• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar çok sağolun desteğiniz için .bide benim dikkatimi şey çekti.ilk kArından baktı bebek var dedi kalp atışı var mı dedim küçük duyulmaz dedi.alttan muayene istedim baktı kalp atışı YÖK dedi bende bebek var mı dedim var ama 5 haftalık gibi dedi.eğer bu bebek 5 haftalık ise karından ilk nasıl gördü ve ben 5+0 iken tüp dr uma gittim sadece keseyi gördü bebek yoktu yani.bana dese ki 6 haftalık tamam görmüştür karından diyecem.
5 haftalık GİBİ nedir canım kime gidersen git sana gibi demez tam ultrason goruntusune göre hafta söyler 5+2 der mesela. Bence sen hiç doktora gitmemiş onun abuk subuk söylediklerini duymamış gibi devam et yarından sonra gidersin doktoruna tam ölçümle güzel haberler alırsın

Canım hiç canını sıkma benim 6+3 te duyulmamisti. 7+5 te duyuldu. Hiç moralini bozma lütfen. devletteki doktorlardan böyle tavırları yüzünden nefret eder oldum gerçekten. Kul hakkı resmen senin içine nasıl bir ateş topu biraktiginin farkinda bile değil.hemende kürtaj demiş oh ne ala. İnş laflarını dinleyip gel dediği zaman giden yoktur. 10.haftaya kadar kalp atımı olabiliyor.
Canım içimi rahatlattın biraz Allah Razı olsun

5 haftalık GİBİ nedir canım kime gidersen git sana gibi demez tam ultrason goruntusune göre hafta söyler 5+2 der mesela. Bence sen hiç doktora gitmemiş onun abuk subuk söylediklerini duymamış gibi devam et yarından sonra gidersin doktoruna tam ölçümle güzel haberler alırsın
Eşimde öyle diyor ona gitmemiş say kendini diyor

Kızlar çok sağolun desteğiniz için .bide benim dikkatimi şey çekti.ilk kArından baktı bebek var dedi kalp atışı var mı dedim küçük duyulmaz dedi.alttan muayene istedim baktı kalp atışı YÖK dedi bende bebek var mı dedim var ama 5 haftalık gibi dedi.eğer bu bebek 5 haftalık ise karından ilk nasıl gördü ve ben 5+0 iken tüp dr uma gittim sadece keseyi gördü bebek yoktu yani.bana dese ki 6 haftalık tamam görmüştür karından diyecem.
Kisima hamilryken baya gev dollenme olmus. Doktorlar dis grbrlik dediler cok agladim o gunler. Bekle bekle bekle 8 +larda gorduk kalp atisnida bebegide. Boyle durumlar olabikiyor. Onemli olan sabirla brkleyebilmek

Az önce görümce ile görüştüm kimseye söylememiştim ama onu arayıp böyle böyle dedim önce hamile olduğuma sevindi sonra Dr a sinirlendi .8 haftaya kadar yolu var dedi bekle dedi kalp atışını 6+5 duymaya bilirsin hele ki devletin ultrasyonun da dedi.3-4 ay önce o da boş gebelik geçirdi ta ki Dr 8. Haftaya kadar beklemiş .senin bebiş var kalp için bekle diyor.bende bebiş bile yokken bekletti Dr diyor !

Kisima hamilryken baya gev dollenme olmus. Doktorlar dis grbrlik dediler cok agladim o gunler. Bekle bekle bekle 8 +larda gorduk kalp atisnida bebegide. Boyle durumlar olabikiyor. Onemli olan sabirla brkleyebilmek
Benimki tüp bebek ya canım geç Döllenme olmaz diye düşünüyorum

Canım hiç canını sıkma benim 6+3 te duyulmamisti. 7+5 te duyuldu. Hiç moralini bozma lütfen. devletteki doktorlardan böyle tavırları yüzünden nefret eder oldum gerçekten. Kul hakkı resmen senin içine nasıl bir ateş topu biraktiginin farkinda bile değil.hemende kürtaj demiş oh ne ala. İnş laflarını dinleyip gel dediği zaman giden yoktur. 10.haftaya kadar kalp atımı olabiliyor.
Devlette mi duyamadın canım özelde mi

Devlette mi duyamadın canım özelde mi
Özelde canım doktorum bebek daha çok küçük oyuzden duyulmuyor 10gun sonra tekrar gel bakalım herşey yolunda bir sıkıntı yok demisti . Gittiğimde duyuldu. Oyuzden hiç canını sıkma canım.

Özelde canım doktorum bebek daha çok küçük oyuzden duyulmuyor 10gun sonra tekrar gel bakalım herşey yolunda bir sıkıntı yok demisti . Gittiğimde duyuldu. Oyuzden hiç canını sıkma canım.
Ayy canım Allah Razı olsun

Merhaba taze anne adayları ben de yeni katıldım aranıza 1 kızım var 4 yaşında ve şu an ikinciye hamileyim. Rabbim evlatlarımıza sağlıklı ömür versin. Benim gibi beklenmeyen bi gebelik yaşayan var mı henüz kendime gelmiş değilim

Merhaba taze anne adayları ben de yeni katıldım aranıza 1 kızım var 4 yaşında ve şu an ikinciye hamileyim. Rabbim evlatlarımıza sağlıklı ömür versin. Benim gibi beklenmeyen bi gebelik yaşayan var mı henüz kendime gelmiş değilim

Ben 3. Çocuğuma hamileyim tek korunmasız birliktelik sonrası :))

Selam kizlar insallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçirir bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Ben yine bir bas donmesi yasadim açta degildim uzanıyorum simdi dra bunuda sorucam sali günü bakalim

Kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor ne sıkayetlerınız ar :=)??

Kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor ne sıkayetlerınız ar :=)??
Bir hafta on gündür tatil bayram memleket derken zerre bulantı yoktu dün gece eve geldik sabah kendimi lavaboya zor attım:( neydi bu şimdi anlamıyorum çok rahattım bir haftadir :( bir de karnım aciyor göbeğimi etrafı ve altı bunu da anlamadım :( başka şikayetim yok hamdolsun umarım herkes için her şey yolundadir

Bir hafta on gündür tatil bayram memleket derken zerre bulantı yoktu dün gece eve geldik sabah kendimi lavaboya zor attım:KK43: neydi bu şimdi anlamıyorum çok rahattım bir haftadir :KK43: bir de karnım aciyor göbeğimi etrafı ve altı bunu da anlamadım :KK43: başka şikayetim yok hamdolsun umarım herkes için her şey yolundadir

benımde arada oluyor arada geçiyor, bazen de çok kasık agrım oluyor, tuhaf :)

Kızlar karnı acıyan var mı? ağrı değil ama acı
Benim oluyo canım arada daha çok göbek deliğimin alt taraflarinda acı hissediyorum bide ağrım oluyo arada gaz ağrısı mı başka bisey mı oluyo anlamıyorum korkuyorum tuvalete cikabilirsem rahatliyorum suyu azalttığımdan beri tuvalete rahat çıkamıyorum ama midemde almiyo suyu su bulantilar bitsede icebilsem

Back
X