Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman hiç yorma kendini canım en azından düşük tehlikesi olan zamanları atlatalim sonra günde tek oda tek oda yaparsın agrın sizin olmazsaCanım bizede kimse gelmez ama Yaptım işte ne bilim ya...
O yok ultrason fotosundakese ne kdrdi cnm
Sağlıklı bir gebelik olabilir diye ağrı kesici de alamıyosundur bir an önce belli olur inşallah ne olduğu kimyasal ya da dış gebeliksede hiç bir müdahaleye gerek kalmadan kendin atabilirsin inşallah canım bugun hem perşembe gecesi hem arefe dua edelim inşallah hakkında hayırlısı olsun Rabbim şifa versinRabbim razi olsun sizden.. Beta hcg degerim çok düşük dün akşam 326 çıktı. Dis gebelikten şüphe ediyor doktorlar. Aşırı bölgesel sancim var ve aralıksız sürüyor. Ne yapacağım bilemiyorum.
Aynen kuzum annemde geliyor haftada 2-3 kez sağolsunO zaman hiç yorma kendini canım en azından düşük tehlikesi olan zamanları atlatalim sonra günde tek oda tek oda yaparsın agrın sizin olmazsa
artislarim nasil gitti canım umarım saglikla devam ederRabbim razi olsun sizden.. Beta hcg degerim çok düşük dün akşam 326 çıktı. Dis gebelikten şüphe ediyor doktorlar. Aşırı bölgesel sancim var ve aralıksız sürüyor. Ne yapacağım bilemiyorum.
ama ya degilse bu sefer bebegini kaybedebilirsin. Ustelik suan kese gozukmuyor. Zaten kimyasalsa suan sana bi zarari yok. Dis gebelikse kese buyudukce zarari olacaktir. Suan kese ultrasonda bile gozukmeyecek kadar kucuk oldugundan dis gebelikte olsa zarari olmaz . Ya dis gebelikse diye onlem almamaktansa ya normalse diye dusunup bebegi rahime tutundurmaya calismak daha yararli gibi.. İnsallah hayirli olur insalkah sorunsuz sag salim kavusursun bebegineKanamayı önlemek istemiyorlar zira ola ki dış gebelik ise daha zor bir duruma donüsmesin diye
Canım benim ara ara pembe geliyor jel kan gibi değilse korkma birşey olmaz inşallahKızlar bu gün yorulmuştum crinon jel tortusu pembe geldi böyle olan var mı?
Canım benimde eşim çoğu işi yaptı. Ben mutfak ve onun arkasından sildim sadece.henüz süpürgeyi kullanmıyorum. Eğilip bükülmemek için.Kızlar evi süpürdüm sildim toz ve tuvaletler kaldı ama çok yoruldum.bir Odayı ailene kadar oğlum 5 kere çağırdı ki onada banyoda kovasına su doldurdum oynasın diye oynamadı beni mahvetti bende duş aldırdım oğlana oturdum .tozu ve tuvaletleri birazdan yapacam .8-9 gün önce kadın camları sildi ama ev işi bitmiyor canım çıktı.siz ne yaptınız bayram temizliğini ?
Crinon jel ,estrofem ,folic asit.yok kırmızı değil pembe geldi canımDadli sen hangi ilaçları kullanıyorsun nelere devam dedi sana doktorun