• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Fıstık anneler iyi bayramlar, kucak dolusu sevgiler. Doğdu mu doğacak mı derken minnaklarımızla ilk bayramımızı geçiriyoruz bile :KK200: allah isteyen herkese nasip etsin, bizimkilere ve tüm evlatlara sağlık sıhhat versin.. bayram gezmesi konuşmuşsunuz, çok terlediğim için siyah bi tişört giyerim hamile pantolonunun üstüne ve kızlar üzülmeyin lohusayız biz taze anneleriz, tombul olmamız çok normal.. laf söyleyenlere acımayın verin hemen cevabı.. bayram gezmesine gidelim gitmesine de yine bi odaya kapanıcaz bebekleri emdiricez ve hiç birşey anlamıcaz belki ama olsun yavrularımız iyi olsun da bugünler de geçecek tadını çıkaralım :KK68:

Gunaydin ve iyi bayramlar kizlar
Bizim gobegimiz haftasinda dustu sonra banyosunu da yaptirdik Doktora son gittiğimizde göbeğin etrafinda hafif pıhtı vardi Bisey olmaz dedi doktor
Saglik ocagina gittik dün Orda hemsire batikon sürdü bakim yapmak icin
Az once fark ettim ki yine kanamis gobek ve atletine iki üç damla kan bulasmis

Ne yapsak acaba

Bizim gobegimiz haftasinda dustu sonra banyosunu da yaptirdik Doktora son gittiğimizde göbeğin etrafinda hafif pıhtı vardi Bisey olmaz dedi doktor

Ne yapsak acaba
Çok fazla değilse ve aktif kanama yoksa sorun yok diye biliyorum ama için rahat etmicekse götür kaç gün oldu göbeği duseli

Ne yapsak acaba
Bizümde oldu k vitamin iğnesi olduktan sonra geçti canım

Fıstık anneler iyi bayramlar, kucak dolusu sevgiler. Doğdu mu doğacak mı derken minnaklarımızla ilk bayramımızı geçiriyoruz bile :KK200: allah isteyen herkese nasip etsin, bizimkilere ve tüm evlatlara sağlık sıhhat versin.. bayram gezmesi konuşmuşsunuz, çok terlediğim için siyah bi tişört giyerim hamile pantolonunun üstüne ve kızlar üzülmeyin lohusayız biz taze anneleriz, tombul olmamız çok normal.. laf söyleyenlere acımayın verin hemen cevabı.. bayram gezmesine gidelim gitmesine de yine bi odaya kapanıcaz bebekleri emdiricez ve hiç birşey anlamıcaz belki ama olsun yavrularımız iyi olsun da bugünler de geçecek tadını çıkaralım :KK68:
aynen ben suan kv deyim ve herkes balkon sefasi yaparken ben bi odada kizimi emziriyorum. ama dedigin gibi cok sukur Allahim bize bu gunleri gosterdi. nice bayramlara ins. hep beraber
kiyafete gelince yarim varil gibi geziyorum onumde bi sepet takili sanki, esnek bi elbise giydim totom gobegim ortada hoplata hoplata geziyorum :KK49:

Pişikten de hala kurtulamadik. Tam hafifledi gececek diyorum zombi gibi geri çıkıyor. Ne yapacam nasil gecirecem bu pişiği? Popoyu suyla yikiyorum. Kurumasina havalanmasina musade ediyorum bezi cok sık degistiriyorum. Sudocrem, desitin, travazol, bepanten, hametan, zeytinyagi, hindistan cevizi yagi... her halti denedim. Yok yok gecmiyor. Pisiklerden su sizmasa pudra surecem artik en azindan acisini hafifletir. Ama su sizdigi icin pisiklerden pudra da suremiyorum.
Bezi mi değiştirsen acaba ? çünkü yanlış hatırlamıyosam bi kaç bez denedin sen bundan dolayı olabilir ben prins kullanıyorum bnde pişik falan yapmadı çok şükür

Ne yapsak acaba
Burda bunu ilk yasayan benim herhalde :) bn bi kaç gün takip ettim bu kanama devam ederse git doktora o bişeyle temizliyor orayı ve daha sonra k vitamini aşısını takrarlıyor . Kanın pıhtılaşmasını sağlıyormuş . Bzm iğneden sonra kanama durdu

Sabah beşte kalktık eşim ben kızım . Kızım uyuyor hatta ikinci posta uykusunda eşimde uyuyor. Ee benim niye uykum gelmiyor :işsiz:

sofiarya sofiarya bu bebişlerin gördüklerinden nasıl emin olabiliriz
Göz teması ne zaman kuruyolar
Eşimle paranoya yapıyoz görmüyor mu acaba diye :KK45:
Eşim parmağını gezdiriyo takip etsin diye :KK70:

Vermek mi istemiyosun ? Ben çevremden gördüğüm kadarıyla mzellikle uyku zamanları çok iyi oluyor . Hiç uykusu olmayan çovupa emxik verince drek mayışıyor . Uyku düzeni oluşturmak için iyi bişey bnce . He bi de çene kasları gelişiyor
Vermek istemedim canım.hem alışsın istemedim hem de ağız yapısına filan zarar veriyor diyorlar o yüzden.gerçi geçen gün doktor da kolik ağlamaları için emzik ver rahatlar biraz dedi kafam karıştı.uykusunda sürekli emer gibi çenesini oynatıyor benimki.versem kabul edecek gibi.

Ne yapsak acaba
canim benim bebisinki de sonradan kanamisti doktor tekrar K vitamini asısı yaptirdi hastanede.

Vermek istemedim canım.hem alışsın istemedim hem de ağız yapısına filan zarar veriyor diyorlar o yüzden.gerçi geçen gün doktor da kolik ağlamaları için emzik ver rahatlar biraz dedi kafam karıştı.uykusunda sürekli emer gibi çenesini oynatıyor benimki.versem kabul edecek gibi.
emzik sihir gibi bisi ..en etkili susturucu..bebis emzik alıyoken verin sonra cok ugrasirsiniz da almaz ;))

Geçmeyen pisiği doktora göstermek iyi fikir olabilir
Pazartesi veya sali fakülteye goturecem
5 e kadar deliksiz uyunadı ki
10-12 arası uyudu sonra 3 e kadar yine ev içinde dolanma sürekli emme ritüeli
Ama buna şükür tabi
Benimki de 2,5 a kadar her yarin saatte bi uyaniyor :(
Canım kızımın pisliği travacort ile neredeyse geçti. Sudocrem ile dönerek kullanıyordum ama bikac gun sadece travacort kullanacağım kesin çözüm olacak sanki eminim
Canım su sızmasi derken pislikler su mu topluyor. Bi doktora göster canım su toplaması var ise en azından tavsiye alırsın önemli birşey değilse de
Hafta ici gotureceme ya. Biktim yeni bir sey alio denemekten.

Mantar olmasindan şüpheleniyorum goturecem hafta ici doktora :(
Bezi mi değiştirsen acaba ? çünkü yanlış hatırlamıyosam bi kaç bez denedin sen bundan dolayı olabilir ben prins kullanıyorum bnde pişik falan yapmadı çok şükür
Bez degistirmeyi de denedim. Etki etmedi napacam bilmiyorum

Back
X