2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
allah korusun ama hiç duymamıştım çok da kullanan arkadaşım var şaşırdım korktum o_O

Benim oğlan yarın 2 ayını dolduruyor . Bizimki baya eğleniyor artık renkli sesli oyuncaklarla . Kırmızı renge ayrıca ilgisi var , frekansı fazlaymış ondan galiba . Ama söylenenlerden sonra bi durdum . Olmadı oyun halısı alayım onda sabit oyuncaklar bakar durur :KK45:
anladım canım ben de tırstım açıkcası haftasonu çıkıp alıcam birşeyler . Bizimkini zaptedecek birşeyler lazım ec ye gidemiyorum sayesinde :KK53:
Aynen bende ne alsam diye bakiniyorum ama hicbirseyi farketmiyor suan

Yanii rutin takvimi full yaptır. Rota aşısı için belki çok elzem değil diyebilirim. Senin ilk çocuk evde başka çocuk yok,genelde okul çocukları çok getiriyor rotavirüsünü eve ç,hooop evdeki uzaklıkta hemen hasta oluyor. Ben mesela ilk kızım da rota yaptırmadım ama şimdi kızım okula başlayacak küçük olana getirir bulaştırır diye 2 numaraya mecbur yaptırıcam
Ben ilkokul öğretmeniyim çocuklardan bana benden bebise geçer mi yaptırayım mi

Ya nasıl 3 saat şeklinde ayarlanıyor. Oğlum kendi kendine neredeyse hiç oyalanmıyor gündüz hep memede. Uyuduğunda yerine yatırayım 5 dakikaya uyanır. Emzik vermemiştim şimdi alıştırmaya çalışıyorum çünkü tuvalete bile gidemiyorum. Bu arada alakasız ama Yalova yı çok severim kardeşim orada okudu. Ailecek bayılıyoruz. iyi tatiller
Benim 1 numara öyleydi valla 3saatte bir emerdi genelde de uyurdu.gece de alarm kurardım 3saatte alırdım koynuma emerdi uyumaya devam,ama bu kız uyuyorsa ne mümkün öldür allah almıyor memeyi :( sabah 7den öğlen 2-3e kadar bizimki de öyle 5-10dk uyuyor çat uyanıyor hemen bağır bağır memede de uyumuyor ayakta sallamaya başladım :işsiz: emzik konusunda direniyorum vermemek için ama bakalım nereye kadar:110:

Canım yanlış anlama ama arka kafeste kuş mu var? Bebekle aynı odada kalmasın astıma sebep olur. Kuş tüyleri ve kanat tozları alerjik astıma sebep oluyor.
Yok kuzum est neden yanlış anlayayım, toz ve tüy için temizliği sık yapıyoruz, bebek zaten ona yakın yatmıyor ve bebek odadayken kuşu çıkarmıyoruz. Ben kuşsuz evde büyüdüm yine de astımım var, bi şeyin garantisi yok yani.. allah korusun bütün yavruları

Ben de hiç düşünmüyordum almayı ama alsam oyalanır belki dedim.oynarken içinde uyur diye umut ediyorum. uzun süre kullanılması güzelmiş bunun.ne kadara almıştın canım?
Oyalanıyor canım, mama sandalyesi de oluyor ilerisi için.. 440 liraydı babymallden aldık.. üstündeki şeye anne sesi kaydediliyor ve çıkarılıp başka yere takılabiliyor falan.. kullanışlı baya al istersen

Benim 1 numara öyleydi valla 3saatte bir emerdi genelde de uyurdu.gece de alarm kurardım 3saatte alırdım koynuma emerdi uyumaya devam,ama bu kız uyuyorsa ne mümkün öldür allah almıyor memeyi :KK43: sabah 7den öğlen 2-3e kadar bizimki de öyle 5-10dk uyuyor çat uyanıyor hemen bağır bağır memede de uyumuyor ayakta sallamaya başladım :işsiz: emzik konusunda direniyorum vermemek için ama bakalım nereye kadar:110:
Ben de sözde bunu ayakta sallamaya alistirmicaktim ama ne mümkün uyumayinca mecbur kalıyo insan

Bende uyku problemide var sarılık problemide canım doktorum sarılık için test yapmadı hatta burda sana sormuştum sen test yaptır demiştin yapmadı doktor eğer hormonel birşey olsa sıkıntı olsa kilo almaz aksine verir ve bir şekilde farkederdin dedi. Anne sütü sarılığı zamanla geçecek dedi bizim sarılık halen var ben çok takmıyorum artık uyku ve emme sorun uyumayınca bende uykusuz kalıyorum emincede memeler Zor doluyor valla :/ ben oturtamadım düzen bir şekilde halletmem lazım ama nasıl
Bu sarılık konusu tartışmalı bişey zaten kimi doktor rahat davranıyor kendi haline bırakıyor kimi bir sürü test yapıp emin olmak risk almamak istiyor. Ohooo biz ne testler yaptırdık bir ton para,sonuçta hepsi temiz çıktı ama benim sinirlerim fena yıprandı çocuğa baktıkça sapsarı 12lerde takıldı kaldı sarılığı sonra luminaletten diye bir ilaç kullandık 6 doz 1 hafta içinde hızlı bir şekilde açıldı rengi 55. Günde 7ye düşmüştü daha da baktırmadık :( ay valla bu koz zorladı beni. Prematüre Doğum,uzayan sarılık derken bi de tüp bebekti hanımefendi yandı benim devreler :(

40 tan sonra olmasini bilemem ama benimde kanamam bi ara cogalmisti bi dr icerdr eşin bi parçası kalmış dedi simdi bisey dicem ama olmucak gereksiz bi dr du ama ogrendigim.su ki parca felan kalsa ates yaparmış ve sormaya bile gerek kalmadan hastanelik edermis kanamam cogaldiginda baska bi .dr u ayrıntılı ultrason.a sokup bakti icerde pihtilar kaldiginda vücut onları atiyomus bu sekilde bisey olabilir
Doktora gtmeden gecer dedim beklyrm ama hergun bir pedi dolduracak kadar devam edyrm ped takmaktan ve surkeli kendimi pis hissetmektn psikolojik olrak da biktm temiz ve kuru gezmeyi ozledim sanirim doktora gtmeden olmck dogum zor gectgi icin alttan baktirmaya bile kokryrm bakarsa diye aklm cikiyo neden boyle kanamam oluyo anlamdm :( cok uzgunum

Bizimki de 2 gecedir derin uykuda yapmıyor üstelik 3 veya 2 satte bir emiyor.

Neden derin uykuda yapmıyor biliyor musun? Dern uyumak için :KK70: çiş yapınca uyanmayayım altımı değiştirmesinler diye uyanıklık yapıyorlar :KK70:
Bende 2 gündür kara kara düşündüm hatta acaba sırtına sağına soluna mı yaptı diye evirip çevirdim de bebişi ama yok.. bu da geçici bir dönem olabilir canını sıkma :)
Ahahah ay sen çok yaşa emi :KK19::KK9: hiç böyle düşünmemiştim doğru diyorsun uyanmamak için yaptığı belli çünkü kendi uyandıysa foşur foşur işiyor hanımefendi:KK59:

Back
X