Ama.bak sinirle.boyle hatalar yapma lutfen. Hali kaldirmak ne demek. Cok sinirlendiginde bos bir odaya git kafani dinle biraz.Az önce annem beni çıldırttı o sinirle halıları kaldırdım ağır kaldırma dedi Dr .oğluma kızdım sinir krizi geçirtti resmen 4-5 gündür bende idi laf soka soka yardım etti sürekli çocuk durmuyor diye şikayet etti artık patladım git gelme dedim yeter artık ya tutmazsa tutmasın bebekte.dr stresten uzak dur dedikçe üstüne geliyor
Hemde ne halı 4-5 tane rulo olmuş halıyı aldım aldım yerine koydum çıldırdım resmenAma.bak sinirle.boyle hatalar yapma lutfen. Hali kaldirmak ne demek. Cok sinirlendiginde bos bir odaya git kafani dinle biraz.
bi doktora gidersen eger ultrason ile bakarsa duyulur yuksek olasilikla kalp atislari ben 6+4 te duydum. doktora gitmeyi ihmal etmeJa kizkar bende yeni geldim ebeden sukur iyi dedi 8+3 haftalik mis ama sordum kalp atisini duyamayiz kucuk daha dedi anlamadim siz duydunuz ben daha kucuk dior
Canim kotu olmus ya. Suan zaten psikolojik olarak pek iyi degiliz. Annenize de keske ole demeseydiniz ne bilim ne kadar zor buyutuluyor cocuk kendimiz goruyoruz. Ne mide bulantilari ne gece uykuusuzluklari ne sabirlar cekiyoruz. Onlar da bizi o sekilde buyuttuler sonucta. Kalbini kirmasaydiniz keske.Az önce annem beni çıldırttı o sinirle halıları kaldırdım ağır kaldırma dedi Dr .oğluma kızdım sinir krizi geçirtti resmen 4-5 gündür bende idi laf soka soka yardım etti sürekli çocuk durmuyor diye şikayet etti artık patladım git gelme dedim yeter artık ya tutmazsa tutmasın bebekte.dr stresten uzak dur dedikçe üstüne geliyor
Canım temizlik değil rulo yapıp boş odada duruyordu.çocuk devirmişCanim kotu olmus ya. Suan zaten psikolojik olarak pek iyi degiliz. Annenize de keske ole demeseydiniz ne bilim ne kadar zor buyutuluyor cocuk kendimiz goruyoruz. Ne mide bulantilari ne gece uykuusuzluklari ne sabirlar cekiyoruz. Onlar da bizi o sekilde buyuttuler sonucta. Kalbini kirmasaydiniz keske.
Halilar kaldirilcak kalsaydi ne olurdu ki. Valla ben isi gucu biraktim canim. Bi tane oglum var onunla ilgileniyorum sadece. Onceliklerim yavrularim temizlik varsin dursun elbet yapilir
Canım yapma böyle sen bebegin kalp atışı yok diye çok üzülmüştün bugün yeni yeni seyirmeye başladığını öğrenip mutlu olman Bebeğine sıkı sıkı sarılman gerekirken halı kaldırmak sinir olmak ne demek anneler hem söylenir hem sever çocuklarını herkesden çok... güzellikle anne bu kadar rahatsizsan ben kendim hallederim işlerimi çocuğuma da bakabilirim de ama kendini yıpratmadan yap işleriniAz önce annem beni çıldırttı o sinirle halıları kaldırdım ağır kaldırma dedi Dr .oğluma kızdım sinir krizi geçirtti resmen 4-5 gündür bende idi laf soka soka yardım etti sürekli çocuk durmuyor diye şikayet etti artık patladım git gelme dedim yeter artık ya tutmazsa tutmasın bebekte.dr stresten uzak dur dedikçe üstüne geliyor
Canım diyorum anne evine git yapma diyorumCanım yapma böyle sen bebegin kalp atışı yok diye çok üzülmüştün bugün yeni yeni seyirmeye başladığını öğrenip mutlu olman Bebeğine sıkı sıkı sarılman gerekirken halı kaldırmak sinir olmak ne demek anneler hem söylenir hem sever çocuklarını herkesden çok... güzellikle anne bu kadar rahatsizsan ben kendim hallederim işlerimi çocuğuma da bakabilirim de ama kendini yıpratmadan yap işlerini
Anne yüreği işte yine de seni yalnız bırakmak bütün işleri sana bırakmak istemiyodur ama söylenmesi bide hamilelik döneminde daha çok rahatsız ediyo bizleri duymamazlıktan gel duysan bile kendini zorlama bi anlık sinirle tutunmazsa tutunmasin diyebilirsin ama Allah korusun o halıları kaldırırken kanaman başlasa onun vicdan azabı seni hiç rahat bırakmaz canımCanım diyorum anne evine git yapma diyorum
Evet canım az önce abim aradı kızdı beden stres yapıyorsun dedi duydu Olanları .eşimde kızdı stresten uzak dur dedi Dr sana dedi .acaba bişey olmuşmudur bebeğeAnne yüreği işte yine de seni yalnız bırakmak bütün işleri sana bırakmak istemiyodur ama söylenmesi bide hamilelik döneminde daha çok rahatsız ediyo bizleri duymamazlıktan gel duysan bile kendini zorlama bi anlık sinirle tutunmazsa tutunmasin diyebilirsin ama Allah korusun o halıları kaldırırken kanaman başlasa onun vicdan azabı seni hiç rahat bırakmaz canım
Aşırı bir ağrın kanaman yoksa olmamıştır inşallah canım uzan ayaklarını kaldır biraz yukariya bebeginle konuş hisseder o seni hem bebeginle konusmak senide rahatlatir. Senin çocuğun kaç yaşındaydı anlamaz mı kardeşi olacağını canım onuda yatır yanına anlat kardeşin burda büyümesi lazım benim çok yorulmamam lazım bana yardım eder misin desen belki ise yararEvet canım az önce abim aradı kızdı beden stres yapıyorsun dedi duydu Olanları .eşimde kızdı stresten uzak dur dedi Dr sana dedi .acaba bişey olmuşmudur bebeğe
Hayirli olsun canim insallah 9 ay boyunca guzel haberler alirsin doktorundan...Kizlar bugun bende dogumu gerceklestirmesini istedigim doktorumun muayenehanesine gittim. Bayagi bi detayli bakti. Cok sukur hersey yolundaymis. 2 hafta gec dollenme olmus. 9haftalik olmasi gerekirken 7 haftalik sorun yok diger doktorum da soylemisti ama insanin aklina takiliyor 2 hafta fark hic duymadim. Bu arada %60 kız dedi cok sasirdim. Net bisey soylemek sacma olur ama genelleme yaparsak kalp atisi, rahmin hafif sag tarafina tutunmasi vs kız olduguna isarettir dedi. Bekleyip gorucez bakalim neler olacak:) saglikla gelsinler de
Sagolasin canim hepimiz her zaman guzel haberler alalim insallah. Doktorun oyle demesine sasirdim kesin birsey yok zaten de. Fark etmez hayirlisi neyse o olsun. Meleklerimize saglikla kavusalim insallahHayirli olsun canim insallah 9 ay boyunca guzel haberler alirsin doktorundan...
Benimkide sol tarafa yerleşmiş canım sol olunca erkek sağ olunca kız mı yani valla zerre merak etmiyorum kız erkek hayırlı sağlıklı olsun güzelce yerlessin
2,5 yaşında biraz hareketli yaramaz yani :)Aşırı bir ağrın kanaman yoksa olmamıştır inşallah canım uzan ayaklarını kaldır biraz yukariya bebeginle konuş hisseder o seni hem bebeginle konusmak senide rahatlatir. Senin çocuğun kaç yaşındaydı anlamaz mı kardeşi olacağını canım onuda yatır yanına anlat kardeşin burda büyümesi lazım benim çok yorulmamam lazım bana yardım eder misin desen belki ise yarar
bende solda kiz sagda erkek diye duydum aman saglikli olsunlarda insallahKizlar bugun bende dogumu gerceklestirmesini istedigim doktorumun muayenehanesine gittim. Bayagi bi detayli bakti. Cok sukur hersey yolundaymis. 2 hafta gec dollenme olmus. 9haftalik olmasi gerekirken 7 haftalik sorun yok diger doktorum da soylemisti ama insanin aklina takiliyor 2 hafta fark hic duymadim. Bu arada %60 kız dedi cok sasirdim. Net bisey soylemek sacma olur ama genelleme yaparsak kalp atisi, rahmin hafif sag tarafina tutunmasi vs kız olduguna isarettir dedi. Bekleyip gorucez bakalim neler olacak:) saglikla gelsinler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?