- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #62.001
Hadi bakalım yatmıştır inşallahBen şimdi gidiyorum ptt canım 4 mayıs doğum benim yatmışsa yazarım burdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım yatmıştır inşallahBen şimdi gidiyorum ptt canım 4 mayıs doğum benim yatmışsa yazarım burdan
Kaka ve gaz çıkarmada sorun yok aslında bizde de. Kakada biraz zorlanıyor ama öyle feryat figan değil. Ama tüm bunlara rağmen hala gaz sancısı devam. Dün geceden beri alttan üstten çıkardığı gazın haddi hesabı Yok. Resmen büyük insan geğiriyor sanırsın. Ama yine kıvranıyor. Şuan omzumda.
Emzirme parası ne Can'ım? Herkes alıyor mu onu?
Ben sadece 300 tl yi biliyorum.
hangi raporu verdiysek? kime verdiysek:)Canım devlet her doğum yapan aileye 150 lira süt parası yatırıyor onda başvuru yapmıyorsın eğer raporunu verdiysen otomatik yatıyor. E devletten takip edebiliyorsun onu ptt den alabiliyorsun. E devletten iş görmezlik ödemesinden bak yatmıştır çoktan ben bayağı oldu alalı süt parasını
Raatte hesabınız varsa ziraate yatıyor yoksa pttye yatıyor.Benim öyle oldu ziraatten aldım@melindaANNONA kizlar bize de dogum parası hesabiniza yatinca mesaj gelecek telefonunuza dediler ama,ben basvurumdan 3 hafta sonra gittigimde yatmıştı. Basvuruyu dogumdan 20 gun sonra yapmıştım. Kısaca PTT yakininizdaysa gidin sorun derim. Emzirme ücretini sorduğumda Ziraat a yatar eşiniz adına dedi PTT memuru, ama PTT den de alanlar olmuş.. anlamadim
Baktım Can'ım görünmüyor. Ama ben çalışmıyorum. Eşimin adına mı yatacak onun e devletinden mi bakmak gerek? Ben sadece 300 tl yatacak diye biliyorumCanım devlet her doğum yapan aileye 150 lira süt parası yatırıyor onda başvuru yapmıyorsın eğer raporunu verdiysen otomatik yatıyor. E devletten takip edebiliyorsun onu ptt den alabiliyorsun. E devletten iş görmezlik ödemesinden bak yatmıştır çoktan ben bayağı oldu alalı süt parasını
Kizlar oğlumun hırıltısı var ve kus gibi ötüyor emerken , garip sesler cikariyor demiştim daha önce. Meğer laringomalazi diye bir rahatsızlığı varmış. Bu durumla ile ilgili bilginiz var mı?
Ben basvurumdan 3 hafta sonra gittim PTT ye, 300 TL dogum parasi verdiler. Mesaj falan gelmemişti telefonuma ama para yatmış. Yakinda da Ziraat Bankasi na uğrayıp emzirme ucretini almayi düşünüyorum, henuz gitmedim. Ona basvuruda da bulunmadim ama dogum sonrasi otomatik yattığı söylendi..
Tamam canım o zaman benimkide yatmıştır gidip bakicam biara
kizlar dogum sut parasi ile ilgili:
para ptt ye yattiktan sonra almak icin bir sure var. sure ne kadar bilmiyorum ama zamani gecirirseniz devlet parayi geri cekiyor ve almak icin baska yerlere gitmeniz gerekebilir. bosuna onun pesinden kosturmamak icin (malum cok zamanimiz yok) geciktirmeden ptt ye gidip alin paranizi
Canım yatmış doğum parası hemde 5 inde çektim şimdiHadi bakalım yatmıştır inşallah
Kızlar sütyen takıyonuz mu
Ben hiç takmıyorum ama arkadaşım tak sarkarlar dedi
Zaten biraz sarktı gibi geliyo
Sütyen sıktığı için süt üretimini yavaslatir canım süt kanallarını sjkiyoKızlar sütyen takıyonuz mu
Ben hiç takmıyorum ama arkadaşım tak sarkarlar dedi
Zaten biraz sarktı gibi geliyo
Baba başvurabilir canım ama parayı sen alabiliyosun sadeceCanim ya bizim kiz da ötüyor emerken iki gun sonra kontrolde soracaktik biz de bu hastalik neyin nesiymis boyle doktor sadece hirilti ve otmeden mi anladi
Kizlar biz daha kimligi de cikartmadik babasi islerden vakit bulamadi yarin cikartacak insallah
Dogum oarasi ve sut parası icin bizzat biz mi basvuru yapiyoruz babasi yapsa oluyor mu ve nereye bu basvurular kizlar biraz anlatir misiniz
Evet canım sen calısmıyosan eşin adına yatıyor eşin baksın e devletten emzirme parası ayrı 150 tlBaktım Can'ım görünmüyor. Ama ben çalışmıyorum. Eşimin adına mı yatacak onun e devletinden mi bakmak gerek? Ben sadece 300 tl yatacak diye biliyorum
Tamam canım eşim işten gelsin bende gideyim o parayla da kızıma akika kurbanıni alicaz inşallahCanım yatmış doğum parası hemde 5 inde çektim şimdi
İnşallah canım bende sünnet için ayırdım :)Tamam canım eşim işten gelsin bende gideyim o parayla da kızıma akika kurbanıni alicaz inşallah
Eşim yaptı canım basvuruyu inada 2 ay sonra yatar demişler ama sanırım garanti olsun .diye uzun vadede tarih veriyolarANNONA canım başvuru yaptın mı doğum parasi için
Ben yaklaşık 1 ay önce yapmıştım ve haziran 20 den sonra yatar ptt ue para dedi ordaki memur
hangi raporu verdiysek? kime verdiysek:)