- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #62.041
Benim kızımda yappiyo yeşil yeşil canım sorun değil demişti sofiKızlar yine ben! Yeşil koyu kıvamlı kaka tehlikeli mi? Var mı bileniniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızımda yappiyo yeşil yeşil canım sorun değil demişti sofiKızlar yine ben! Yeşil koyu kıvamlı kaka tehlikeli mi? Var mı bileniniz?
Iyi günlerde kullanın canımYeni geldi kargoyla ve hemen uyudu içinde :)
Çook şükür yaa valla artık manyak oldum herşeyi kontrol ediyorum.. bugün tekrar işitme testine gitcez doktora da sorcam ama acil bişeyse gideyim hemen dedim.. çok teşekkür ederim canım benimBenim kızımda yappiyo yeşil yeşil canım sorun değil demişti sofi
Igneler haplar kanamalar endiseler ahhh bu kadınlar.......Yarında devam ederse adettir şuan yok canım.3 aylık iğne vurdurmustum oda ara kanama yapıyormuş sanırım
Sor tabiki canım babada yazarsın doktorun dediğini iyilik burası var :)Çook şükür yaa valla artık manyak oldum herşeyi kontrol ediyorum.. bugün tekrar işitme testine gitcez doktora da sorcam ama acil bişeyse gideyim hemen dedim.. çok teşekkür ederim canım benim
Bende oldm cnm 43 gunlukken bugun 50 gun oldu hala kaniyor hemde az da deilKızım 50 günlük oldu ben adet oldum hani emzirirken olunmuyodu süt koruyordu![]()
Annem çocuğu üşütmekten olur dedi canm inşallah sorun yoktur.. Kendini ve bebeği üşütmeKızlar yine ben! Yeşil koyu kıvamlı kaka tehlikeli mi? Var mı bileniniz?
Ben de 40 gün arada bir çok az lekelemdimBide Lohusalık ta hic dogru kanama olmadi normal mi bu bi arkadaşda iyi temizlemislerdir o yuzden kanama olmamıştir diyorlar
Hemen hemen hepimizde var o lekelenmeler canımKızlar adet olucam sanmıştım ama lekeleniyorum 1 haftadır yaaa.. Öyle çok da deil 2 günde bir az leke... Lohusalık bitmedi mi yaa.. 40tan sonra temiz akıntı gelmişti.. Arife günü ve bayramda baya adet sancısı çektim ter bastı falan.. Ama sökülmedim.. Doktora mı gitsem ki![]()
Ne giydireyim şaşırdım zaten kalın giydirsem isilik oluyo ince giydirsem üşüyoAnnem çocuğu üşütmekten olur dedi canm inşallah sorun yoktur.. Kendini ve bebeği üşütme
Canım 3 aylık iğne ara kanama yapıyormuş benim durdu gelmiyor şuandaBende oldm cnm 43 gunlukken bugun 50 gun oldu hala kaniyor hemde az da deil
Bende hic kanamam olmadi diyebilirimBen de 40 gün arada bir çok az lekelemdim
Ben kocaelide yaşıyorum kendim askılı ile geziyorum evde kizimda gündüz askili gece ince uzun kol pijamaNe giydireyim şaşırdım zaten kalın giydirsem isilik oluyo ince giydirsem üşüyo![]()
Cnm bu ara kanama gibi deilki ilk 2 gun az az geldi ama sonra pedi dolduruyor cok geliyorCanım 3 aylık iğne ara kanama yapıyormuş benim durdu gelmiyor şuanda
Sen yine yaptırmış mıydın yan etkilerine bakmak istersen uzun süre kanama falan da var çünküCnm bu ara kanama gibi deilki ilk 2 gun az az geldi ama sonra pedi dolduruyor cok geliyor
Yatmıyor canım hiç sevmiyor dün doktora da sordum yatmaması daha iyi midesi için dediLastMadOnEarth geçmiş olsun canım allah başka dert vermesin, bak bizim iki ayımız bitti kaldı bir ay.. yüzüstü yatıyor muydu senin kuzu, o da baya rahatlatıyor minikleri
Emzirme ucreti ve digum parasinin farki ney? Biz bir tanesine basvurduk ama hangisi bilmiyorum . Şartları ney ikisini de almanin@melindaANNONA kizlar bize de dogum parası hesabiniza yatinca mesaj gelecek telefonunuza dediler ama,ben basvurumdan 3 hafta sonra gittigimde yatmıştı. Basvuruyu dogumdan 20 gun sonra yapmıştım. Kısaca PTT yakininizdaysa gidin sorun derim. Emzirme ücretini sorduğumda Ziraat a yatar eşiniz adına dedi PTT memuru, ama PTT den de alanlar olmuş.. anlamadim
he pardon yok calisiyorum ben..