- 11 Eylül 2017
- 417
- 638
- 33
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
- #62.581
İşte yetmiyor değil fazla geliyor. Bence sab simplex i kes bir de öyle deneSab’ı günde 4 defa 8 damla bio’dan 5 damla 1 defa kullanıyorum yine de yetmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte yetmiyor değil fazla geliyor. Bence sab simplex i kes bir de öyle deneSab’ı günde 4 defa 8 damla bio’dan 5 damla 1 defa kullanıyorum yine de yetmiyo
34 doğdu . Birinci ayda 37 diydi . Doktor herhangi bişey demediKızlar bebislerin 1. Ay kontrolünde kafa çapı kaç çıktı? Bizim doğduğunda 36 cm di 1. Ayda 39 cm olmuş. Fazla mı büyümüş ki acaba
Bugün tamda bu ırtamın manzaranın hayalini kurmultum . Annem yanımda balkonda uzaklara dalıp bi tazlığımız olsadan bi girdim en son efkardan alağıya atcaktım kendimiŞu fotoğrafı azönce çektiğimde ohh be demiştim huzur anasını satayım ve çok değil 3dk sonra kendimi denize atsam da kurtulsam diye bağırıyordumfotoyu çektim 2 numara uyandı başladı ciyak ciyak bağırmaya;o sıra 1 numara garibim foto da uzaaaaklarda çıkmış kumdan kaleye yapacaktı su getiriyordu denizden. 2 numarayı susturamayınca,büyüğüne dedim hadi kalk gidiyoruz. Bu sefer o da başladı zırlamaya daha yeni geldik ama daha hiç oynamadım ama söz vermiştim ama hep kardeşimin dediği oluyor ama ben onu istemiyorum artık ama ama amaaa
işte o an dedim içimden koş cemre koooşş şöyle dalgalara dalgalara seni anca buz gibi sular paklar
ah yeminle 2 çocukla bok işim vardı sahilde demi ayy neyse resme baktıkça bi gülesim geliyor bi saçımı başımı yolasım, bir de ordan kalkıp zırlayan iki Velet’le eve bir gelişim bardı ki o da başka bir hikayenin konusu
![]()
Canım lansinohun mastit için bi şeyi çıkmış emzirirken takıyorsun ister sıcak ister soguk, yorumları baya iyiydi. Bi araştır istersen?Kitle falan ağrı vs yok canım sadece deli gibi iğne batıyo
Çok kötü bişey ilaç hemen etki etse keşke
Baya baya kaniyor cnm zaten sadece 1 seferlik yaptirmistim spiral taktircam igneyi olduma bin pisman oldum kanama durmazsa napim doktora falan gitsem mi yoksa gecer mi acebaKilo alımı yeterliyse 4. Ay erken olurda 5te kesim başlarsınbir de yemek konusunda çocukla iddialaşmayacaksın onu bilir onu söylerim. Günde ortalama 4öğüne böleceksin bir öğünü yemedi mi bir sonraki öğüne kadar başka birşey vermeyeceksin;yemedi aç kalır diye aralarda tıkaladıkça işler daha çok sarpa sarıyor.düzensiz bi lokmacık bi lokmacık beslenen bir bebe çıkıyor meydana haliyle bu da yıpratıyor anneyi
Bayaa baya kanıyor musun yoksa lekelenme şeklinde mi? Lekelenmezse sıkıntı Yok kesilir ama bayaa kanıyorsan hormonal dengesizliğe sebep olmuştur başka bir yöntem seçmen gerekir iğneyle devam etmeni önermem![]()
Nasıl atlattın canım gaz ve uyku sorununu?Bugün tamda bu ırtamın manzaranın hayalini kurmultum . Annem yanımda balkonda uzaklara dalıp bi tazlığımız olsadan bi girdim en son efkardan alağıya atcaktım kendimigerçekten burda arkadaşlar gazsız olsun doysun uyusun yeter muhabbeti yaparken bnm de bunları düşünmem ayıp oluyor sanki
çok şükür biz gaz sırununu uyku sorununu atlattık . İnsanığlunun gerçekten isteği bitmiyor
İyi kız seninki yine para kazanıyormuş, bizimki kendini kaybediyor. Bak şimdi bebek uyudu, iki lafın belini kıralım dimi, elinde telefon maç izliyor. Ben de mal mal oturuyorum. Bir haftadır dışarı cıkmadım.. yemek yedik benim mememde bebek, tek elimle ne yiyebildiysem, adam hapır küpür götürüyordu. Valla deli olcam, çok gözüme batıyor.. aynen baba evi cennetmişKesinlikle aynı fikirdeyim . Hele benim ki bütün gün doları takip ediyor . Elinde telefon Bugun bu kadar kazandım bugün bu kadar kaybettim . Babamın evinde prensesmişim evlenince anladım
emzik biberon filan kullanmıyoruz biz. Göğüs uçlarıma da eş zamanlı mikostatin sürdüm. Suan hala karbonatli suylada silip temizliyorum. Ama bazıları böyle aylarca sürebiliyormuş. Yıldım yeminlePamukçuk sadece cocugun agzının içini tedavi etmekle geçmez canım. Biberon suluk hatta kullandıgın kaşık varsa bebek için hepsini mukostatin ile iyice sil yıka ve sonra da kaynat iyice. Göğüslerine de mukostatin sür her emzirmeden sonra temizleyip. Benim kızımda da vardı ve 2 günde geçti bu şekilde. Her kullanımdan sonra kaynayan suya attım emzik biberon kaşık ne varsa
Valla işte ben de bugün senin hayalini kurduğun manzaranın 2 çocukla içine ettim daha çok efkarlıyımBugün tamda bu ırtamın manzaranın hayalini kurmultum . Annem yanımda balkonda uzaklara dalıp bi tazlığımız olsadan bi girdim en son efkardan alağıya atcaktım kendimigerçekten burda arkadaşlar gazsız olsun doysun uyusun yeter muhabbeti yaparken bnm de bunları düşünmem ayıp oluyor sanki
çok şükür biz gaz sırununu uyku sorununu atlattık . İnsanığlunun gerçekten isteği bitmiyor
Yani bit ultrason yaptır bence kanamanın başka bir sebepten olmadıgından emin olmak için, eğer iğneden kaynaklıysa yapacak birşey Yok kesiliyor kendi kendine zaten spiraldr taktıracakmışsın hiç sıkıntı olmaz endişe etmeBaya baya kaniyor cnm zaten sadece 1 seferlik yaptirmistim spiral taktircam igneyi olduma bin pisman oldum kanama durmazsa napim doktora falan gitsem mi yoksa gecer mi aceba
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile tez zamanda iyilessin kuzu bebeler iki tane olunca iyi olmak zorundayız dimiValla kızımda böbrek büyümesi var. Geçen hafta yatış verdiler bebişe idrarında bakteri üremiş diye. Göbeğinde fıtık var. 3 haftadır hastanelerdeyim 3 yaşındaki kızım da bizimle. Harcadığımız paranın haddi hesabı yok. Sonuç sağlıktan öteye köy yok. İlk bebişte yaşasam ben de hastenelik olurdum. Ama bu bebeklerin bize ihtiyacı var kızlar. Geçecek hepsi. Boşver çişli kalsın heryer ağlasın ya ne olacak o da bir süreç ciğerleri gelişir. Geçecek hepsi sadece buna odaklan ve Rabbim hastanelere düşürmesin diyelim yeter
Bizim de dilimiz baya beyaz. Ben mamadan olduğunu düşünüyorum. Haftaya Dr kontrolüne gidicez sorayım bakayım ne dicekKızlar ya doktor bana pamukçuk dedi mikostatin verdi kullandık biraz geçti ama karbonatlı suyla silince komple geçti.Sonra mama verdiğimde yine oldu.Acaba çocuk pamukçuk değil mi ? Mamanın kırıntıları mı
Ya bende öyle düşünüyorum temizledim geçmişti sütüm yetmediği için mama verdim yine oldu.Bende kontrole götürcem bakalım geçmezse gel demiştiBizim de dilimiz baya beyaz. Ben mamadan olduğunu düşünüyorum. Haftaya Dr kontrolüne gidicez sorayım bakayım ne dicek
Mastit olmuşum
Çok başlangıç dedi antibiyotik yazdı ağrı kesici yazdı 5 gün sonra yine bakçak
Çocuk doktorunu bekliyom ona da bebeğimş göstereyim
Biz en başından çok gaz problemi çekmedik canım valla . En fazla iki hafta falan çektik . Bio gaia kullanıyorum sadece bir ay olmuştur . Bi de rezene içiyorum ama aklıma geldikçe . Uyku da geceleri uyuyordu hep gündüz uykusu düzensizdi. Bende gündüz uyusun diye gep yıpratıyodum kendimi uyumuyor diye . Sonra bi saldım baktım ki kendisi hep öğlen saatinde uyuyor . Kendi kendine düzen oluşturmuş . Şu ara gündüzde çok uyuyor . En önemlisi sakin olmak kesinlikle bnce ve uyuduğu zamn sende uyu . Uyku olmayınca ben çok sinirli oluyorum .Nasıl atlattın canım gaz ve uyku sorununu?
Benim dr sab simplexi günde iki defa 10 damla dedi memnunum ağrısını kesiyor gerçektenSab’ı günde 4 defa 8 damla bio’dan 5 damla 1 defa kullanıyorum yine de yetmiyo
Canım geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin inşallahBana da antibiyotik verdi doktor. Ama süt apse yapmış, kesi yapıp akıttılar kitleyi. Suan sargılayım ve o memeye serum sıktıkları icin emzirmek istemiyorum