanol verdi.Şimdi elimdekileri bitir ondan sonra multivit adı verdi onu al dedi

Kızlar arada kaynadı sorum yukarda, fetal dna icin panorama ve eurofins icin ne kadar ödeme yaptınız?

Back
X