• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhaba Kızlar. 2 gündür bi tuafim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum pek bi belirtim de kalmadı hatta hiç denilebilecek kadar az sadece arada çok affedersiniz kusuyorum . Niye böyle hissediyorum bilemiyorum. :110:

canim mide bulantim yok cok sukurde bugün karnım çok ağriyor neden bilemedim. kasık agrısi degil ama sürekli bi rahatsizliķ var üşutmedimde ama aynı oyle bi agrı
Canım karnının hangi bölgesi ağrıyor ya benimde göbek deliği çevrem ve biraz sol taraf ağrıyor hatta acı gibi bişey karnım gergin anlamsız bir rahatsızlık bende de

Mesela benim 2 Düşüğüm olduğu için dr um direk kocişinden uzak duruyorsun maydonoz ananas ada çayı bitki çayları kahve asitli içecekler vs yasak diye söyledi.

Canım karnının hangi bölgesi ağrıyor ya benimde göbek deliği çevrem ve biraz sol taraf ağrıyor hatta acı gibi bişey karnım gergin anlamsız bir rahatsızlık bende de
canim belirli bi bolgeden ziyade gaz agrisi gibi degisik birşey arkadaşin dedigi givbi şişkinlik galiba. ama cok rahatsiz edici

Kizlar uzun sure ac kalincada mide bulantisi artiyor. Gerci biz bu ara her dk acikiyoz orasi ayri .. Ben biraz birsey yesem sonea icimden sanki cikiyor sanirsin 5. Gun ayni yemegi yemis gibi oluyorum. Cozumu sodada buldum. Maden suyu sade olan... Gunde 1 tane serbest diye biliyordum ama 2 tane ictim bugun. Oglen ve aksam yemeklerinden sonra. Deneyin mutlaka..

Kizlar uzun sure ac kalincada mide bulantisi artiyor. Gerci biz bu ara her dk acikiyoz orasi ayri .. Ben biraz birsey yesem sonea icimden sanki cikiyor sanirsin 5. Gun ayni yemegi yemis gibi oluyorum. Cozumu sodada buldum. Maden suyu sade olan... Gunde 1 tane serbest diye biliyordum ama 2 tane ictim bugun. Oglen ve aksam yemeklerinden sonra. Deneyin mutlaka..
Banada o cok iyi geliyor.midemi hafifletiyor. Midem yaniyorsa geçiyor. Iciyorum bende

Ankaradaki anne adayları hangi hastaneyi düşünüyorsunuz doğum içino_O
Doktor ikiz gebelik olduğu için küez parası almıyoruz dedi.korkutuyor bir yandan.doğum 8 bin aylık muayene de 280 benim bunu ödemeye gücüm yok.zaten tüp bebek 8. Bini buldu.sonuçta onlara oda alacagım.herşey iki katı masraf olacak. Hacettepeyi düşünüyorum ama bir türlü randevu alamadım. Daha uygun doğum olacak bir yer varsa kızlar banada söyleyin

Ben de gitmek istiyorum aslinda ama kapali saglik ocagi. Doktor icin de erken diye dusunuyorum. Ama folik asite baslasam mi acaba kendim. Sonucta doktor veriyor. Gec kalmak istemiyorum bayramdan sonra gidene kadar kullansam mi acaba
Canım bence kullan derim.zaten hamileliğin ilk 3 ayı veriliyor.

İyiyim canım evde yatmaya devam karpuz gibi olcam yata yata:bicak:
Yarın yine iğne olucam sonrasını bilmiyorum neler yaşıcaz
Bulantım var ama açken oluyor birşeyler yiyince geçiyor
Okul içinde dr rapor verecek sanırım nasıl olacak bu işler bilmem ama sayılı gün çabuk geçer bebekler sağsalim doğar inşallah :dua:

İyiyim canım evde yatmaya devam karpuz gibi olcam yata yata:bicak:
Yarın yine iğne olucam sonrasını bilmiyorum neler yaşıcaz
Bulantım var ama açken oluyor birşeyler yiyince geçiyor
Okul içinde dr rapor verecek sanırım nasıl olacak bu işler bilmem ama sayılı gün çabuk geçer bebekler sağsalim doğar inşallah :dua:
Inşallah canım sağlıcakla al kucagına yanında yardım eden biri varmı.aklımdasın devamlı. Evet açken bendede var dün biraz fazlaydı. Bu hafta yüzümde bi memnuniyetsizlik var ne yemek istiyorum içimde almıyor mecburen

Inşallah canım sağlıcakla al kucagına yanında yardım eden biri varmı.aklımdasın devamlı. Evet açken bendede var dün biraz fazlaydı. Bu hafta yüzümde bi memnuniyetsizlik var ne yemek istiyorum içimde almıyor mecburen
Kimsem yok eşim var sadece arada arkadaş yemek getiriyor sağolsun kardeşim yarın doğum yapacak annem onun yanında
Kayınvaldelerde bayramdan sonra geleceklermiş... Allah yardımcımız olsun

Doktor ikiz gebelik olduğu için küez parası almıyoruz dedi.korkutuyor bir yandan.doğum 8 bin aylık muayene de 280 benim bunu ödemeye gücüm yok.zaten tüp bebek 8. Bini buldu.sonuçta onlara oda alacagım.herşey iki katı masraf olacak. Hacettepeyi düşünüyorum ama bir türlü randevu alamadım. Daha uygun doğum olacak bir yer varsa kızlar banada söyleyin
Burası hangi hastane? Doğum paketlerini düşünebilirsiniz

Back
X