2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@Fatmae20 valla ben kafasi kucuk kilosu az diye bi problem varmis gibi davranan doktor gormedim. Burda 2. Bebegi olan cok anne var onlar daha net soylerler hersey normalse kiloya takilmazlar heleki 1 hafta gerilige hic takilmazlar. Ya gordukleri baska bisey var ya da doktorunuz gereksiz evhamli
Gerilik tecrübem belli benim 2400 gram bir bebek neyi küçük 1 hafta kafanın neyi küçük ben anlamadım valla

Benim de ayaklarım yüzümde sıkıntı yok ancak yüzükle uyuduğum zaman sabahları kalktığımda sıktığını fark ediyorum. Doktoruma söyledim ancak bu dönemlerde normal olduğunu söyledi özellikle bir şey önermedi. :KK64:

Artık yapacak birşey yok bu saatten sonra demek ki. Ortalama 1 buçuk 2 ayımız kaldı zaten hayırlısıyla doğuralım da şişlikler bir şekilde geçer.

Benimde bugün kontrolüm var iki seferdir göstermiyo yüzünü sıpa bakalım göstericek mi :)
Guzel ha berle gel canim.
Ben çok tuzlu yemiyorum canım aramamda tuz öyle. Ama sanırım ne kadar önlemde alsak artık sanırım şişmeye devam edeceğiz. Normal artık bu zamanlar da.
Ayakta kalinca daha fazla oluyor dinlen bol bol

Tansiyonum 12-8 kızlar gayet normal yani. Bu baş ağrısı artik kronik oldu yani bende. Hiç bi sorun yok ama işte beni delirtiyor
canım gebelerin genelde 10-6, 9-5 oluyor tansiyon. 12-8 ideal ama senin için olmayabilir yani çünkü kan basıncı artıyor damarlar genişliyor falan hepimizde onun da etkisi olabilir. dikkatli ol hep.

Belirtisiznesne Belirtisiznesne canım emre beye devam demi... Benim araştırmadaki doktor 2 hafta sonra ara kontrole yakında bir hastaneye gidebilirsin sonrki 2. Haftada gel doğum tarihi vereyim dedi yani 34 haftalık ken bakalım bende emre beye mi gitsem diyorum hala 3 boyutlu gösteriyor değilmi gittiğinde aslında bu gittimde doktor da gösterdi ama devlet ve özel arasında fark var Biraz daha eşimle gitmek istiyorum bakalım haftaya cumaya

Kızlar günaydın . 32. Haftada izne ayrılmak için aldığınız raporları sadece doktorunuz onaylayıp vermedi mi ? Müdür yardımcım heyet raporu olması gerekiyor sistem kabul etmiyor tek hekim onayını diyor . Bir hatamı yaptım

Benimde ayak yüzüm normal ellerim şişiyor kapatıp açarken geriliyor ellerim. Zaten bana sürekli şişmedin sen şişmedin sen deyip duruyorlar şişeyimde rahatlayın diyesim geliyor :KK70:
Hahha şişelim de toptsn rahatlasınlar canım :-p zaten şu milletin ağzı en büyük ceremesi hamileliğin. ama varya şiştin demelerinden iyidir ay ne canımı sıkıyordu konuşmaları. İnanır mısın doğumda bir arkadaş hastaneye ziyaret geldi ve söylediği cümleyi yazıyorum.
Sanki içinde bir bebek daha var karnın çok büyük :kızgın: ay o doğum şapşallığıyla hiçbişe dememiştim ama nefret ediyorum o günden beri ondan

Banada hep gün batımı . Kumu sucaklığı gün baterken ki o denize vuran kızıllığı hatırlatır. Bu ismi ilk düşündüğümde hiç duymamıştım başka birinde ama sonradan duydum. Hatta eski çalıştığım yere insan kaynakları gelmişti yeni adı kumsaldı ve otuz yaşında falandı :cool:İsterse kar yağsın yine de gidicem valla :) eşim bu hafta akşam çalışıcak baska bi gün gidemeyiz . Ama önce bebişimi görcem . Zaten eyüpte oturuyorum bn çok yakın buraya
Haha git tabi canım baya da yakınmış zaten ya ben karşıdayım tabi. Bir de açtı hava sanırım. Randevun kaçta güzel haberler getir bize inşallah ❤️

Belirtisiznesne Belirtisiznesne canım emre beye devam demi... Benim araştırmadaki doktor 2 hafta sonra ara kontrole yakında bir hastaneye gidebilirsin sonrki 2. Haftada gel doğum tarihi vereyim dedi yani 34 haftalık ken bakalım bende emre beye mi gitsem diyorum hala 3 boyutlu gösteriyor değilmi gittiğinde aslında bu gittimde doktor da gösterdi ama devlet ve özel arasında fark var Biraz daha eşimle gitmek istiyorum bakalım haftaya cumaya

Evet canım Emre Bey' e gidiyorum bir sıkıntı olmazsa da onunla doğum yapacağım. 3 boyutlu gösteriyor. Hatta her randevuda ayrıntılı ultrason gibi sürüyor tek tek açıklıyor. Mesela bizim oğlanın boyu 1 hafta geri çıktı azcık kısa yani. Ama bunu takmamam gerektiğini anlattı ultrasonda normal olsa ne kadar fark olduğunu gösterdi. İnsanın içini çok rahatlatıyor ve görüntü almak için elinden geleni yapıyor. Bence gitmelisin haftaya perşembe benimde kontrolüm var yine. Sende ara kontrole kesinlikle Emre Bey'e git.

Hahha şişelim de toptsn rahatlasınlar canım :p zaten şu milletin ağzı en büyük ceremesi hamileliğin. ama varya şiştin demelerinden iyidir ay ne canımı sıkıyordu konuşmaları. İnanır mısın doğumda bir arkadaş hastaneye ziyaret geldi ve söylediği cümleyi yazıyorum.
Sanki içinde bir bebek daha var karnın çok büyük :kızgın: ay o doğum şapşallığıyla hiçbişe dememiştim ama nefret ediyorum o günden beri ondan

Ay canım bende sinir oluyorum o insanlara yok ben böyleydim de sen böylesin. Yok ben çok şişmiştim sen hiç şişmedin. Yok ben çok kilo almıştım da sen almadın. Arkadaş vereyim sana da sen karnına sok doğur o zaman :D Herkes bir mi annem ablamla bile çok farklı hamilelikler yaşıyorum ben sana noluyor yani. Valla şişik şişik olalım da kına yaksınlar.

Kızlar günaydın . 32. Haftada izne ayrılmak için aldığınız raporları sadece doktorunuz onaylayıp vermedi mi ? Müdür yardımcım heyet raporu olması gerekiyor sistem kabul etmiyor tek hekim onayını diyor . Bir hatamı yaptım
Canım başhekime götürmelisin sanırım ondan bahsediyor. Doktordan imzalı aldım sonra başhekime götürdüm. Heyet raporu da öyle ya ondan bahsetti sanırım müdürün

Var canim ben sabaha kadar olenler kalanlar sanirsin korku filmindeyim.hakettim ama okumadan uyudum :KK43:

Aynen canim bende oyleyim.havalarda mi etkiliyor acaba bizi

Var canim yine ben .
Ayaklarim epey sisiyor tuzu kesmem lazim ama kesemiyorumo_O
Haha ben de hep okurum aslında ama ona rağmen görüyorum ya bilinçaltı falan da değil:))

Benimde bugün kontrolüm var iki seferdir göstermiyo yüzünü sıpa bakalım göstericek mi :)
Güzrl haberlerini bekliyoruz canım kaçta randevun:)

Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler
Decavit d3 gynoferro osteocare :110:

Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler

Ben vitamin ilacı ReGenesis kullanıyorum. Demir için gynoferrosanol. Başka da birşey kullanmıyorum şu an. Zaten ilaç yutmakla alakalı problemim var ikisini zor içiyorum günlük :110:

Troid için neden ilaç kullanmıyosun kaç çıkıyo TSH t3 t4

Troid için ilk tahlillerimde 3 çıkıyordu, kadın doğum dahiliyeye yönlendirdi ama dahiliye normal deyip gönderdi 2 kere. En son dün yaptırdığım tahlilde şu an tsh 5.01 / t3 3,37 / t4 0.53. Son ay kadın doğum doktorumu değiştirdim. O da endokronolojiye yönlendirdi ama bu dönemde ilaç vermeyebilirler dedi. İlaç gerekiyorsa hamileliğin başında başlatıyorlar, bu dönemden sonra ilaç işe yaramayabilir dedi :KK43: Beni de endişelendirdi tabi bu durum ama şimdi endokronolojiye randevu almaya çalışıyorum bezmialemden, henüz alamadım. Devletlerde önce dahiliyeye görünmek gerekiyormuş onun yönlendirmesi gerekiyormuş falan uzun geldi bana.. Var mı önerebileceğiniz Endokronoloji uzmanı Bezmialem dışında?

Canım başhekime götürmelisin sanırım ondan bahsediyor. Doktordan imzalı aldım sonra başhekime götürdüm. Heyet raporu da öyle ya ondan bahsetti sanırım müdürün
Beni de raporu aldıktan sonra rapor onay odası diye bir oda vardı oraya gönderdiler . Bitti dediler inşallah sıkıntı çıkmaz

Ozel hastane, tek hekim imzaladi. Bir sorun cikmadi. Hem bu rapor degil ki dogum oncesi izin

Back
X