• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Ne güzel canım su şifa ben normalde de suyu fazla içen biri değilim kışın gün de 1-2 bardak anca yazın hareket halinde olunca susuyorum sadece şu an genelde yattığım için su hiç içmesem olur ama işte enfeksiyon yakamı bırakmıyor diye zorla 1 buçuk litre içiyorum o da az ama gecmiyo bogazımdan ogurmeye başlıyorum
Doğrudur canım zaman zaman olur antlatırsın inşallah ileriki zamanlarda

Gunaydin güzel anne adaylari M melmus19 gözünaydin canim darisi bana ve henüz kalp atisini duyamamis bebisini gorememislere olsun insallaaahh
Bana dr vinelac verdi karışım vitamin hersey var icinde progestan kullaniyorum bide lekelenmeden sorna verdi 5 eylule kadar kullan dedi

Bana 1 tane ama onu da yatmadan önce alayım dedim iki gün unutmuyorsam üçüncüye mutlaka unutuyorum. Gözümün önüne de koyduysam yok, unutuyorum:KK43:
Alarm kurun, zaten söylememe gerek yok da çok çok önemli. Hastanede çalışırken anne karnında folic asit eksikliğinden kaynaklı rahatsızlığı olan bir bebek görmüştüm Allah korusun... (anne suriyeliydi)
Bana doktorum 1 tane öneriyoruz ama yarım da içsen olur dedi de yarım kullanan var mı diye merak etmiştim

Gunaydin kizlar vuzel anneler.
Folic asit haricinde vitamin kullananlariniz varmis. Doktorunuzmu önerdi. Neler kullaniyorsunus. Benim bildigim şimdi gerek olmadigi. Hatta onermeyen doktorlar bile vardi

Ben ilk çocuğumda kullanmam gerektiğini bilmiyordum folic asiti.bilgisizlik ve tecrübesizlik.benim ilk çocuğum damak yarıklı olarak dünyaya geldi ilk ameliyatı 1 yaşında olmak üzere 2 ameliyat geçirdi.1 yaşına kadar her ay İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi Hastanesi'ne gidiyorduk. Beslenmesi için plastik damak yapıyorlardı sırf bu hastalık yüzünden çocuğumu emziremedim. beslenmesi çok zor ve riskli.bu yüzden yıllarca 2. Çocuğa cesaret edemedim.ve folic asiti hiç aksatmadim. Şükür ki rabbim ikinci bebegimde aynısını yaşatmadi.doya doya emzirdim hiç dert etmeden.bu hamileliğimde de her sabah aç karnına mutlaka içiyorum

Ben ilk çocuğumda kullanmam gerektiğini bilmiyordum folic asiti.bilgisizlik ve tecrübesizlik.benim ilk çocuğum damak yarıklı olarak dünyaya geldi ilk ameliyatı 1 yaşında olmak üzere 2 ameliyat geçirdi.1 yaşına kadar her ay İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi Hastanesi'ne gidiyorduk. Beslenmesi için plastik damak yapıyorlardı sırf bu hastalık yüzünden çocuğumu emziremedim. beslenmesi çok zor ve riskli.bu yüzden yıllarca 2. Çocuğa cesaret edemedim.ve folic asiti hiç aksatmadim. Şükür ki rabbim ikinci bebegimde aynısını yaşatmadi.doya doya emzirdim hiç dert etmeden.bu hamileliğimde de her sabah aç karnına mutlaka içiyorum
Sebebi folic asit eksikligimiymis. Kotu bir tecrube cnm gecmis olsun

Arkadaşım zulüm gören bir hıristiyan veya yahudi bir ülke görüyormusun ben göremiyorum çünkü hep müslümanlar zulüm görüyor.amacım din dil ırk ayrımı yapmak değil ama şöyle düşün mahallede bir yangın var sen önce kendi evinin içindeki kardeşlerini kurtarır sonra başka evdekilere yardım edersin dimi.bende önce kendi müslüman kardeşlerime dua edip sonrada tüm insanlık için dua ediyorum ...insan insandır tabi ki!allah zalimleri kahretsin sabaha kadar o çocukların yüzü gözümün önünden gitmedi.hepimizin evladı var!
eğer bir yerde bir çocuk öldürülüyorsa ne öldürenin ne ölenin dininin hiçbir önemi yok. yakında arakan, ırak, afrika, suriye vs. üzüldüğünüz hangi ülke varsa, bu gidisle onların kaderini paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. onun için üzülmenize gerek yok. mutlu zamanlarımızın kıymetini bilelim. zamanı geldiğinde üzülürsünüz. avrupa ne kadar iki yüzlüyse islamcılar da o kadar iki yüzlü. kongo, filipinler, laos vs. buralarda ne oluyor hiç umurlarında olmaz. çünkü müslüman değil bu ülkeler. ölsünler gebersinler. sonra filistin, arakan, katar :(((( diye ağlarlar. He bi de son not: türkiye cumhuriyeti, dünya'daki tüm müslümanların zor duruma düşünce gelebileceği bir rehabilitasyon merkezi değildir, artık şu düşünceden kurtulsun herkes.

devletlerin önceliği, kendi vatandaşlarını korumak ve hizmet etmektir.

Canım aç karnına mı içilmesi gerekiyor? Ben tok içiyorum

Gunaydin herkese doktordan geldim simdi Allaha bin şükür kalp atisini duyduk bebegimizi gorduk Rabbim her isteyene yasatsin insallah :KK200::nazar:
Gözün aydın canım seninki kaç haftalık. Benim bıgün 6+0 bayramdan önce gitmek istiyorum ama duymassam üzülürüm diye korkuyorum belki keseyi görmek bile rahatlatacak bilmiyorum

Ben aç içiyorum ve doktora henüz gitmedim.bebek ilk 12 haftasında anatomik olarak kendini tamamlar oluşmayan kısımlar sonrasında oluşmaya devam etmez.damak yarigi tam olarak sebebi folik asit kullanmamak mı bilmiyorum ama bu da bir ihtimal.

Gunaydin kizlar vuzel anneler.
Folic asit haricinde vitamin kullananlariniz varmis. Doktorunuzmu önerdi. Neler kullaniyorsunus. Benim bildigim şimdi gerek olmadigi. Hatta onermeyen doktorlar bile vardi
canim bana doktor decavit verdi. 25 inden beri kullaniyorum.

eğer bir yerde bir çocuk öldürülüyorsa ne öldürenin ne ölenin dininin hiçbir önemi yok. yakında arakan, ırak, afrika, suriye vs. üzüldüğünüz hangi ülke varsa, bu gidisle onların kaderini paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. onun için üzülmenize gerek yok. mutlu zamanlarımızın kıymetini bilelim. zamanı geldiğinde üzülürsünüz. avrupa ne kadar iki yüzlüyse islamcılar da o kadar iki yüzlü. kongo, filipinler, laos vs. buralarda ne oluyor hiç umurlarında olmaz. çünkü müslüman değil bu ülkeler. ölsünler gebersinler. sonra filistin, arakan, katar :KK43:((( diye ağlarlar. He bi de son not: türkiye cumhuriyeti, dünya'daki tüm müslümanların zor duruma düşünce gelebileceği bir rehabilitasyon merkezi değildir, artık şu düşünceden kurtulsun herkes.

devletlerin önceliği, kendi vatandaşlarını korumak ve hizmet etmektir.
Hangi dine yada düşünceye sahipsiniz bilmiyorum ama siz peygamber efendimizi (sav) hiç tanımıyorsunuz sanırım.biz onun ümmetiniz.şuan onların halini düşünmeyerek kederlenmeyerek bencillikten başka birşey yapmayız.kör ve sağır değiliz.

Darısı bana meraktan çatlayacagım.doktor bu hafta çağıracak ama çok yoğun
amin canim sen kendin istedigin zaman gidemiyormusun ??
Gözün aydın canım seninki kaç haftalık. Benim bıgün 6+0 bayramdan önce gitmek istiyorum ama duymassam üzülürüm diye korkuyorum belki keseyi görmek bile rahatlatacak bilmiyorum
Canim 6+6 yim bugun keseyi mutlaka gorursun kalp atisinida duyarsin diye tahmin ediyorum
Gunaydin güzel anne adaylari M melmus19 gözünaydin canim darisi bana ve henüz kalp atisini duyamamis bebisini gorememislere olsun insallaaahh
Bana dr vinelac verdi karışım vitamin hersey var icinde progestan kullaniyorum bide lekelenmeden sorna verdi 5 eylule kadar kullan dedi
Amin canim insallah :dua:

Back
X