2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar geçenlerde ğögüs yaralarım için yardım istemiştim sizden..Ne de denediysem olmadı..göğüs başının yanlarındaki kahverengilikler soyulmaya başlamıştı artık..1 aydan fazladır çekiyordum..etrafımdaki insanlar inatla göğsüm alıştıkça geçeceğini söylediler..yok yani geçmedi tam aksine her gün kötüye gitti..lütfen geçmeyen göğüs yaralarınızı ihmal etmeyin..yaralardan dolayı özellikle sol taraf göğsümün sütü iyice azaldı..genel cerrahi a gittim ćok ciddi derecede egzama çevirmiş..geçmemesi bu yüzdenmiş..4 lü karışım krem verdi..ćok şükür göğüs yaralarım tamamen iyileşti. Amma velakin sol tarafımın sütü yok denecek kadar az bir iki damla anca..Sağ tarafta tek başına yetmiyor..Ve çok üzgünüm ki kızım sanırım memeyi bırakmak üzere az süt yüzünden..1 saat boyunca abartmıyorum emzirmeye denedim.aliyor boş boş gelince hırs yapıyor..yada ağzında yalancı emzik gibi kalıyor öyle cuk cuk sesi hiç gelmiyor..sonuç yorgunluktan uyuyor..5 dk sonra uyanıyor v3 ben mecbur mama vermek zorunda kalıyorum.. :KK61::KK61: Ayrıca ilk günler dolu dolu sütüm varken ısrarla mama vermeye çalışan tüm yakınlarıma selam olsun..Gözünüz aydın ....Şimdide bana süt artırma için akıl falan vermesinler mümkünse...Çok üzgünüm kızım henüz çok küçük..Ve anne sütüne çok ihtiyacı var şuan.. sofiarya sofiarya bana önerebileceğin birşey varmı..yada kızlar sizlerin..ben en iyi siz anlarsıniz

Kızlar geçenlerde ğögüs yaralarım için yardım istemiştim sizden..Ne de denediysem olmadı..göğüs başının yanlarındaki kahverengilikler soyulmaya başlamıştı artık..1 aydan fazladır çekiyordum..etrafımdaki insanlar inatla göğsüm alıştıkça geçeceğini söylediler..yok yani geçmedi tam aksine her gün kötüye gitti..lütfen geçmeyen göğüs yaralarınızı ihmal etmeyin..yaralardan dolayı özellikle sol taraf göğsümün sütü iyice azaldı..genel cerrahi a gittim ćok ciddi derecede egzama çevirmiş..geçmemesi bu yüzdenmiş..4 lü karışım krem verdi..ćok şükür göğüs yaralarım tamamen iyileşti. Amma velakin sol tarafımın sütü yok denecek kadar az bir iki damla anca..Sağ tarafta tek başına yetmiyor..Ve çok üzgünüm ki kızım sanırım memeyi bırakmak üzere az süt yüzünden..1 saat boyunca abartmıyorum emzirmeye denedim.aliyor boş boş gelince hırs yapıyor..yada ağzında yalancı emzik gibi kalıyor öyle cuk cuk sesi hiç gelmiyor..sonuç yorgunluktan uyuyor..5 dk sonra uyanıyor v3 ben mecbur mama vermek zorunda kalıyorum.. :KK61::KK61: Ayrıca ilk günler dolu dolu sütüm varken ısrarla mama vermeye çalışan tüm yakınlarıma selam olsun..Gözünüz aydın ....Şimdide bana süt artırma için akıl falan vermesinler mümkünse...Çok üzgünüm kızım henüz çok küçük..Ve anne sütüne çok ihtiyacı var şuan.. sofiarya sofiarya bana önerebileceğin birşey varmı..yada kızlar sizlerin..ben en iyi siz anlarsıniz
canım reklama girer mi bilmiom ama silverette gumus kapaklari var gogus yaralari icin..ben kullaniyorum..cok memnun kaldim. fiyati biras tuzluca ama kremdi kalkandi vs hic para vermene gerek kalmiyor

Ne giydireyim şaşırdım zaten kalın giydirsem isilik oluyo ince giydirsem üşüyo :KK43:
Ben belden aşağısını özellikle ayaklarını iyi giydiriyorum canm.. Üstü kısakol genelde.. Beli göbeği ayağı sıcak olsun diyorum serinlicekse üstten serinlesin..ben banyoyu tek başıma yaptırıyorum kızıma bazen uzun sürüyor üşütüyorum galiba, ozaman yeşil gibi kaka yapıyor.. Öyle böyle derken büyücekler işte canm ya

canım reklama girer mi bilmiom ama silverette gumus kapaklari var gogus yaralari icin..ben kullaniyorum..cok memnun kaldim. fiyati biras tuzluca ama kremdi kalkandi vs hic para vermene gerek kalmiyor
Canım önerin ićin teşekkür ederim..şuan yaralarım iyileşmiş durumda ama sütüm kesilmek üzere damla damla geliyor

Canm benim sütüm de ebebek ten aldığım vitamoms ve promalt sayesinde geliyor.. 1 hafta içmedim kesildi sütüm kızım hırsla emdi ağladı hemen kardeşim aldı geldi bunları içtim sabahında doldu memelerim... Benim kayınpeder ve kaynana da anne sütüne gerek yok emzirip durma çocuğu sevemiyoruz mama verelim mamayla da büyür çocuk biz besleriz falan diye konuşurlardı sütüm boldu ozamanlar sütyenim ıslanıp dururdu.. Bu dengesiz bencil davranışları eşimi bana kışkırtmaları eşimle tartışmalarım ile sütüm gitti.. Şimdi içeceklerle getiriyorum.. Çok zor emzirememek anlıyorum seni.. Umarım en yakın zamanda düzelir.. Süt gelmese de emzirsin bebeğin daha erken süt iner yine.. Yemen'e moraline dikkat et

Canım önerin ićin teşekkür ederim..şuan yaralarım iyileşmiş durumda ama sütüm kesilmek üzere damla damla geliyor
Canım ben de süt için meler yiyorum içiyorum, anca idare ediyoruz.. arada meme çekiştirip çıldırıyor, umarım kilo alımı iyidir yarın kontrole gideceğiz. Şöyle ki humana stil tee ve galactocoyu her gün üçer defa kullanıyorum, habire marul, hurma,Antep fıstığı yiyorum. Rezene ve papatya çaylarını kaç bardak sayamam çok içiyorum. Gemininin söylediği karışımdan günde iki defa içiyorum. Bir de kuş üzümlü kek iyi geldi, bilmem psikolojik mi.. kuzu incik haşlama yedigim gün de süt çoğaldı ama yiyemiyorum midem bulanıyor

Ya bugün bu kız her beslenme sonrası ağzından gaz çıkardıkça kusuyo
Kaç oldu ya
Napçamı şaşırdım

Gaz sancısı geldiğinde kucağımda zaptedemiyorum resmen
Kusup duruyo zaten bugün
Ağzından gaz çıkarırken de kusuyo
Zaten uyutana kadar evin içinde 584279 tur atıyoruz
Amma çok zaten demişim
gazi olduğunda yastığın üstüne karin üstü yatırıyorum sonra sırtına masaj yapıyorum hem alttan hem üstten gazi çıkıyor hatta uyuyor bazen bende rahatlıyorum

Back
X