- 18 Aralık 2016
- 434
- 247
- 33
Canım geçmiş olsun. Diğer bebişin seninle çok şükürBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçmiş olsun. Diğer bebişin seninle çok şükürBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
ben de duyamadım henüz 6+4 te gittiğimde duymadan hala hamile olduğuma inanamıyorum annemle kardeşimle bile paylaşamadım bu sebepten 8 haftalık olacak hala söyleyemedim diğer randevum da ileri bir tarihte..Arkadaşlar bende ayın 5 inde kalp atışı duymaya gidecem inşaallah duyarız .sürekli bir huzursuzluk var kötü bişey olursa diye .kalp atışını duymadan rahat yok sanırım bana![]()
Catlaklar icin sadece bebek yagi yetiyor mu diyorsun canim hangi aylarda baslamak lazim ki saclarim benim de cok dokuluyor folik asit durdurur belki dedim ama fazla farketmedi ilk hamileligim cok acemiyimKizlar saclarim dokuluyor.. Normalde dusta benim sacim hic dokulmez. Bugun avuc avuc elimde kaliyor.. Ayrica 2. Gebeligi olan anneler gogusleriniz ne durumda.benim sanki emzirme vaktim gelmis kadar sis.. Hatta bebe yagi surmeye basladim onceki hamileligimde sadece karnima calistigimdan gogusler catladi zaten.. İlk hamileligi olanlar basen popo ve gogusleride yaglamayi unutmayin saki. Ayrica dogumdan sonra ohh kurtuldum diye birsey yok. Kilo verirken karin kendini toparlerkende catliyo. Benim alt gobegim resmen dogumdan sonra catladi.sukur ki cok degil ama oldu sonucta..
Ayyy ciddimisin... çok üzüldüm. Tekrarmı gittin doktoraBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
Cok uzuldum canim diger bebisini saglikla kucagina alirsin insallahBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef

ayy yook saca bebe yagi surulur mu ben bilmiyorum. Ben gogus basen gobekten bahsettim. Sac sanirim 12. Hafta da vitamine baslayinca duzelirCanım benim normalde saç dökülme problemim zaten bi miktar vardı ama duruyordu dönem dönem. Gebelikle beraber yeniden başldığını hissediyorumne yapmak lazım bilmiyorum. Bebe yağı mı sürmek lazım o bölgelere? Ne zamandan sonra sürmek lazım?
ahh cnm cok uzuldum. İnsallah diger bebegini saglikla kucagina alirsin.Bebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
kalp atisini duyuncada rahat yok be cnm. O zaman da baska kuruntular cikiyor. Hep bole gececek sanirim dogurana kadarArkadaşlar bende ayın 5 inde kalp atışı duymaya gidecem inşaallah duyarız .sürekli bir huzursuzluk var kötü bişey olursa diye .kalp atışını duymadan rahat yok sanırım bana![]()
sade bebe yagi kullanan var ama bence yetmez. Lierac ve palmersin bi yagi var gebeler icin ben onu kullaniyordum. Evde olmadigi ici. Bebe yagi surdum hemen. Cunku gogsum cidden sisti. Ve catlak onceki kirmizi cizgiler olur ya sanki ole.. O yuzden korktum.. Cunku dogumda tek gogsum mastit oldu tikandi resmen. Minicik gogsum kafam kadar sisti. O zaman catladi zaten sag taraf.. Simdide o fazlaca sisik.. Zaten hamile oldugumuda ben gogsumden sut gelmesiyle anladim. Oysaki ole sutlu bi hatun degilim. Oglumu zar zor 6 ay emzirdim. Simdi zamansiz..Catlaklar icin sadece bebek yagi yetiyor mu diyorsun canim hangi aylarda baslamak lazim ki saclarim benim de cok dokuluyor folik asit durdurur belki dedim ama fazla farketmedi ilk hamileligim cok acemiyim
Bebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
Cok gecmis olsun canim hayirlisi boyleymis demek ki. Allah diger bebegine uzun omurler versin insallahBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
Merhaba, hayirli olsun :) bizim de ikinci surpriz oldu, oglum 14 aylik daha. Esim ilk etapta cok heyecansiz ve soguk karsiladi ama simdi muayeneyi bekliyo ufakligi gormek icin :) alisir merak etme.Merhabaaa akşam çift çizgiyi gördüm ama adet olacak gibi ağrım var 19 aylık oğlum var bu kazayla oldu galiba sevinsemmi üzülsemmi bilemedim eşim hiç mutlu olmadı çok üzüldü
Canim benim memeler zaten porsuyup kalmisti emzirmeme ragmen, hala oyle. Ama uclari acayip aciyor emzirirken. Ozellikle ilk cektigi zaman.Kizlar saclarim dokuluyor.. Normalde dusta benim sacim hic dokulmez. Bugun avuc avuc elimde kaliyor.. Ayrica 2. Gebeligi olan anneler gogusleriniz ne durumda.benim sanki emzirme vaktim gelmis kadar sis.. Hatta bebe yagi surmeye basladim onceki hamileligimde sadece karnima calistigimdan gogusler catladi zaten.. İlk hamileligi olanlar basen popo ve gogusleride yaglamayi unutmayin saki. Ayrica dogumdan sonra ohh kurtuldum diye birsey yok. Kilo verirken karin kendini toparlerkende catliyo. Benim alt gobegim resmen dogumdan sonra catladi.sukur ki cok degil ama oldu sonucta..
Çok geçmiş olsun, diğeri sağlıkla büyüsün doğsun inşallahBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
Canım çok üzüldüm inşallah diğeri sağlıkla gelişir kucağına almak nasip olur Rabbim ona ömür sağlık versinBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
seninle ayni zamanda benimde olmustu. Dr mutlaka git tabi. Progestan verdi 15 gun kullandim. Cok sukur gecti.. İhmal etme ama arefe bugun insallah dr vardirKizlar kahverengi akintim olmus az bisey. Doktora gitmeli miyim
Sende devami gelmiş miydi canim. Bendr bi kere az bisey geldi devami yokseninle ayni zamanda benimde olmustu. Dr mutlaka git tabi. Progestan verdi 15 gun kullandim. Cok sukur gecti.. İhmal etme ama arefe bugun insallah dr vardir
bi kere dolu dolu geldi. Sandim bikere olacak. Sonra wcde peceteye daha az geldi. Ertesi gunde az az olarak geldi. Uyaninca camasir lekenmis oluyordu. Progestandan 2 tane kullandim tamamen kesildi.Sende devami gelmiş miydi canim. Bendr bi kere az bisey geldi devami yok
Kizlar hani sayfa basinda hepimizin bilgilerinin oldugu kisim vardiya noldu oraya.wendy bi bilgin var mi cnm bos gozukuyor..