2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim adet oldugunu nasi anladin. Yani benim kiz 48 gunluk 40. Gun biten kanamam tekrar basladi bi iki gun sonra bitti. Dun tekrar kanamam basladi yogunda biraz. Acaba adet mi oldum ki bende
Canım adet değilmişim ya 3 aylık iğne vurdurmuştum Onun yan etkilerindenmis sanırım Damla damlaya geliyo hala arada

Kızlar yaa bu bebişlerinizin emme Aralık’ları nedir?? Benim kız tırlattı nerdeyse birhaftadır geceleri adamakıllı emmiyor gündüz de 5-10dk emiyor yallah :( yauw arkadaş ilk kızım ne gğzel kitap gibi bebekmiş 3 saatte bir ağzına veriridim memeyi uyuyor olda bile tutar emerdi. Bu 2 numara bir cins. 4-5saat emmediği oluyor,uyandırıyorum bir memeyi zor emiyor öteki yine kalıyor. Memişler yumuşacık.5-6 saat bile beklese sertleşmiyor. Bildiklerimi unuttum yeminle bu nasıl iş? Sütüm azalır mı acaba böyle geceleri az emerse? Atak Mıdır?dönem midir? Var mı benim kız gibi olan?? :(

Kızlar yaa bu bebişlerinizin emme Aralık’ları nedir?? Benim kız tırlattı nerdeyse birhaftadır geceleri adamakıllı emmiyor gündüz de 5-10dk emiyor yallah :KK43: yauw arkadaş ilk kızım ne gğzel kitap gibi bebekmiş 3 saatte bir ağzına veriridim memeyi uyuyor olda bile tutar emerdi. Bu 2 numara bir cins. 4-5saat emmediği oluyor,uyandırıyorum bir memeyi zor emiyor öteki yine kalıyor. Memişler yumuşacık.5-6 saat bile beklese sertleşmiyor. Bildiklerimi unuttum yeminle bu nasıl iş? Sütüm azalır mı acaba böyle geceleri az emerse? Atak Mıdır?dönem midir? Var mı benim kız gibi olan?? :KK43:
Gece 2:30 da uyudu sabah 7 de ancak emmeye uyandı bence normal gece uykulari uzuyor amanbazende 2 saatte bir kalkıyor gunduz nerdeyse saat başı emiyo uyumadigi zamanlar

Bizimki sanirim kolay oldu :KK45: sanirim kayganlastiri etkisi. Prezervatif makesef iskence ben de nefret ediyorum ama mecburum. Sen emzirmeyi tamamen biraktin mi?
Ay dikişlerin iyileşmiş mi tamemen peki senin dikişin çoktu . Ben hala cesaret edemiyorum ya bir ayndahs beklerim diyorum ama bzimki beklicek mi bakalım o_Ohiç gıkı çıkmıyor böyle bi ay daha devam etse iyi olur

Kızlar, özellikle tecrübeli anneler :) bizim minnoş iki aylık oldu ya böyle asılı oyuncaklara falan meraklı olmaya başladı.. anakucagındaki oyuncaklara falan ellerini uzatıyor bişeyler yapıyor. Oyun halısı alsam diyorum erken mi bilmem? Daha önce kullanan, bilgisi ve tavsiyesi olan var mı ki acaba?

L lamezi chicco manuel göğüs pompasini kullaniyorum dogumdan beri. Oldukca memnunum . 100 liradan asagiydi fiyati tam hatırlamıyorum

Ben de hergun içiyorum ama iki gundur kabizim. Zaten ben kabiz oldum mu hicbir sey etki etmez.

Hala sürekli memede mi oğlun? Ben yavas yavas cektim memeden. Artik memesiz 1 saate yakin oyaliyorum . Hatta bugun ilk fanfiniyi yaparken oglum uyanikti :eek: galiba kendisi de Alıştı memesiz durmaya. Masallah deyim de kendi kendime nazar etmeyim. Muzik falan dinletiyor musun? Muzik bence şahane sakinleştirici.

Ben normal toz kimyon kullaniyorum oyle de oluyo

İnternette muskatin süt ile beraber zehirleyici etki yapabileceği yaziyor. İyi arastir kullanmadan.

Benimki disari çıktı mi melek gibi oluyor. Evde delleniyor
En fazla yarım saat duruyor cnm vermezsem iki elini birden yumruk yapıp emiyo ağlıyor üzülüyorum. Gece uykumuz yerinde fanfinide sıkıntı yok ama geçen uyandı ortasında :D aynı odada yapmiyorsunuz demi

Ciftli dedigin hangisi linki yada resmi var mı
Ben de onu kullanıyorum canım memnunum, manuelini almıştım kullanamadım. Çiftli ama tek de kullanıyorsun. Pilli de kullanabilirsin dışarı da

Eklentiler

• 6C0BD346-329A-4C17-B076-E4C0B784C007.webp
    6C0BD346-329A-4C17-B076-E4C0B784C007.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar yaa bu bebişlerinizin emme Aralık’ları nedir?? Benim kız tırlattı nerdeyse birhaftadır geceleri adamakıllı emmiyor gündüz de 5-10dk emiyor yallah :KK43: yauw arkadaş ilk kızım ne gğzel kitap gibi bebekmiş 3 saatte bir ağzına veriridim memeyi uyuyor olda bile tutar emerdi. Bu 2 numara bir cins. 4-5saat emmediği oluyor,uyandırıyorum bir memeyi zor emiyor öteki yine kalıyor. Memişler yumuşacık.5-6 saat bile beklese sertleşmiyor. Bildiklerimi unuttum yeminle bu nasıl iş? Sütüm azalır mı acaba böyle geceleri az emerse? Atak Mıdır?dönem midir? Var mı benim kız gibi olan?? :KK43:
Ayni benim kizi tarif ediyosn cnm biz bugun 51 gunluk olduk nerdeyse 1 haftadir bole ustelik bugun kakada 1 kere yapti her altini degistimde kakasi olurdu normal mi aceba

Canım sling sıcaklarda bunaltmazmı bebeği bildiğimden söylemiyorum ben almamıştım da terletici olabilir diye düşünüyorum birde kısa vadeli kullanılır gibime geliyor çünkü bebeklerin kilosu arttıkça omuzlara ve bele yük çok biniyor
Ay vazgeçtim baksana benim çocuk dışarda illa dışarı bakacak ya da emecek yoksa durmaz kanguru var zaten onu kullanıriz

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca nacizane birkaç tavsiyem olacak. Gaz sökücü caylara çok yuklenmesek daha mi iyi olur acaba ben rezene içiyordum doğal olarak çocuğun bağırsakları sürekli gaz cikaracam diye uğraşıyordu rezene içmeyi bıraktın bebiş daha rahat etti gaz sıkıntısı kalmadı. Donenceye gelince otizm riskini tetikleyebiliyormus. Malum otizmliler dönen nesnelere takintilidir. Aşı kısmına gelince ülkemiz yabancı uyruklularla doldu ve bulaşıcı hastalıklar arttı diye düşünüyorum o nedenle aşıları yaptırmak gerektiği düşüncesindeyim affınıza sığınarak benim tavsiyelerim böyle

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca nacizane birkaç tavsiyem olacak. Gaz sökücü caylara çok yuklenmesek daha mi iyi olur acaba ben rezene içiyordum doğal olarak çocuğun bağırsakları sürekli gaz cikaracam diye uğraşıyordu rezene içmeyi bıraktın bebiş daha rahat etti gaz sıkıntısı kalmadı. Donenceye gelince otizm riskini tetikleyebiliyormus. Malum otizmliler dönen nesnelere takintilidir. Aşı kısmına gelince ülkemiz yabancı uyruklularla doldu ve bulaşıcı hastalıklar arttı diye düşünüyorum o nedenle aşıları yaptırmak gerektiği düşüncesindeyim affınıza sığınarak benim tavsiyelerim böyle
Bende ne zaman rezene kimyon anason karışımını icsem çocuk Çaylı ak gibi oluyor içmiyorum artik

• Beğen
Reactions: tmz
Kızlar, özellikle tecrübeli anneler :) bizim minnoş iki aylık oldu ya böyle asılı oyuncaklara falan meraklı olmaya başladı.. anakucagındaki oyuncaklara falan ellerini uzatıyor bişeyler yapıyor. Oyun halısı alsam diyorum erken mi bilmem? Daha önce kullanan, bilgisi ve tavsiyesi olan var mı ki acaba?
Canım benim kuzenim almış 3. Aya girdi kızı . Videosunu atmıştı çok memnunum sen de al diye . Böyle ışıklı müzikli falan . Görmemişin oğlu olmuş gibi ne bulduysam aldığım için onu alıp almamakta ben de kararsızım . Marka model sorarım senin için ?

Back
X