- Konu Sahibi kardelen384
- #61.101
Gül koyduk canim Gonca gülün gulu ama :))İsmini ne ne koydunuz canım kızın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gül koyduk canim Gonca gülün gulu ama :))İsmini ne ne koydunuz canım kızın :)
ooff ooff ben de mecbur alıcam, hiçbir şey yakışmayacak kahrolucam.Ben o gercekle yüzleşeli baya oldu en sonunda eşofmanı makasla kestim ve mecburen kendime alışverişe çıktım![]()

Adıyla yaşasın canım ben çok severim gül gül isminiGül koyduk canim Gonca gülün gulu ama :))
Aynen ben 34 beden olmuş sana 40 beden bnde göbeğim gitti diyorum . Kiloyu sırf basene almışım resmenHamile pantolonu giyiyorum he seferinde aglamak istiyorumgöbeğim çok var elbiselerim düğmesiz emzirme
birde bu var kolay emzirmek lazim
artık dışarı tek başıma çıkmam lazım yoksa zayıflamak hayal olur 
Karpuzdan olabilir belki .Valla bizimkinin ilk kez böyle yapamadığı gazı oldu ben de çayı içmedim ondan geliba dedim içtim rahatladi![]()
Gerçeklerle yüzleşmen lazım :) bu günler de gecicek bnde 34 bedendim 40 bedene ancak giriyorum . Bütün yediğini popom almışooff ooff ben de mecbur alıcam, hiçbir şey yakışmayacak kahrolucam.![]()
Bizim de bugün kırkımız çıkıyor kızlar ne yapsam bilemedim...bize gel diyen arkadaşlar var ama ramazan günü kimseye gidesim yok...suyun içine taş mı koycaz...
Bu arada ben bugün uyku eğitimine başladım ufaktan...mememde ve sallanarak uyumasını istemiyorum...az önce uykusu gelmişken kollarını bağladım perdeyi çektim beyaz gürültü müziği açtım yatağına koydum ve uyudu (emzik verdim çıkardı ama onu da sürdürücem)...inşallah başarabiliriz...aslında miniklere alışkanlık kazandırmak en fazla 3-4 gün süruyor...erken merken dayanamadım başladım valla...aha bu da biz
http://www.uykusuzanneler.com/ilk-4-ay-uyumayan-bebek-icin-cozum-yollari/ (uyku eğitimi için bi daha paylaşıyorum linki okuyun kızlar)
Eki Görüntüle 2156855
benim de tüm dert popoda birikmiş durumdaGerçeklerle yüzleşmen lazım :) bu günler de gecicek bnde 34 bedendim 40 bedene ancak giriyorum . Bütün yediğini popom almış![]()

İyi cesaret cnmYıllardır yapıyorum canım annem hemşire öğretmişti. Başkasına yapmam ama kendime dürterim![]()
Kiz emzirirken takil burda. Suan cok degerli bir vakittesin baska islerle ugrasKız uyuyor oğlan uyuyor koca uyuyor bende yemek yiceme gelmiş burda takılıyorum![]()
O uyurken neler yaptım neler nerdeyse bütün evi topladım çamaşır durdum yemek yedim :))Kiz emzirirken takil burda. Suan cok degerli bir vakittesin baska islerle ugras![]()
Ağzını burnunu yerim. MaşallahEki Görüntüle 2156857
Ahan da şekil 1 a
Beni böyle kitliyo işte bu kız, bu halde dünden kalan poğaçayı yedim
Meşhur çayı yaptım içeyim uyumaya çalışçam
Bakalım başaracak mıyım
Kızlar kendine iğne yapan var mı bi manyak ben miyimbaşım dünden beri agridan mahvetti beni valla bi dikloron sapladim popoya inşallah geçer
![]()
ay çok tatlı maaşallah
Allah'ım hayırlı sağlıklı haberler almanızı nasip etsinKızımın kardiyoloji kontrolü var kızlar dua edin sapasağlam çıksın yoğun bakımdan taburcu olurken kardiyoloji doktoru 1 ay sonra kontrol öneririm yazmış raporuna bizde goturuyoruz bakalım