- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
- #60.921
Insallah canm tek dilegim o inanki..Ah canım ya. Tez zamanda şifa inş. Sana da sabır.
Yerim o minnakları ben yaa. Annesini üzmez onlar. Çabucak iyileşirler inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canm tek dilegim o inanki..Ah canım ya. Tez zamanda şifa inş. Sana da sabır.
Yerim o minnakları ben yaa. Annesini üzmez onlar. Çabucak iyileşirler inş.
Insallah canm cok saol.allah razi olsunCanım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yavrucaklara sanada sabır güç kuvvet versin canım dualarımız seninle en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah.
Aminn insallah cumlemizn yardimcisi olsun evlat cok zor bi imtihanAllah yardımcın olsun canım, güç ve sabır versin.
He tişört giyemecek yavrular demekkikisa kollu giyince onlar tek kat olacakmış canım. Ben doktorun yalancisiyim
![]()
Ay benimki de aynısını söyledi.kolay sanki dedim 3 çocuğa bakmak.hele 3.de erkek olursa huniyi takar gezerim artık :)Benimkide oğlan eşim ikinci oğlan olursa üçüncüyü yapariz diyo kız için dediğin gibi sanki kendi doğuracak
Biz 4 ten beri uyumuyoruz hic bir is yapamadim uykusuzim surekli aglamaU-YU-MU-YOR CİLDİRİCİİİİİM
Ay şu mesajı tamda kızım uyurken yanında uzanıyorum o sırada okudum . Sesli güldüm çocuk uyandı .Su tersten emzirme olayı nasıl oluyor? Gözümun onune ben otururken bas asagi duran bir bebek geliyor. Biz çok profesyonel değiliz daha yatarak emmeyi beceremedik
Pamuğa Gül suyu döküp sil canım, kafaları tam kalkmadıgından pişiyorKızımın boynunun katlama yerleri kıpkırmızı ya süreklide yağlıyorum ne yapabilirim başka banyoyumu sıklaştırsam
Geçmiş olsun canım ateşi falan var mıydı? Sadece anne sütü almıyor muydu? Anne sütü iyilestiriyor normalde ufak tefek rahatsızlıkları...küçük bebeklere bu kadat antibiyotik verildigini ilk defa burda göruyorum...oğlumda yaslı bi çocuk doktorumuz vardı hep de emzir iyileşir annesi derdi virüsler mikroplar da bir garip olmuş heralde nerden buluyorlar el kadar bebeleriGittik. Virak enfeksiyon dedi antibiyotik verdi. Öksürüyor kuzucum. Ben de hastayımgeciriyoruz bakalim gunleri
Bizde sabah 7 den beri canım kucakta da inmiyor ismis hakgetireBiz 4 ten beri uyumuyoruz hic bir is yapamadim uykusuzim surekli aglama
bu sut olayina taktim ben de. sabahtan beri emiyor, 2 dkka uyuyot sonra yine meme istiyor. acaba sut yetmiyor mu ac mi bu cocuk diorum ama memeyi sikinca sut cikiyor icinden. ac kalsin istemiyorum, mama da yok evdeBizimki de dün gece 1 de uyandı. Sabah 7 de uyudu
Uykusu var dalıyor beşiğe bırakıyorum tekrar
Meme aranıyor çılgın gibi. Veriyorum çekiyor çekiyor bağırıyor çığlık atıyor. Memede hal kalmayınca mama yaptım. Cuk cuk içti sakince.
Buradan şu sonucu çıkarıyorum kendi kendime. Demek ki sütüm gelmiyor ona sinirlenip bağırıyor. Biberonu niye sakin sakin içiyor o zaman. Tabi biberon sonrası yine meme. Uykulu çünkü. Uyuması lazım. Dalıyor tık uyanıyor. En son yattım koluma aldım sarıldım yattığım yerde salladım. Öylece ikimizde uyumuşuz. Çok kızıyorum kendime Allah korusun yA.
Şimdi kızlar bu süt gelmemesi konusunda haksız mıyımsıkınca süt geliyor memeden. Ama ona yeterli olmuyor mu ki
Sonuç sabahtan beri uyuyor. Bitek öğlen altını aldım banyo yaptırdık. Emdi uyudu tekrar. Az önce acıktı yine. Ama uykuda ağlıyor. Gözünü bile açmadan memeye yapıştı. Gece kuşu sanırım bizimki
Benimki de arada yapıyor canım. Annem de yedikleri ağzına geliyor dedi. Geviş getiriyor yaniKızlar bebeğim ağzında bişey var gibi bazen geveleyip duruyor neden olur bileniniz var mı
Birkaç arkadaş vardı uzamış sarılık deniyo sanırım.anne sütü yapıyormuş ama seninki çok yüksek değilki çok yakında dahada düşerkızlar sormustum ama arka sayfalarda gümburtüye gitti..kizım 22 günlük. sarılıgı 10 hala gecmedi. .aranizda sariligi gecmeyen var mi ya da böyle uzayan??? doktorunuz ne tavsiye etti? cok onemli.cevaplarsaniz sevinirim