• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Yatağımda kıtır kıtır çubuk kraker kemirirken okuyorum mesajlarınızı şu an. Ah sabah bulantıları... :cry:
iyyy cubuk krakerde sıktı artik. Sade soda cok iyi geliyo suan bana
Günaydın kızlar
Yemek için gayret gösterdiğiniz yiyecekler var mı?
Ben normal besleniyorum her zamanki gibi hata mı ediyorum bilmiyorum o_O
Sadece her sabah yumurta yemeye dikkat ediyorum​
yumurta ceviz sut muz kasar... Yiyemiyorum ama bunlarin bebegi besledigini biliyorum. Yiyebilenler ihmal etmesin..

Ben yumurtayi gormeye bile tahammul edemiyorum.. eger midem iki lokma alacak gibiyse elimin alrinda ne varsa onu yiyorum cunku pisirecek halim yok.. malesef pisirecek kimse de yok..

Su an oglum uyuyor. Uyandigi zaman ac uyanacak. Ona da yeniden kahvalti verecegim sanirim, pisirecek enerjiyi bulamiyorum bugun kendimde.
Allah yardımcın olsun, güzel günler gelecek inşallah

Mide rahatsızlığı olanlar hamilelikte daha fazla zorlanıyormuş canım bende de gastrit var hani öğürürken afedersin öyle gazlar çıkıyor ki içimde noluyo acaba diyorum :KK71:
Kiyamam ya cekecegimiz var o zaman :kızgın: allah yardim etsin atlaticaz insallah. Iyi ki sizleri tanidim da en ufak seyde burada paylasiyorum iyi geliyo:KK200:

Slm kızlar çok şükür yumurtadan tiksinmedim hergun bir adet yiyorum severek. Peynirimi cevizimi yiyorum. Hergun süt yada yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Meyve sürekli yiyorum. Her gün yeşillik mutlaka yiyorum. Aslında mide bulantim olmasına rağmen iyi yiyorum maşallah. hiç ağzıma suremedigim şeyler ise sarımsak ve soğanlı yiyecekler. Mide bulantima bu aralar limonlu soda çok iyi geliyor sade soda icemiyorum neyazikki.
selam uzun süredir uzakdan takip ediyorum sizleri :KK3: 9.5 gunluk bir :anneadayı: bende 15 yasında 11 yasında ve 5 yasında olmak üzere 3 kızım var :KK15: biz dükkanı kapatmıştık ama davetsiz bir misafirimiz oldu :emir_bebek:büyük bir şok geçirdik ama şimdi alıştık bayram vesilesiyle de herkes öğrendi :KK200: yeni canı bekliyoruz :anneadayı:
Hoşgeldin canım sende bendensin desene bende sürpriz bir şekilde gelen dördüncü bebeğimi bekliyorum. 8 ,5, 1.5 yaşlarında iki kız bir oğluşum var. Cevrenden nasıl tepkiler aliyosun acaba sanki çok kötü bişi yapmışım gibi herkes şaşkınlık içinde. İyi tepkiler geldiği gibi kafayı yemişim muamelesi yapan da çok fazla.:KK48:

Slm kızlar çok şükür yumurtadan tiksinmedim hergun bir adet yiyorum severek. Peynirimi cevizimi yiyorum. Hergun süt yada yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Meyve sürekli yiyorum. Her gün yeşillik mutlaka yiyorum. Aslında mide bulantim olmasına rağmen iyi yiyorum maşallah. hiç ağzıma suremedigim şeyler ise sarımsak ve soğanlı yiyecekler. Mide bulantima bu aralar limonlu soda çok iyi geliyor sade soda icemiyorum neyazikki.

Hoşgeldin canım sende bendensin desene bende sürpriz bir şekilde gelen dördüncü bebeğimi bekliyorum. 8 ,5, 1.5 yaşlarında iki kız bir oğluşum var. Cevrenden nasıl tepkiler aliyosun acaba sanki çok kötü bişi yapmışım gibi herkes şaşkınlık içinde. İyi tepkiler geldiği gibi kafayı yemişim muamelesi yapan da çok fazla.:KK48:
ben dogum seklini merak ettim. 3 u de sezeyan mi eger oleyse dr ne diyor bu duruma... 4. Sezeryan var mi kizlar cevrenizde.

Kızlar yapmam gereken bir sürü iş var ama ben yatmaktan başka bir şey yapmıyorum ya. Halıları yıkamaya vermiştim. Sözde dip doruk temizlik yapıp öyle serecektim. Kaç haftadır halılar katlı duruyor. Yataktan çıkasım yok. Şimdi aynaya baktım da suratım kireç gibi olmuş. Sürekli yatasım var. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yetersiz hissediyorum. Kadınlık yapamıyormuşum gibi.. Bütün gün yatıyorum, sadece tuvalete kalkıyorum resmen. İlk gebeliğim.. Hiçbir şey bilmiyorum, ben mi tembellik yapıyorum acaba kendimi suçluyorum.. bu ne zamana kadar böyle gidecek..

Kizlar ya ben yine bisey sorcam emin olamadim. Cok yogun ishalim var kac gundur afedersiniz ama. Kilo kaybediyorum bisey yiyemiyorum doktora gitmeli miyim. Yadaboyle bisey basina gelenvar mi
Cnm kuru çay ishale çok iyi geliyor bi yemek kaşığı kadar daha az da olur tek başına yiyemezsen yoğurda kâtip da yiyebilirsin ben elimle ufaltip oğluma da veriyorum anında etki ediyor

Keseyi görmedin mi?
2 transferden bir keseyi sağlıklı gördü.ama digeri belki anca tutunur dedi.ama zaten 2si 5. Gun blastokisti tutsa ikisi de gorunmez mi? Digerini mi atiyorum nedir bisey demedi bu ctsyi kastedip gel dedi de kadin dogum acil doktoru.fakat devam ediyor böyle.fitille azalıyor gibi sonra fitilin artığını atınca devam ediyor.keseyi görünce bisey yapmadi dr kisaca mantar kremi verdi.diger embriyo noldu.neden iyicene siyah olarak devam ediyo hic bilmyorum.cts de özel hastanede randevum

aynen cnm . Saglik ocagi yapar zaman tum tahlilleri. Hastanede idrar tahlilini ister..

simdilik evet saklayabilirsin ama ben diyiim 9. Haftadan sonra zor saklanmaz. Neyseki ogleden once. Ogleden sonra hiiiic saklanmaz zaten..

ayy amiin insalllah sag salim kavusuruz.. Sakinde olsa abisi onu kendine benzetir..
yaaa evet ya hic odaklanamiyorum niyeyse uzun tatilin kotu yani..
kalp atisini duyayim soylerim ben zaten tutamamki.icimde :) iki yakın arkadaşıma soyledim zaten bilee

hoşbuldum :) katkı maddeli soda önerilmiyor ama canım kendin sade sodaya limon sıksan da denesen
bizde de herkes şaşkın ama elden gelir bi şey yok biz eşimle hazmetmek için ugraştık baya gerisi önemli değil şuç işlemişiz gibi davranan pek çok sanki kota var 3 çocuk diye :KK49:
eşim 37 ben 35 yasındayım aslında çocuk için yaşlı bile sayılmayız o_O boyumuzca kızımız var sadece :KK51:ama kızlar çok mutlu kardeş geliyor diye :halay:
marketten alınmaz ki rabbim vermiş bize de şükretmek düşer şaşkın kalana bu cevabı veriyorum artı
k :cool:

Kızlar yapmam gereken bir sürü iş var ama ben yatmaktan başka bir şey yapmıyorum ya. Halıları yıkamaya vermiştim. Sözde dip doruk temizlik yapıp öyle serecektim. Kaç haftadır halılar katlı duruyor. Yataktan çıkasım yok. Şimdi aynaya baktım da suratım kireç gibi olmuş. Sürekli yatasım var. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yetersiz hissediyorum. Kadınlık yapamıyormuşum gibi.. Bütün gün yatıyorum, sadece tuvalete kalkıyorum resmen. İlk gebeliğim.. Hiçbir şey bilmiyorum, ben mi tembellik yapıyorum acaba kendimi suçluyorum.. bu ne zamana kadar böyle gidecek..
12.haftaya kadar filan boyle devam ediyor ne yazik ki.. yatabiliyorsan yat tadini cikar. Halsizligin dibindeyim ama 14 aylik oglumla ilgilenmek, yemegini pisirmek ve yarin itibariyle is basi yapmak zorundayim.

Ilk gebeligimde prensesler gibiymisim onu anladim. Halim yok diye yatiyordum. Keske gene yatabilsem.

Şimdi aile hekimi bi yakınımı aradım reflü için Gaviscon şurubu sordum, ne kadar az ilaç alırsan ilk 3 ayda o kadar iyi nane limon yapıp iç dedi çok zorda kalırsan Gaviscon iç dedi :kusmuk:

12 ile 14 arasi gecer insallah.. Bende oleyim. Kendi suyumu bile alacak
Dermanim yok degil 2 cocuk bakmak. Gozum korkuyor dogunca nedeyim nerelere gideyim..

Normal doğum canim üçü de. Ama çevremde dördüncü sezeryanini yapanda var. Hiç sorun yaşamadı.
hay masallah..
hoşbuldum :) katkı maddeli soda önerilmiyor ama canım kendin sade sodaya limon sıksan da denesen
bizde de herkes şaşkın ama elden gelir bi şey yok biz eşimle hazmetmek için ugraştık baya gerisi önemli değil şuç işlemişiz gibi davranan pek çok sanki kota var 3 çocuk diye :KK49:
eşim 37 ben 35 yasındayım aslında çocuk için yaşlı bile sayılmayız o_O boyumuzca kızımız var sadece :KK51:ama kızlar çok mutlu kardeş geliyor diye :halay:
marketten alınmaz ki rabbim vermiş bize de şükretmek düşer şaşkın kalana bu cevabı veriyorum artı
k :cool:
ayy cok guzel boyunca kizinin olmasi harika birsey..

Günaydın kızlar
Yemek için gayret gösterdiğiniz yiyecekler var mı?
Ben normal besleniyorum her zamanki gibi hata mı ediyorum bilmiyorum o_O
Sadece her sabah yumurta yemeye dikkat ediyorum​
Bunda yeniyorum ama kizimda kilo kilo ceviz yerdim. Cubkubalik cok yiyemezdim. Omega cok onemli. Cevizde var cok faydali

2 transferden bir keseyi sağlıklı gördü.ama digeri belki anca tutunur dedi.ama zaten 2si 5. Gun blastokisti tutsa ikisi de gorunmez mi? Digerini mi atiyorum nedir bisey demedi bu ctsyi kastedip gel dedi de kadin dogum acil doktoru.fakat devam ediyor böyle.fitille azalıyor gibi sonra fitilin artığını atınca devam ediyor.keseyi görünce bisey yapmadi dr kisaca mantar kremi verdi.diger embriyo noldu.neden iyicene siyah olarak devam ediyo hic bilmyorum.cts de özel hastanede randevum
Kendi doktorunu aramadıysan ara sor belki randevunu öne alabilir.

Şimdi aile hekimi bi yakınımı aradım reflü için Gaviscon şurubu sordum, ne kadar az ilaç alırsan ilk 3 ayda o kadar iyi nane limon yapıp iç dedi çok zorda kalırsan Gaviscon iç dedi :kusmuk:
Oyy geçmişler olsun. İlaç almamaya çalışsan daha iyi tabi de çok zorlanirsan da yapacak bişey yok ki

Ben de aynen senin gibiyim tek fark benim zerre umrumda değil:) yarım saat iş yapsam iki saat yatıyorum bosversene 8 ay sonra mumla arayacağız bugünleri keşke az daha yatsaydım diyeceğiz. Allah sağlık versin önce, zamanı gelince hepsi yapılır. Takma sakın yat tadını çıkar keyfimizden yatmiyoz heralde:)
Kadınlık demişsin canım kadinlik işle mi oluyor yahu ne biçim ifadeler bunlar:)

Back
X