2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar günaydın rüyalarım dallas gibi. Gözümü kapatır kaptmaz dallas alemine dalıyorum. Gece birkaç kez kalkıyorum geri uyuduğumda yüne rüya. Var mı ben gibi olan :))))
Var canim ben sabaha kadar olenler kalanlar sanirsin korku filmindeyim.hakettim ama okumadan uyudum :(
Kızlar üzerimde inanılmaz bir ağırlık var çok yorgun hissediyorum kendimi. İşten eve gidince zaten en az 2 saat de mutfakta geçiyor. Asıl hamilelik 30 haftadan sonra başlıyormuş. Vallaha son haftalar ne olur bilmiyorum. Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin:)Bebişler ne kadar oldu merak ediyorum ben:)
Aynen canim bende oyleyim.havalarda mi etkiliyor acaba bizi
Kızlar şişmeye başlayan var mı? Ayaklarımda sıkıntı yok halen minnacık ama ellerim iki gündür şişiyor çok. Yüzümde de aman aman bir şişme yok ama ellerim çok geriliyor. İnsana çok varmış gibi geliyor ama cidden artık bu belirtilerle bebişlerimizi kucağımıza almamıza az kaldı :anne::anneadayı::KK200:
Var canim yine ben .
Ayaklarim epey sisiyor tuzu kesmem lazim ama kesemiyorumo_O

Sorma yaa bende aynıyım kafamı koyduğum yere uyuyorum bugün az kaldı evi yakıyodum yemeği ocağa koydum uyuya kalmışım tencere çatır çatır yanmış evi duman basmış ben kokuya uyandım komşular geldi noluyo diye Allah korudu valla

Şimdi kokuyu gideremiyorum evden ne yapabilirim bilen varmı bütün camları açtım bekliyorum gitsin koku diye

Canim çok geçmiş olsun dikkat et Allah korumuş. Camlar hepsi açıksa bi kaç saate çıkmıştır bu yumuşatıcı kaynatma olayını biliyorum azıcık suyla karıştırıp 1 taşım kaynatiyon ve evde geçiriyorsun sonra evin bir köşesine koyuyorsun o soğuyana kadar koku veriyor teyzem yapar

Ayy sabah oldu bn uyandım ama eşim azcık uyusun diye bekliyorum bebişimi görcem bi ay oldu görmeyeli tam :eğlence:artık iki haftada bir çağırır herhalde :KK53:
Evet canımm zaten çok az kalmış senin 2 kontrollük zamanın kalmış:)Güzel haberlerle gel:)Keske whatsapp grubumuz olsaydı ya. En azından bebişler doğunca da birbirimizden kopmazdık

doktor yanlardan sisik onden arka basik dedi kalbindeki odak icinde dogumdan sonraki is dedi asik bu sefer bacaklari taktilar cunku bacaklar 32 hafta karni 34 basi 37 hafta 4 gun cikiyor gecen bagirsak diyolardi problem onu soramadan bu sefer bacak bide dokrorum muhane etti 4 kez bastan sonra baska doktor sifirlayip tekrar bakti gelip esimi almiyolar dedim boyle boyle esim artik noluyo diyo her gittimizde birsey cikiyo diye artik dogunca bakalim neler bizi bekliyor Allah hepimizin bebegine saglik sihat guc kuvvet versin insallah
Allah büyük canım İnş kucağına aldığında genetik olarak karşılaşırsın başından beri sıkıntılı gebelik yaşayan bir kaç arkadaşız Allah büyük hepimizin yavruları Allaha emanet... Benimde karnı küçük çıkıyo şuan kafası da küçük genetiktir İnş diyoruz bakalım doğmadan görmeden ne desek boş seninde sezeryan olucak değilmi benimde sezeryan 36 dolunca alınacak Rabbim hepimizin sonunu hayırlı etsin

Kızlar bu baş agrisindan biktim ya, gideyim de parol içeyim bari :KK43:

Bende de bu hafta başladı bu baş ağrısı nedense :110: dün kontrolde tansiyonum 11e 7 di. Ama troid problemim var ilaç ta kullanmıyorum. Acaba ondan mı diye düşünüyorum. Bir de çook uykum var gözlerim kapanıyor resmen çalışamıyorum :olamaz:

Kızlar şişmeye başlayan var mı? Ayaklarımda sıkıntı yok halen minnacık ama ellerim iki gündür şişiyor çok. Yüzümde de aman aman bir şişme yok ama ellerim çok geriliyor. İnsana çok varmış gibi geliyor ama cidden artık bu belirtilerle bebişlerimizi kucağımıza almamıza az kaldı :anne::anneadayı::KK200:

Benim de ayaklarım yüzümde sıkıntı yok ancak yüzükle uyuduğum zaman sabahları kalktığımda sıktığını fark ediyorum. Doktoruma söyledim ancak bu dönemlerde normal olduğunu söyledi özellikle bir şey önermedi. :KK64:

Selam.kozlar ben nisan annesiyim.belki mart sonu olcak bebeyim.hep kucuktu kilosu bugun 37 haftaliyiz sukur 2403gr olmus ama bugun kafasii kucuk dediler haftaya 1 saat usg de bakilacak ve benden kan aldilar virus varmi diye böle olan varmi esim ve ben maf.olduk aglaya aglaya yaa
Kızlar bu baş agrisindan biktim ya, gideyim de parol içeyim bari :KK43:
tansiyon bakmadan içmeyin bir şey yüksek olunca da ağrıyor baş.

Kesinlikle canım her bebek ayrı tecrübe. Anneliğin fıtratında var hem endişe :-) ben tam gününde doğsun isterim ya ne biliyim anne karnındaki her birgünü şifa gibi geliyor
Canım onun vaktini Rabbim bilir bak aramızda kaç haftadır ha doğdu ha doğacak dediklerimiz var ama vakitleri dolmamış demekki duruyorlar benimki 36 da alınacak 38 ideal hafta zaten neden takılıyorsunki 34 le doğup turp gibi olan 40 la doğum kuvezde giren var sağlıklı olsun Rabbim vaktini hayırlısıyla ayarlar İnşallah

Evet canımm zaten çok az kalmış senin 2 kontrollük zamanın kalmış:)Güzel haberlerle gel:)Keske whatsapp grubumuz olsaydı ya. En azından bebişler doğunca da birbirimizden kopmazdık
Whatsupp grubu kurmak falan yasak canım anında ceza veriyolar son aylarımızı cezalı gecirmeyelim :) burdan yine haberleşiriz tabi bebişlerden fırsat bulursak :)

Bende de bu hafta başladı bu baş ağrısı nedense :110: dün kontrolde tansiyonum 11e 7 di. Ama troid problemim var ilaç ta kullanmıyorum. Acaba ondan mı diye düşünüyorum. Bir de çook uykum var gözlerim kapanıyor resmen çalışamıyorum :olamaz:

Benim de ayaklarım yüzümde sıkıntı yok ancak yüzükle uyuduğum zaman sabahları kalktığımda sıktığını fark ediyorum. Doktoruma söyledim ancak bu dönemlerde normal olduğunu söyledi özellikle bir şey önermedi. :KK64:

tansiyon bakmadan içmeyin bir şey yüksek olunca da ağrıyor baş.

Tansiyonum 12-8 kızlar gayet normal yani. Bu baş ağrısı artik kronik oldu yani bende. Hiç bi sorun yok ama işte beni delirtiyor

Belirtisiznesne Belirtisiznesne bugün ben de kendimi şiş hissediyorum, sabah aynaya bakınca yüzümün şiş olduğunu farkettim. aynen senin gibi bana da hiç şişmedin diyorlardı şimdi rahatlarlar :işsiz:

Selam.kozlar ben nisan annesiyim.belki mart sonu olcak bebeyim.hep kucuktu kilosu bugun 37 haftaliyiz sukur 2403gr olmus ama bugun kafasii kucuk dediler haftaya 1 saat usg de bakilacak ve benden kan aldilar virus varmi diye böle olan varmi esim ve ben maf.olduk aglaya aglaya yaa
Canım kilosu gayet iyi 1 hafta kafa küçükse nolcak ki çok anlamadım benim kızın 1.5 hafta küçük şuan genetiktir diyoruz bence boşuna stres yatırmışlar sana ya anlamıyorum bu doktorları 1 hafta gerilik bişey değil diyen onlar değilmi ben 2. Oğlumu 2150 doğdu .. Bi görsen aslan gibi 16 yaşına girdi az kalmış yavruna kavuşmana hadi hayırlısı

Troid için neden ilaç kullanmıyosun kaç çıkıyo TSH t3 t4

B
Valla bilmiom.kilosuda az di zaten önce simdi 2403gr bugun dediler yoksa her hafta gidiom demediler birsey anlamadim 30cm dedi onuda piskatrim dedi dontoru sormayi unuttum
Kardesimde 37 haftalik dogdu 33cm kafasi kilosu 240p gr di bilmiom.esiminde kafasi kucuk Allah buyuk ya
Valla canım kardeşin den dolayı daha endişelisin sanırım ama eşinin kafası küçükmüş benim oğlumun da öyle hatt doğdu şüphelendiler araştırılar sonra eşimi araştırılar eşimin kafa ölçümü olunca ona benzediği çıktı meydana hala küçük hatta arkadaşları limon diyolar oğluma düşün babada öyle kafa minik ama şükür zehir gibi oğlum Anadolu da okuyor şükür çok başarılı

Belirtisiznesne Belirtisiznesne bugün ben de kendimi şiş hissediyorum, sabah aynaya bakınca yüzümün şiş olduğunu farkettim. aynen senin gibi bana da hiç şişmedin diyorlardı şimdi rahatlarlar :işsiz:

Mutlu olsunlar şimdi :) Artık kınamı yakarlar bilmem. Şişmemişsek ne güzel arkadaş ne nazarlıyorsun değil mi. Bu şişlikte geçecek az kaldı artık ne kadar tedbir alsakta sanırım daha da şişeceğiz

Back
X