- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
- #31.601
Canım tansiyonum hep aynı gibi 11-7 civarlarında, su da içiyorum gece yine hep tuvalete kalktım hattaTansiyonuna bakıyor musun canım. Bir de sususLuk yapar baş ağrısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tansiyonum hep aynı gibi 11-7 civarlarında, su da içiyorum gece yine hep tuvalete kalktım hattaTansiyonuna bakıyor musun canım. Bir de sususLuk yapar baş ağrısı
Sağol canım çocukluk hayalim bnm bu isim. Eşimde çok benimsedi bi ara yalandan başka isim mi bulsak dedim . Hemen hayır o zamn ben yabancılık çekerim dedi . :)İsim çok hoş gerçekten güzel olacaktır eminim inşallah bulursun malzemeler uyum çok iyi yalnız :)
Canım sen yine çalışıyorsun da halsizsin ben şu an hep evdeyim ama inanki öyle mal gibiyim. Mecburen ayağa kalkıyorum, keşke bi uyusam doğumdan sonra uyandirsalarKızlar üzerimde inanılmaz bir ağırlık var çok yorgun hissediyorum kendimi. İşten eve gidince zaten en az 2 saat de mutfakta geçiyor. Asıl hamilelik 30 haftadan sonra başlıyormuş. Vallaha son haftalar ne olur bilmiyorum. Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin:)Bebişler ne kadar oldu merak ediyorum ben:)
Mutlaka tansiyonunuzu olcun,ihmal etmeyin....benimde basim agriyordu agri kesici icmeme ragmen gecmiyordu ustelik ....meger sorun tansiyonmus.bunun icin birkac kere hastanye yattik ve sonunda tansiyon ilaci basladik.tedbirli olmakta fayda var arkadasim.Kızlar bu baş agrisindan biktim ya, gideyim de parol içeyim bari![]()
Ayy sabah oldu bn uyandım ama eşim azcık uyusun diye bekliyorum bebişimi görcem bi ay oldu görmeyeli tamKızlar üzerimde inanılmaz bir ağırlık var çok yorgun hissediyorum kendimi. İşten eve gidince zaten en az 2 saat de mutfakta geçiyor. Asıl hamilelik 30 haftadan sonra başlıyormuş. Vallaha son haftalar ne olur bilmiyorum. Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin:)Bebişler ne kadar oldu merak ediyorum ben:)
Tamam canım bugün ölçmeye başlayayım zaten doktor kontrolüm de var ona da sorarımMutlaka tansiyonunuzu olcun,ihmal etmeyin....benimde basim agriyordu agri kesici icmeme ragmen gecmiyordu ustelik ....meger sorun tansiyonmus.bunun icin birkac kere hastanye yattik ve sonunda tansiyon ilaci basladik.tedbirli olmakta fayda var arkadasim.
Çok güzelmiş ben de ilk kez duydum biliyor musun ama çok içime sindi. Deniz kum güneşe bayılırım. Hep güzel şeyler hatırlatır bana. Hava bugün yağmurlu gidecek misin eminönüne yine deSağol canım çocukluk hayalim bnm bu isim. Eşimde çok benimsedi bi ara yalandan başka isim mi bulsak dedim . Hemen hayır o zamn ben yabancılık çekerim dedi . :)
Baş ağrısı sırasında ölçebilidn mi hiç canım. Çünkü hep yüksek çıkmıyor. İnşallah yoktur tabi baş ağrısı başlarda da çok olurdu bence düşük tansiyondan ama. Valla ne çektik başta sondaCanım tansiyonum hep aynı gibi 11-7 civarlarında, su da içiyorum gece yine hep tuvalete kalktım hattahamilelikte arttı baş ağrıları ya neyseki önceden etki etmeyen parol şimdi artik işe yarıyor az da olsa
![]()
Evet az kaldı ya. Gün gün saydık 270 den geriye. Kaldı 50 şaka gibi. Çok şükür yüzüm ve ellerim normal ilk kızımda tansiyondan herhalde şişmiştim bu zamanlar. Bunda akşam 9 gibi ayaklarım hafif şişiyor canım o da yorgunluktan sanırım el yüz normal çünküKızlar şişmeye başlayan var mı? Ayaklarımda sıkıntı yok halen minnacık ama ellerim iki gündür şişiyor çok. Yüzümde de aman aman bir şişme yok ama ellerim çok geriliyor. İnsana çok varmış gibi geliyor ama cidden artık bu belirtilerle bebişlerimizi kucağımıza almamıza az kaldı![]()
Evet az kaldı ya. Gün gün saydık 270 den geriye. Kaldı 50 şaka gibi. Çok şükür yüzüm ve ellerim normal ilk kızımda tansiyondan herhalde şişmiştim bu zamanlar. Bunda akşam 9 gibi ayaklarım hafif şişiyor canım o da yorgunluktan sanırım el yüz normal çünkü
Banada hep gün batımı . Kumu sucaklığı gün baterken ki o denize vuran kızıllığı hatırlatır. Bu ismi ilk düşündüğümde hiç duymamıştım başka birinde ama sonradan duydum. Hatta eski çalıştığım yere insan kaynakları gelmişti yeni adı kumsaldı ve otuz yaşında falandıÇok güzelmiş ben de ilk kez duydum biliyor musun ama çok içime sindi. Deniz kum güneşe bayılırım. Hep güzel şeyler hatırlatır bana. Hava bugün yağmurlu gidecek misin eminönüne yine de
Eller icin YouTube de karpal tunnel yoga diye arayin. 5-10 dk lik videolar var. Beni biraz rahatlatiyorBenimde ayak yüzüm normal ellerim şişiyor kapatıp açarken geriliyor ellerim. Zaten bana sürekli şişmedin sen şişmedin sen deyip duruyorlar şişeyimde rahatlayın diyesim geliyor![]()
Kizlar hareketli olurmus diyolar.oglum hic boyle degildi.Maşallah ne güzel benim hiç kılur kıpır değil eskiden öyleydi ağır abi oldu gelişince:)
Inss:)haha çocuk stresi uykusuzluğu derken almadığın kiloları bile veriyorsun valla :)
Canim ismi cok guzel.suslerde guzelmis deniz temali cok guzel seyler var mutlaka bulursunKüçüklere etiket yaparım diye düşündüm ama kapı süsü yaparsam büyük onun üstüne yaktırarak yazdırırım diye düşündüm . İçime çok sindi tabi bn daha güzelini yaparım:) ayy yarın olsa hemn hem bebişimide görcem.![]()
Çoook severim kumsal isminiKızlar kızımın adı kumsal olucak inşallah . Magnet yaptırmayı düşünüyodum ama böyle deniz yıldızlı falan bugün karşıma böyle bişey çıktı . Yarın eminönüne gidip malzemelerine bakcam kendim yapmayı düşünüyorum . SiZce nasıl bana çok farklı geldi . Hatta ağ gibi bişey de bulursam yanlarından küçük küçük çapraz yapıştırırım. Büyük bulursam kapı süsü de yaparım ismi yaktırarak yapıp nasıl fikirEki Görüntüle 2125971
Yorulunca oluyor canim dinlen ayaklarini yukarida tut.Günaydın herkese. Dün geceden beri regl sancısıçekiyorum, belim ayrılıyor sanki ve karnım ağrıyor. Bebeğim de çok hareketli. Dün biraz fazla yürüdüm ve minibüste çok fazla sarsıldım. Bunlardan olabilir mi? Benzer durum yaşayan, sancılanan var mı? Sebebi ne olabilir?
Aynen 5 ay serumla beslendigim icin 5_6kilo verdim .simdi hamile kaldigim kilodayim.Neeee1 kilo mu sen hiç almamışsın hatta vermiş olmalısın..bebekti suyuydu plesantasıydı 4 5 kilo sırf onlar gelir farklı duruyor canım ismiyle de uyumlu...ismini o tahta şeylerin üzerine yazdırmayı düşünüyorsan harika olur gerçekten
![]()
Bunları görmüştüm canım, 65 tl dedi. Ama başka bi sayfada istediğiniz modeli 55 e yaparım diyen başka bi bayan var istersen :) bence malzeme alabileceğin bir yer varsa terliği 12-15 lira arası satıyorlar, üstüne bi fiyonk bi inci atarsın olur bu iş
fiyattlaraa bakarmisin yeşilköy pazarında 25 tlye satıyorlar bunları.Bu terlikte hicbisey olmadan giyince banyo terligi gibi
Sağol canım . Çok güzel şeyler var gerçekten kolanyalar şişeleri falan . Ben pek pembe kullanmak istemiyodum magnette kapı süsünde falan eğer yapabilirsem bunlardan yaparımKizlar hareketli olurmus diyolar.oglum hic boyle degildi.
Inss:)
Canim ismi cok guzel.suslerde guzelmis deniz temali cok guzel seyler var mutlaka bulursun
Çok sağol canım inşallah bulucam bgün eminönündeÇoook severim kumsal ismini
Malzemeleri de bulabilirsen çok güzel bence. İsmine de çok uygun.