2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hanımlar oğluşum poz verdi bugün çok tatlı aynı ben. Kafasını ölçerken doktor inanmadı 38 haftalık çıkıyor dedi başka makine ile bir daha baktı sonra anladık ki benim kafam büyük babası iri normal. Boyumuzda 36 haftada. Kilosu 2600-2700 muhtemelen çünkü 3 gibi çıktı ama doktor kafa büyük olunca kilolu çıkar onu takma dedi. Gerçi 5 kilo gelebiliri de ekledi. Doğum kanalına girmiş yavrum.Eki Görüntüle 2126215

Maşallah :nazar:
Sanki biraz kızmış tombik yanaklı.

Sağolasın sordugun icin. Maalesef iyi haber yok. Bugun rontgene aldılar. Ilk röntgeninden daha kötüymüş cigerleri. Yani oldugu gibi durmasini gectim ilerlemiş . Onca ilaca antibiyotige ragmen. Esimle aglamaktan mahvolduk. Baska hasteneye sevkini aldık dozları hep arttirdilar. 48 saat sonra tekrar rontgene alacaklar. Insallah bu kez iyi haberler alırım :KK43:
Rabbim çok büyük. Dualarmız seninle iyi düşün canım. İyi olacak inşallah :dua:

Iyi gun dostlari iste ben arabamla ordan oraya gezdirdim zamaninda . aylarca serumla beslendim ne telefon ne bi ziyaret

Yok valla :olamaz:

Canim eskisi gb degil cok secenek var fiyatlar ucmus inan kelin ilaci olsa durumundayim .bende alamadim. Henuz :KK53:
hiç anlamıyorum bende Valla herşeyi hallettim bunda tıkandım resmen..diğer travel sistemlere göre bana çok uygun geldi sadece 600 TL..

Kızlar çikolata için çoğunluk hacı şerif düşünüyor sanırım alternatif olsun yine de hacı şerif 70 taneye 50 tl diyor. Eminonunde Elit markasının mağazası var bebek ismi yazmıyor ama mavi ya da pembe bebek suslemeli aynı sadece bebek ismi yazısı yok kilosu 70 tl nakitte 60 tl ve kiloda 150 tane oluyormuş haberiniz olsun. Elit de iyi markadir kahve dünyası ayarında yani. Tadımlık da ikram ediyorlar zaten. Fiyatı çok iyi , elit satan mağazalarda böyle değil eminonunde böyle sanırım.

Kızlar merhabalar bu ara sanki hiçbirşey yetişmicekmiş gibi hissediyorum sürekli hafiften bunalıma giriyorum biraz yol kat etmek adına hediyelik ve kapı süsü siparişi verdim sizce nasıllar

Eklentiler

• A775CB31-6A4F-4922-A3B6-1A4D7D45507D.webp
    A775CB31-6A4F-4922-A3B6-1A4D7D45507D.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 78
  • 9F131492-59B9-4F74-A802-3C522616DC96.webp
    9F131492-59B9-4F74-A802-3C522616DC96.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 79
Kizlar sepet besigi alanlara bi sorum var .
Yatak olarak naptiniz incemi sizinkilerde
İnçe bir sünger var canım, ayrıca uyku seti almıştım onun içinde de elyaf pufuduk bi yatak göndermişler önce altına sersem mi diye düşündüm sonra bebeklerin sert yerde yatması gerek diye okumuştum, o yüzden vazgeçtim ama sünger de hiç içime sinmiyor nedense

Kızlar merhabalar bu ara sanki hiçbirşey yetişmicekmiş gibi hissediyorum sürekli hafiften bunalıma giriyorum biraz yol kat etmek adına hediyelik ve kapı süsü siparişi verdim sizce nasıllar
Çok güzelleşmiş canım güle güle kullanın ve dağıtın, ben de buna benzer siparişler verdim. Fiyatları nasılmış?

İnçe bir sünger var canım, ayrıca uyku seti almıştım onun içinde de elyaf pufuduk bi yatak göndermişler önce altına sersem mi diye düşündüm sonra bebeklerin sert yerde yatması gerek diye okumuştum, o yüzden vazgeçtim ama sünger de hiç içime sinmiyor nedense

Merhaba canım
Bu hafta kaldı kızımı muayene ettirdiğim doç. Doktora yeni doğan bebeklere nasıl yatak önerirsiniz dedim ortopedik yatak alın dedi
Ben asansörlü sallanabilen beşik aldım.onun içine yatak bakıyorum şimdi
Sünger benim içime de sinmezdi

Kızlar adet sancısı gibi özellikle sağ kasığımda çok ağrı var , uyuyamadım neden oluyor bu

Sakin ol....artık değişik değişik yerlerimizde çeşit çeşit ağrılar yaşıyoruz.Bu haftalarda normal.Takipte kal.Duruma göre gidersin doktora.Şuan benimde rahmime iğneler batıyor.bebek Doğum pozisyonunda ondan zorlanıyorum diye düşünüyorum
Artık doktorum her hafta nst istedi benden

Canım ben gebeliğe uygun değilmiş dediğimi içiyorum hatta burda ebe arkadaş önermişti tehlikesimi varmış ki bak kurt düştü içime

Canim bu çeşidinden kullanıyorum gaviskonun. Hatta bu konuyu sigaraya ile de konuşmuştuk. Içinde bir etken madde diğerine gore iki katı demişti onun dışından bir değişiklik yok hamileler kullanabilir yani. Ben oğlumda da Kızın da da aynısını kullanıyorum rahat ol canim.

Tam buğday unundan yapılmış esmer makarnalardan yiyebiliyor muyuz semoş...dayanamadım aldım günde 3-4 kaşıkçık yesem nolur yaa...annemler gittiler işleri toparlayıp gelecekler okulda son haftam çok bunalıyorum...annem sürekli bana göre bişeyler bulunduruyordu...bocaladım birden...kendimi bi yere kapatsam şu 2 ay geçse sağ salim öyle çıksam...izne ayrılınca gel diyor kız kardeşim İstanbul a takılırız diyor amaaan benim neyime her yanım dökülüyor zaten onların yediği hicbir şeyi yiyemem...dokunmayın bana inimden çıkarmayın diyorum:KK12:

Yiyebiliyoruz canim. Ekmek degisim listesinde 1 dilim ekmek yerine 3 yemek kaşığı makarna var hatta Bende son diyetisyen görüşmesinde demiştim dr a ben tam buğday ve yulaflı makarna yiyorum diye. Oda o kadar sıkma kendini dedi. adven adven in dediği gibi stres daha çok yükseltir dedi. Bizim için annenin stressiz olması çünkü stres bebeği daha çok etkiliyor dedi.

Birde şu gaviskon olayı var bence de sekeri etkiliyor ama iciyorum ne yapayim mesela simdi saat 4:30 da wc ye kalktim saay 5:55 mide yanmasindan uyuyamiyorum. Okadar fena ki anlatamam. Aglayasim var icsemde geçmiyor en azindan biraz rahatlatıyor. Bu sınırın etkisi şeker etkisinde daha fazladır diye düşünüyorum.

Canim bu çeşidinden kullanıyorum gaviskonun. Hatta bu konuyu sigaraya ile de konuşmuştuk. Içinde bir etken madde diğerine gore iki katı demişti onun dışından bir değişiklik yok hamileler kullanabilir yani. Ben oğlumda da Kızın da da aynısını kullanıyorum rahat ol canim.

Klavyenin azizli ve benim dikkatsizligim sağolsun.
Sigara ile değil sofiarya ile demek istemiştim canim oda doktora sormuştu hatta Zeynosrkn84 Zeynosrkn84

Günaydın kızlar geceden beri çok huzursuzum sanki bugün doğum yapacakmışım hissi çöktü üstüme eşim sabaha karşı il dışına göreve gitti gece gelcek eşimin ve benim ailem il dışında yanımda kızımdan başka kimse yok belim ve karnım ağrıyor çok korkuyorum

Günaydın kızlar geceden beri çok huzursuzum sanki bugün doğum yapacakmışım hissi çöktü üstüme eşim sabaha karşı il dışına göreve gitti gece gelcek eşimin ve benim ailem il dışında yanımda kızımdan başka kimse yok belim ve karnım ağrıyor çok korkuyorum
canim hic oyle telas etme uzanip dinlenmeye bak daha var gunlerine insallh vakitli gelirler..

Back
X