- 7 Nisan 2017

- 2.554

- 1.798

- 53

- 35

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün 6 oldum hemde ne heyecan stres etken olur kalp atışları için duyamazsam üzülürüm bayramı stresli geçiririm diye 5 Eylüle randevu aldım ama şimdi de meraktan çatlıcam inşallah hayırlı güzel haberler alırız hepimiz.Canim 6+5 mutlaka duyulur gorulur insallah randevu ayarlarsin merak heycan cok beter birsey
Benim doktorum su an sadece folik asit dedi. İlk hamileligimden hatirladigim kadariyla galiba 12. haftadan sonra vitamine geciyoduk. Ama kisiden kisiye degisebilir, ozel ihtiyaci olan olabilir.Gunaydin kizlar vuzel anneler.
Folic asit haricinde vitamin kullananlariniz varmis. Doktorunuzmu önerdi. Neler kullaniyorsunus. Benim bildigim şimdi gerek olmadigi. Hatta onermeyen doktorlar bile vardi
Cok gecmis olsun canimBen ilk çocuğumda kullanmam gerektiğini bilmiyordum folic asiti.bilgisizlik ve tecrübesizlik.benim ilk çocuğum damak yarıklı olarak dünyaya geldi ilk ameliyatı 1 yaşında olmak üzere 2 ameliyat geçirdi.1 yaşına kadar her ay İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi Hastanesi'ne gidiyorduk. Beslenmesi için plastik damak yapıyorlardı sırf bu hastalık yüzünden çocuğumu emziremedim. beslenmesi çok zor ve riskli.bu yüzden yıllarca 2. Çocuğa cesaret edemedim.ve folic asiti hiç aksatmadim. Şükür ki rabbim ikinci bebegimde aynısını yaşatmadi.doya doya emzirdim hiç dert etmeden.bu hamileliğimde de her sabah aç karnına mutlaka içiyorum
Siz taniyorsunuz sanirim bizzat? Daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Dusuncelerimiz oldukca farkli.. Ancak size sorum su daha once ensar vakfinin vs bilumum musluman diye gecinen haci hocanin cocuklara yapmis oldugu tecavuz vukuatlari icin de bu kadar kederlenmis miydiniz? ya da Ali ismail korkmaz icin? Berkin elvan icin? Reinada oldurulenler icin? Asker Sehitlerimiz icin? Gezide olen vatandaslarimiz icin? Daha sayamadigim bircok. Unutmayin dunyanin neresinde hangi dil din irk olursa olsun insan insandir! Hic kimseye burada aksini empoze etmeye kimsenin hakki yok.Hangi dine yada düşünceye sahipsiniz bilmiyorum ama siz peygamber efendimizi (sav) hiç tanımıyorsunuz sanırım.biz onun ümmetiniz.şuan onların halini düşünmeyerek kederlenmeyerek bencillikten başka birşey yapmayız.kör ve sağır değiliz.
Burada vijdan muhasebesi yapmak Lazım .benim dini görüşüm ve vicdani görüşüm bu .burda sizinle siyaset yapmayacam.çünkü ortamı değil hepimiz hamileyiz stres yaratmak istemiyorum.Ben önce kendi Müslüman kardeşlerimi sonra başka dindeki insanları düşünürüm.haaaa çocuk çocuktur içim cızzzz eder tabiki .lanet olsun Zulüm edenlere Allah helak etsin onları !eğer bir yerde bir çocuk öldürülüyorsa ne öldürenin ne ölenin dininin hiçbir önemi yok. yakında arakan, ırak, afrika, suriye vs. üzüldüğünüz hangi ülke varsa, bu gidisle onların kaderini paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. onun için üzülmenize gerek yok. mutlu zamanlarımızın kıymetini bilelim. zamanı geldiğinde üzülürsünüz. avrupa ne kadar iki yüzlüyse islamcılar da o kadar iki yüzlü. kongo, filipinler, laos vs. buralarda ne oluyor hiç umurlarında olmaz. çünkü müslüman değil bu ülkeler. ölsünler gebersinler. sonra filistin, arakan, katar((( diye ağlarlar. He bi de son not: türkiye cumhuriyeti, dünya'daki tüm müslümanların zor duruma düşünce gelebileceği bir rehabilitasyon merkezi değildir, artık şu düşünceden kurtulsun herkes.
devletlerin önceliği, kendi vatandaşlarını korumak ve hizmet etmektir.
Siz şimdi nerden girdiniz nerden çıktınız peki siz EREN Bülbül e üzülmediniz mi!Siz taniyorsunuz sanirim bizzat? Daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Dusuncelerimiz oldukca farkli.. Ancak size sorum su daha once ensar vakfinin vs bilumum musluman diye gecinen haci hocanin cocuklara yapmis oldugu tecavuz vukuatlari icin de bu kadar kederlenmis miydiniz? ya da Ali ismail korkmaz icin? Berkin elvan icin? Reinada oldurulenler icin? Asker Sehitlerimiz icin? Gezide olen vatandaslarimiz icin? Daha sayamadigim bircok. Unutmayin dunyanin neresinde hangi dil din irk olursa olsun insan insandir! Hic kimseye burada aksini empoze etmeye kimsenin hakki yok.
Insanlara,hayvanlara zulum eden herkes kahrolsun. Bence de konuyu kapatmak en hayirlisi ayni fikre ve dusunceye sahip olmak zorunda degiliz. Burada en basindan bu konunun acilmasi hataydi zaten. Herkesin gorusu farkli. Tek ortak noktamiz saglikla ve hayirlisiyla gelmesini dort gozle bekledigimiz bebeklerimiz. Onlarin hatri icin bu konuyu burada noktaliyorum. SelamlarBurada vijdan muhasebesi yapmak Lazım .benim dini görüşüm ve vicdani görüşüm bu .burda sizinle siyaset yapmayacam.çünkü ortamı değil hepimiz hamileyiz stres yaratmak istemiyorum.Ben önce kendi Müslüman kardeşlerimi sonra başka dindeki insanları düşünürüm.haaaa çocuk çocuktur içim cızzzz eder tabiki .lanet olsun Zulüm edenlere Allah helak etsin onları !
Konuyu kapatmistim ancak cevap hakkim dogdu. Evet eren bulbul icin de kahrolmustum ne yazik ki, uzulmek ne kelime.Siz şimdi nerden girdiniz nerden çıktınız peki siz EREN Bülbül e üzülmediniz mi!
Burda bu konuyu ölen çocuklara çok üzüldüğümü paylaşmak için yazmıştım gece amacım siyasi Tartışma yaratmak değildi.o fotoları gören kimse Kayıtsız kalamaz dı !neyse dediğim gibi hepimiz hamileyiz konuyu kapatalım doğrusu bu.Insanlara,hayvanlara zulum eden herkes kahrolsun. Bence de konuyu kapatmak en hayirlisi ayni fikre ve dusunceye sahip olmak zorunda degiliz. Burada en basindan bu konunun acilmasi hataydi zaten. Herkesin gorusu farkli. Tek ortak noktamiz saglikla ve hayirlisiyla gelmesini dort gozle bekledigimiz bebeklerimiz. Onlarin hatri icin bu konuyu burada noktaliyorum. Selamlar
Ben yok karnına içiyorum eczacı öyle yazmış . Farklı ilaç olduğundan mi acaba?Ben ilk çocuğumda kullanmam gerektiğini bilmiyordum folic asiti.bilgisizlik ve tecrübesizlik.benim ilk çocuğum damak yarıklı olarak dünyaya geldi ilk ameliyatı 1 yaşında olmak üzere 2 ameliyat geçirdi.1 yaşına kadar her ay İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi Hastanesi'ne gidiyorduk. Beslenmesi için plastik damak yapıyorlardı sırf bu hastalık yüzünden çocuğumu emziremedim. beslenmesi çok zor ve riskli.bu yüzden yıllarca 2. Çocuğa cesaret edemedim.ve folic asiti hiç aksatmadim. Şükür ki rabbim ikinci bebegimde aynısını yaşatmadi.doya doya emzirdim hiç dert etmeden.bu hamileliğimde de her sabah aç karnına mutlaka içiyorum
Ben yok karnına içiyorum eczacı öyle yazmış . Farklı ilaç olduğundan mi acaba?
bi tek su icmekte sikinti cekiyorum canim. su icince hemen kusiyorum. bi arkadas yazmisti cay bardagi ile iciyorum artik yudum yudum
Canım limonlu suyu denedin mi bana çok iyi gelmişti o.O sanırım benim :) ben de baya aç geziyorum kusmamak icin
aaa bunu bilmiyordum canim bunu ogrendigim iyi oldu bu kutu bitince oraya gideyim bakalim verecekler miAnladim cnm. Decaviti aile hekimligi de hamilelere ucretsiz veriyor