Sanırım şeker içim alabileceğimiz tek önlem günlük ölçüm bol hareket gerisi bize bağlı bi durum değil. Umarım kolay atlatırız bu son haftaları. Kıyafetleri de öyle yapıcam evet
@tired , küçük keselerde valize koyucam ne ne için belli olsun o kalabalıkta herşey karışabilir çünkü.
Bebek bezi olsun mutlaka , benim setimde battaniye bere eldiven çorap alt üst ve iç zıbın var bu parçaları vericem. Ekstra tulumu var takımın onu da yedek olarak koyucam ikisini aynı anda giydirmezler sonuçta.
hiç sorma
hiye
canım koşturmaca, odasını kurdurduk hazırladık annemle nevresimlerini diktik. Kıyafetlerini yıka ütüle işkence gibi zaten . En azından bunlar bitti , kendi çamaşır ve pijamalarımı yıkayıp ütüleyip bi kıyafet askısına astım. Herşey tamam gibi . Nisa’nın ilk haftası nasip olursa yardımcı gelicek kapı pencere detaylı bi temizlik yaptırırım . Eksiklerim var yan beşik , reflü yastığı, arabası kaldı bunları da karar veremiyorum bir türlü alırsam bitecek nihayet. Rabbim her anne adayına kolaylık , alabilme gücü versin inşallah . Sen de durumlar nasıl ? Bitirebildin mi? Ayrıca ufak tefek şeylerde var ama yetiştirebilirsin yapıcam ; çikolatası hediyelikleri vs. Oda süsü vs yaptırmıcam çünkü Doğumdan 2 ay sonra fln eşimin yanına gidicem , yan beşiğimi alıp giderim çünkü o yüzden gerek duymadım. Lohusa tacı vs de yaptırmadım hastaneden çıkıp biran önce eve gelmek istiyorum o iş bana işkence gibi geliyor. Sanırım evde iyi hissedersem giyinip süsleniriz oğlumla öyle foto çektiririz