- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #61.741
Eldivenlerini ben de bir iki haftadır takmıyorum. Çiziyor yüzünü ama havalar sıcak, parmak aralarının pişip su toplamasindan, mantar olmasindan daha iyidir diyorum. Alt acma örtüleri bana cok gereksiz gelmişti dogurmadan. Ama en az bez kadar gerekli bir ihtiyaçmış. Benimki de istisnasiz altini her actigimda cis veya kaka yapiyor. Alt acma ortusu kullandigim halde yatum basim veya yatak batiyor. Olnasa ne yapardim bilmiyorum. Ben eger ortuyeye kaka bulasmamissa hemen atmiyoeum. Sadece cis yapmissa eger balkona veya pencerenin onune atiyorum kurumasi icin. Tekrar kullaniyorum obu kakasi gelene kadar. bir de ebebekte baby&me nin ekstra ince alt acma ortusu satiliyor. Boyutlari 90x60 daha buyuk. Bu yuzden ortadan kesiyoru ortuyu. Bir taneden iki tane cikmis oluyor boylece tasarruf ediyorum. Tuzlama konusunda ise fikrim yok. Ama dedigin gibi bilimsek bir seyinyok. ha 7 sinde yapmissin ha baska gun fark etmezKizlar üç sorum var
Birincisi eldiven takiyor musunuz hep? Taktigim zaman eller cok havasiz kaldi soyuldu vs.. Cikaralim dedik her yerini tirmaladi gozune bisey yapacak diye korkuyorum
Ikincisi alt acarken ne seriyorsunuz altina? Tek kullanimlik alt acma bezlerinden kullandim ama her alt acmada bir posta daha çiş kaka vs :) yaptigi icin iki gunde bi paket bitti Bunun alternatifi var mi ki :s
Kizlar bi de 14 günlüğüz ve ben yedinci günde tuzlama yapmak cok istiyordum ama sarilik oldugumuz icin yapmadik Biliyorum bilimsel yönü olmayan eski adet ama aranizda yapan var mi veya bilen? Simden sonra gec mi kalmis oluruz acaba yapsak sarilik falan gecti cok şükür Ne dersiniz?