2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
büyüyene gorede var bildiğim kadarıyla ama civildekiler bilmiyor ölçüleri büyüyen beşik deyince sepet yatağı gösteriyorlar ya.iade alırız dediler iade edecem sanırım
Canım benim beşiğimde büyüyen beşik. Ana onun da ölçüleri değişiyor 70*130 var benimki 80*130 . Bm ölçülere göre bulamadım o yüzden ölçülere bakıp yanları 140 olan aldımama kafa kısmı 60 onunda . Şimdilk kafa kusmını takmadm daha sonra diktiririm . Sende ölçüsüne bi bak beşiğin

Kizlar bugun cok moralim bozuk aglamaktan sisti burnum sanki banami oyle geliyo :)
Doktor bna gecen gun plesantamin baska bi yerde oldugunu mu ne soyledi ama bana unutturma dogumda soyle aliyim dedi.
Bnde onemsemedim basit bise sandim.
Nette bi bakiyim dedim cok kotu seyler yaziyor.
Salyas.... oldum.:KK61:
Miyomlarda var zaten.
Dogumu falanda dusunup korktum sanirim biraz :cry:
Yada kotu birsey emin degilim.:KK42:

Cok kotu syler yaziuor nette doktor hic bahsetmedi bu risklerden .
Plesantayi zaten aliyorlar, filtre yerine gecen gecici bir doku kutlesi.
Yeri de sagda solda onde arkada asagida yukarida her yerde oluyor. Farkli tibbi isimleri var yerine gore. Arkada olmasi en yaygin hali. Asagida tam Rahim agzinda olursa cikis yolunu kapatip dogumu zorlastirabiliyor. En kotu sezeryan oluyorsunuz. O da dunyanin Sonu degil. Internette yanlis terimi ararsaniz yanlis cevabi bulursunuz. Cok kafaya takmayin.

Allah Allah bi süre daha gözlemle sonra doktoruna sor bakalım canım, kremsi olsa normal akıntı dicektim benim çok olur çünkü
Benimde normalde hep öyleydi ama bu ara farkli iste o tedirgin ediyor biraz. Tuvalete de aşırı sık çikmaya basladim.
Canim direk doktoruna git yada acile git once usg ile bakiyor doktor sonrasinda turnusol kagidi veriyor. Ic camasirina koyuyorsun egerki amniyon sivisi kacagi varsa rengi degisiyor idrar akinti vs ise degismiyor.
Oyle yapmazlar iste burda. Direk elle muayene masasina oturtur. Bizim burda sanarsin ultrason cihazi calistikca parasini doktorlar ödüyor ceplerinden. Zorla bakiyorlar cihazla.
Canım bendede oluyor o bazen krem akıntıyla birlikte oluyor bazen su gibi bugün 3 kez çamaşır değiştirdim dr geçen hafta suyunu sırduğumda güzel demişti ki bu akıntı öncedende oluyordu şimdi arttı biraz su olsa dr azalmış vs derdi diye düşünüyorum bide koyu renk çamaşırın varsa siyah gibi onunla baksana bir ben öyle denediğimde beyazlık geldi çamaşıra ama beyaz çamsşırda sadece ıslaklık gibi görünüyor
Ben de eger suyum siziyorsa rengi farkli gelir, fark ederim diye acik renk giyiniyordum dur bir de siyah deneyim. Normal de hep siyah giyinirim zaten.
İdrar kaçırma daha çok son zamanlarda oluyormuş baskıdan hissizlesebiliyormus idrar kaçırdığını anlamiyormussun. Ama akintidir seninki gibi dusunuyorm. Dün kontrolum vardı camasirim baya islaniyor bebeğin suyu mu diye korkuyorum bazen beyaz yoğun ama bazen saf su gibi dedim. Doktorum artık son 6 hafta camasirini baya islatacak kadar olur doguma hazırlık normal korkma dedi
İnsallah oyledir ya.

gunaydin hanimlar... reflu yatagi alaniniz varmi. benim cocuk dogunca ameliyat olursa boyle bir yataga ihtiyacim olacak gibi geliyor yastik yok vs. tavsiyeniz varmi

Kızlar kandiliniz mübarek olsun sağsalim yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun yavrusu hastanede olan arkadaşın oğlu şifa bulsun bebeğinde sıkıntı olanlar sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin allahım.rabbim daha önce kaybı olanların sabrını kat kat artırsın inşallah kimseyi korktuğuna uğratmasın

Kızlar kandiliniz mübarek olsun sağsalim yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun yavrusu hastanede olan arkadaşın oğlu şifa bulsun bebeğinde sıkıntı olanlar sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin allahım.rabbim daha önce kaybı olanların sabrını kat kat artırsın inşallah kimseyi korktuğuna uğratmasın
kim hastanede ben pek takip edemıyorum dogum yapan mı oldu ?

Kizlar bugun cok moralim bozuk aglamaktan sisti burnum sanki banami oyle geliyo :)
Doktor bna gecen gun plesantamin baska bi yerde oldugunu mu ne soyledi ama bana unutturma dogumda soyle aliyim dedi.
Bnde onemsemedim basit bise sandim.
Nette bi bakiyim dedim cok kotu seyler yaziyor.
Salyas.... oldum.:KK61:
Miyomlarda var zaten.
Dogumu falanda dusunup korktum sanirim biraz :cry:
Yada kotu birsey emin degilim.:KK42:

Cok kotu syler yaziuor nette doktor hic bahsetmedi bu risklerden .
ama olmaz ki böyle gereksiz üzülmek, plesanta her yerde olabilir sonuçta bebeğin eşi o bebek anne karnından çıkınca o kendiğilinden 10-15 dk da anneden ayrılıyor. Doktorun size söylediği şey çok önemli bir şey olsa bana hatırlat der mi kendisi sisteme falan not aldırır. yanlış anlamışsınız siz ne demek istediğini Allah iyiliğini versin.

Arkadaşlar birde gece aklıma geldi bizim kaloriferler gündüz yanıyo gece sönüyo, ben bebeğim doğduğunda onu nasıl yatırmalıyım ve gece emzirmeye nasıl kaldırmalıyım hasta etmeden bana akıl verin gece 1 saat bunu düşündüm :(

kim hastanede ben pek takip edemıyorum dogum yapan mı oldu ?
evet Haydarinna Haydarinna bebişi 1 kilo dünyaya geldi baya oldu ama İnş çok çabuk iyileşecek Mayıs Anneleri'nin ilk bebişi. Bu arada onu da çok merak ediyorum ama derdi başından aşkın diye soramıyorum, dualarımızdan eksik etmeyelim.

Arkadaşlar birde gece aklıma geldi bizim kaloriferler gündüz yanıyo gece sönüyo, ben bebeğim doğduğunda onu nasıl yatırmalıyım ve gece emzirmeye nasıl kaldırmalıyım hasta etmeden bana akıl verin gece 1 saat bunu düşündüm :KK43:
kız o zamana kalorifer kalmaz ki sıcak olur hava, herşey yaşanınca öğrenilecek bence yoksa oturur ağlarım ben nasıl bakcam diye.

Süper olmuş canım ellerine sağlık, herkes bu yastıkların çok kullanışlı olduğunu söylüyor, ben de aldım, içi elyaflı sence makineye atsam bozulur mu?
normal yastıkları falan attım ben bebişin yastıklarını bir şey olmadı ama emzirme yastığı baya sert ve dolu o yüzden cesaret edip atamadım.

Back
X