• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar hafif ağrılarım vardı devletin aciline gittik bebek var kalp atımı yok dedi.3 gün sonra gel kalp atımı alamazsam kürtaj dedi.normalde 6+5 im 5 hafta civarı gözüküyor dedi.karından duyamadı Alttan da duyamadı.tüp bebek merkezini aradım devletin ultrason una güvenme dedi:KK43:

Canım zencefili bir doktoruna da sor istersen. Çünkü normal zamanda kullandığımız bazı şifalı bitkiler bu dönemde tehlikeli olabiliyor
Ben cok arastirdim canim icin rahat olsun. Doktorum da soyledi sikinti yok diye. Ama yine de az az kullanmakta yarar var. Bana bir tek o iyi gelmisti. 2 3 yudum iciyordum ara ara

Ben cok arastirdim canim icin rahat olsun. Doktorum da soyledi sikinti yok diye. Ama yine de az az kullanmakta yarar var. Bana bir tek o iyi gelmisti. 2 3 yudum iciyordum ara ara
Zencefil zerdeçal kekik biberiye adaçayı maydonoz vs bunların çayı tehlikeliymiş diye okudum ben de bugün. Az az yense içilse sıkıntı yok ama bir bardak dolusu çay sıkıntı verebilir. Bir iki çay kaşığı falan içilebilir belki. Ben ne olur ne olmaz diye hiçbirini sürmüyorum ağzıma :)

Kızlar merhaba hayırlı bayramlar diliyorum hepinize geç oldu biraz ama sağlık olsun.
Geçtiğimiz salı Doğum günümdü sabaha karşı saat 4 de uykumdan uyandım sol böbreğim, sol kalçam da bi ağrı geçer diye bekledim geçmedi eşimi uyandırdım acile gittik ağrım gittikçe artıyordu böbreklerime bakıldı taş yada kum var mı diye bişey çıkmadı, idrar tahlili yaptılar enfeksiyon varmı diye bişey çıkmadı, 5 doktor bi araya geldi tanı koyamadılar. Acil doktoru, jinekolog, ürolog, beyin ve sinir cerrahı, genel cerrah hepsi bir oldu çözemedi ama bir fiil 12 saat şiddetli bir ağrı çektim, Doğum yapsam daha kolay olurdu herhalde sürekli kustum, bayıldım. Çocuk gibi bağıra çağıra ağladım. Dünyanın ilacı, serumu verildi sonra ağrım kendiliğinden hafifledi taburcu ettiler. Doktorlar sinir sıkışması olabilir gebe olduğunuz için emar yada tomografiye alamıyoruz sizi dediler. Kabus gibi bi gündü Allah kimseye yaşatmasın Hale'n tam olarak geçmiş değil ara ara yine ağrım oluyor.
Kan verdin mi? Sol tarafmis ama yine de apandisite bakildi mi? Apandisitin teshisi cok zordur. Gecmis olsun.

Kızlar hafif ağrılarım vardı devletin aciline gittik bebek var kalp atımı yok dedi.3 gün sonra gel kalp atımı alamazsam kürtaj dedi.normalde 6+5 im 5 hafta civarı gözüküyor dedi.karından duyamadı Alttan da duyamadı.tüp bebek merkezini aradım devletin ultrason una güvenme dedi:KK43:
Aynen katiliyorum. Moralini bozma. Bayram sonrasi ozelde bir jinekologa git.

Cnm zaten 5 hafta gözüküyorsan eger kalp atimini nasil duymayi brkledilerki. Bence hiccc moralini bozma o doktorlara da güvenme ultrasondan gorememistir eminim

Ya kızlar bana bir ultrason kağıdı bile vermedi .karından duyamayınca alttan muayene yi ben istedin 40 naz tuzla baktı YÖK dedi atım.3 gün sonra gel o zaman belli olur dedi.bebeğin boyu ile ilgili bişey demedi sadece hemşireye gs 12 dedi

Ya kızlar bana bir ultrason kağıdı bile vermedi .karından duyamayınca alttan muayene yi ben istedin 40 naz tuzla baktı YÖK dedi atım.3 gün sonra gel o zaman belli olur dedi.bebeğin boyu ile ilgili bişey demedi sadece hemşireye gs 12 dedi
Özelde direk alttan bakarlar, karindan istesen kizarlar. Sende tam tersi olmus. Haftasi az daha bastan alttan bakmaliydi zaten ama ugrasmak bile istememis bayram bayram. Sen moraliniz bozma bikac gun daha sabret.

cnm keseyi ne zmn gordun kac mmdi

Özelde direk alttan bakarlar, karindan istesen kizarlar. Sende tam tersi olmus. Haftasi az daha bastan alttan bakmaliydi zaten ama ugrasmak bile istememis bayram bayram. Sen moraliniz bozma bikac gun daha sabret.
Canım moralimi bozdu alttan baktı al bak kalp atımı yok diyor biraz küçük haftasına göre dedi.bebek var mı dedim var dedi ama boy filan söylemedi .ayyy artık çok yoruldum :(

Allah'ım yar ve yardımcın olsun.iyi haberlerle gelirsin inşallah

Canım tüp bebek olduğu için alttan bakmıyorlar. Benim doktorum da hiç alttan bakılmayacak bundan sonra dedi.sen kalbini ferah tut bence direk korkutmuşlar anlamıyorum hiç empati yapmıyorlar.doktor muayene için kalp atışı için başka bir yere çağırdı cihaz eski olfuğu için bende kalp atışı duyamadım.ama doktor korkulacak birşey yok bayramdan sonra çağırdı. Yeni hd ekran olacakki rahat rahat duyulsun.biz tüp bebeğiz unutma daha geç hesapluyorlar zaten bizi

Canım moralimi bozdu alttan baktı al bak kalp atımı yok diyor biraz küçük haftasına göre dedi.bebek var mı dedim var dedi ama boy filan söylemedi .ayyy artık çok yoruldum :KK43:
Gerçekten kendini çok yoruyorsun bunlarla brn doktora adetime göre 7. Hafta dedim oda srn tüp bebeksin adete göre değil senin hesaplaman dedi.daha onlara göre yeni 6. Haftamdayım bence boyutlarınada takılma her hastane de ultrasyonla bile farklı çıkıyor.lütfen ferah tut içini. Ben fadiming fadiming haberini alınca tüylerim diken diken oldu. Sende içini ferah tut.

Canım tüp bebek olduğu için alttan bakmıyorlar. Benim doktorum da hiç alttan bakılmayacak bundan sonra dedi.sen kalbini ferah tut bence direk korkutmuşlar anlamıyorum hiç empati yapmıyorlar.doktor muayene için kalp atışı için başka bir yere çağırdı cihaz eski olfuğu için bende kalp atışı duyamadım.ama doktor korkulacak birşey yok bayramdan sonra çağırdı. Yeni hd ekran olacakki rahat rahat duyulsun.biz tüp bebeğiz unutma daha geç hesapluyorlar zaten bizi
Benimki de tup bebek. 5+0 da ve 6+5 te gittim ikisinde de alttan bakti tup bebek doktorum. Bu dedigim haftalar transfere gore bana hesaplanan tarihler, satima gore degil.

Canım moralimi bozdu alttan baktı al bak kalp atımı yok diyor biraz küçük haftasına göre dedi.bebek var mı dedim var dedi ama boy filan söylemedi .ayyy artık çok yoruldum :KK43:
Sen bi de anlatmaya kalksaydin. Sat im su ama transferim su tarihte oldu vs vs diye iyice error verecekti:))

Sen bi de anlatmaya kalksaydin. Sat im su ama transferim su tarihte oldu vs vs diye iyice error verecekti:))
Sordu transfer tarihini bende adet tarihim 17 temmuz dedim bebek 5 haftalık görünüyor 7 haftalık değil dedi.aslında transfer yapılalı 5 hafta oldu doğru ama ben kalp atışını duymadıktan sonra neyi anlatım ki

Back
X