• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhaba hanimlar...

2015 kasim annesiyim. Dun gece test yaptim pozitif cikti. Satim 24 temmuz. Henuz doktora gitmedim heryer tatil diye

Sizce biran önce gitmelimiyim. Bayramdan sonrayi bekleyeyim mi? Ne dersiniz...

Merhaba hanimlar...

2015 kasim annesiyim. Dun gece test yaptim pozitif cikti. Satim 24 temmuz. Henuz doktora gitmedim heryer tatil diye

Sizce biran önce gitmelimiyim. Bayramdan sonrayi bekleyeyim mi? Ne dersiniz...

Ben 2015 Eylül annesi yım sağlık ocağında 2 kere kan verdim beta HCG için.kadin doguma 7 sinde gidicem bence geç olmaz hem kese görünür hem belki kalp atışı da duyulur.

Özel kliniğe mı gidiyorsun? Çok güzel hastaneler de doğum ücretleri geçen yıl bile tavan yapmıştı bu yıl bir araştırma içindeyim şimdilik
Ben eski çalıştığım hastaneden tanışıklığım olan bir doktora gidiyorum kendisinin de çocuğuna ben yardımcı olmuştum. Burdan tanışıklığımız var hem iyi bir doktor kendisi hem de her an ulaşabiliyorum. Ama devlet hastanesinde olduğu için devam etmeyi çok düşünmüyorum eğer özelle anlaşması yoksa

Canım bu konuda tecrübesizim.
Doğum paketlerini inceleyip almak demişsin. En iyisi kendi doktorunun olduğu hastane değil midir?

Tabi ki öyle ama mesela hala kararsız olanlar vardir ya da özel kliniği olan bir doktora giden vardır diye dedim.Henuz haftalarimiz çok erken olduğu için çoğumuzun doktor tercihi ilerleyen zamanlarda değişecektir.Elbet memnun etmeyecek bir şeyler çıkabiliyor beklenti açısından :) o yüzden ben onceligimi iyi bir hastane ve paket olarak değerlendirmeyi düşünüyorum .Belki benim şansıma ama ilk gebelikte 3 doktor değiştirdim mesela oysaki ilk birkaç kontrolde memnundum

Ben eski çalıştığım hastaneden tanışıklığım olan bir doktora gidiyorum kendisinin de çocuğuna ben yardımcı olmuştum. Burdan tanışıklığımız var hem iyi bir doktor kendisi hem de her an ulaşabiliyorum. Ama devlet hastanesinde olduğu için devam etmeyi çok düşünmüyorum eğer özelle anlaşması yoksa

Doğum sonrası oda için mı? Bazı devletler ya da üniversite hastaneleri tek oda imkanı sağlıyor ücret karşılığında ama kalabalık oluyorsa muayene bilemem zor olur ilerleyen haftalarda

izmirdeki hamileler siz hangi hastane veya doktora gidiyorsunuz
Benim 2 kere erken doğumum olduğu için perinotologla devam ediyorum bu hamileligimde. Özel muayenesi var ama doğum ameliyat gibi durumlarda buca ozel tınaztepe hastanesiyle anlaşmalı doktorun adı serkan güçlü.

Benim 2 kere erken doğumum olduğu için perinotologla devam ediyorum bu hamileligimde. Özel muayenesi var ama doğum ameliyat gibi durumlarda buca ozel tınaztepe hastanesiyle anlaşmalı doktorun adı serkan güçlü.

fıyat nasıl canım,

Doğum sonrası oda için mı? Bazı devletler ya da üniversite hastaneleri tek oda imkanı sağlıyor ücret karşılığında ama kalabalık oluyorsa muayene bilemem zor olur ilerleyen haftalarda
Evet biliyorum da temizlik hijyen açısından... servislerini gidip görmedim ama az çok biliyorum çalıştığım hastane olduğu için şartlarını ve fiziki imkanlarını

Nasip olurda o günleri görürsek ben de izmir de yapıcam doğumu
İlkini çınarlıda yapmıştım ağrısız normal doğum
Bunda ikiz olduğu için küvez olan bir hastane tercih edicem
Tınaztepe egepol falan araştırıcaz bakalım

Nasip olurda o günleri görürsek ben de izmir de yapıcam doğumu
İlkini çınarlıda yapmıştım ağrısız normal doğum
Bunda ikiz olduğu için küvez olan bir hastane tercih edicem
Tınaztepe egepol falan araştırıcaz bakalım
Bende tınaztepede yapıcam inşallah doğumu şu anlik tek ama rahim ağzı yetmezliği olduğu için hep erken doğum riskim olacak tınaztepe hakkında bi bilgin var mı çocuk doktorları nasıl?

Bende tınaztepede yapıcam inşallah doğumu şu anlik tek ama rahim ağzı yetmezliği olduğu için hep erken doğum riskim olacak tınaztepe hakkında bi bilgin var mı çocuk doktorları nasıl?
Pek bilgim yok açıkcası araştırıcaz
Arkadaşım orda ikizlerini doğurmuştu küvezde kaldılar bir süre
Daha çok erken diye pek üstüne düşmüyorum

Muayenesi 300 tl canım prof çünkü genelde öyle oluyo onların muayene ücreti testler doğum 3. Ayda atacağı dikiş için ne kadar alır ücret hiç bilmiyorum
anladm cnm bende duymust adini. istedigin zaman ulasabiliyormusun doktora

birde sunu merak ediyorum mesela 300tl muayene ucrti oduyorsun. teast tahlil istediginde ayrica ucret aliyor mu. bir de perinatologlar riskli gebeliklere bakiupr diye biliyorum ama kimler riskli gebelik grubuna giriyor onu bilmiyorum.bende kan sulanditici hap igne kullaniyorum mesela bende perinatologa gitmelimiyim bilmiyorum

Pek bilgim yok açıkcası araştırıcaz
Arkadaşım orda ikizlerini doğurmuştu küvezde kaldılar bir süre
Daha çok erken diye pek üstüne düşmüyorum
Haklısın canım bende en azından yaşam sınırı olan 25 hafta ligi geçelim öyle bakarım diyorum onlara belki bilgin vardır diye sordum inşallah o haftaları görelim yine konuşuruz

buzmavileylak buzmavileylak doktorun cep numarası var ama hafta sonu ya da gece lazim olmadığından aramadim hiç canım 4+3 te kanamam oldu hemen bana en yakın hastaneye gittim beta hcg katlanarak arttığı için doktor pruloton iğne ve progestana baslicam ama serkan beyin de seni görmesini istiyorum dedi bende aradım muayenesini sekreter müsait değil boş randevusu yok desede serkan bey vakit kaybetmeden gelsin dedi ve 2 hafta boyunca haftada 2 kez muayeneye çağırdı. Ben ilgisinden memnunum yani ve inançlı bi doktor tedbir bizim takdir Allahın diyo hep. Muayene disinda hicbir şey yok canım 300 lira nin içinde ben istediği testleri aile hekiminde yaptırdım ikili test için büyük ihtimal bana yakın olan özeli tercih edicem ordan da bi doktorla devam edicem onun muayene ücretide 45 tl menemen sada hastanesi. Her ay gitmesende kalp atışını duyduktan sonra ya ayrıntılı ultrason zamanın da serkan güçlüyse gidebilirsin canım. Namık demirde çok iyi bi doktor ama çok çok yoğun randevu almak için aradığında 5-6 hafta sonrasına veriyorlar

Canım rahim ağzı yetmezliği iÇin bir ameliyat varmış Ceyda Düvenci de o ameliyatı olmuş hatta hiç düşündün mü canım gebeliği normal geçmiş hiç sıkıntı olmamış

Back
X