• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
ah be cnm daha 2 gr 1 cm biseyler.. Taklada atsa ucsa da hissedemeyiz.. Gazdir o. Bende bazen hissediyorum. Gaz bagirsaklarimda geziyor. 100 200 gr araliginda en erken hissedebiliriz.
Yok canım bebek hareketi değildir de zaten bi yerde okumuştum 9. Haftadan sonra başlıyorlarmıs harekete ama hani kese büyüyor rahim bağları geriliyo onları hissediyor olabilir miyim diye şey ettim :anneadayı: çünkü genelde aç karna bide göbek deliğimin baya alti olunca acaba dedim yoksa bebek hareketi 16. Haftadan önce zor dimi ben ilkte 20 hafta hiç hissetmedim 2. De 15. Hafta bitince hafif hafif hissetmeye başlamıştım bu hamileligimde Allah kerim

Ah bu geceleri mide kazintim beni öldürecek. Yeyincede geri hemen çıkartıyorum ne yapacağım bilemiyorum. Yemesemde açlıktan bulanıyor midem değişik durumlardayim

Kizlaar benim de karnim cikti yavv siskinliktir dimii daha bu kadar erken olurmuymuus benimde 2.gebeligim

Yok canım bebek hareketi değildir de zaten bi yerde okumuştum 9. Haftadan sonra başlıyorlarmıs harekete ama hani kese büyüyor rahim bağları geriliyo onları hissediyor olabilir miyim diye şey ettim :anneadayı: çünkü genelde aç karna bide göbek deliğimin baya alti olunca acaba dedim yoksa bebek hareketi 16. Haftadan önce zor dimi ben ilkte 20 hafta hiç hissetmedim 2. De 15. Hafta bitince hafif hafif hissetmeye başlamıştım bu hamileligimde Allah kerim
ben ilk gebeligimde sanirim 18. Haftaydi basladim hissetmeye. 2. Daha erken olur diyorlar.. Bakalim cokta hevesli degilim hissetmeye aslinda. Oglum gibi hareketli olursa yanarim. Disardan goruyolardi karnimin yamulup yumuldugunu..

Kizlaar benim de karnim cikti yavv siskinliktir dimii daha bu kadar erken olurmuymuus benimde 2.gebeligim
benimde cikti yaa..eylulu kendi kiyafetlerimle geciririm diyodum. Ekim icin direk kislik hamile reyonundan alisveris yaparim diye niyetleniyodum ama nerdee. Okullarda aciliyo offf dugun sezonuda acildi ne giycez biz yaaa. Kizlar alisveris yapaniniz olursa paylasin e mi. Fikir olsun.. H&m gebe pahali. Kaldik yine lcw ye.

ben ilk gebeligimde sanirim 18. Haftaydi basladim hissetmeye. 2. Daha erken olur diyorlar.. Bakalim cokta hevesli degilim hissetmeye aslinda. Oglum gibi hareketli olursa yanarim. Disardan goruyolardi karnimin yamulup yumuldugunu..
Ben daha hiç o kadar hareket hissedemedim canım en fazla 21. Haftayı görebildiğim için hafif hafif vuruşlar hissetmiştim o kadar şimdi inşallah görebilirim son ayları dikise tekme kafa atmadığı sürece istediği kadar takla atsın raziyim yamulup yumulmasına karnımın :emir_bebek:

Ben daha hiç o kadar hareket hissedemedim canım en fazla 21. Haftayı görebildiğim için hafif hafif vuruşlar hissetmiştim o kadar şimdi inşallah görebilirim son ayları dikise tekme kafa atmadığı sürece istediği kadar takla atsın raziyim yamulup yumulmasına karnımın :emir_bebek:
ayy insallah.. Soyle dusun sokakta yuruyosun ve bebek tam diklemesine sanki asagi asagi vuruyor itiyor ve idrar torbami delecek gibi hissediyordum. Ahhh yapma diye istemsizce bagirdigim bile oldu.. İnsallah hep beraber tepikleri yedigimiz gunlerde gelecek

hee bu arada anne karninda nasilsa dogunca da ole olur derlerdi dogruymus. Hala saniye yerinde durmaz oglum. Bi bayram gecesi acile gittigimi bilirim. Tam 8 saat hic durmadi cirpindi icimde. Normalde 10 dk 15 dakka tepinir uyur durur neyse vurmazdi. Tam 8 saat cirpindi. Nasil agliyorum. Bebegim bana bisi anlatiyo ama ben anlamiyorum diye. Dr bakti normal dedi hareketli bebekten kormma dedi. Hareket etmezse sikinti dedi. Ama vesvese birakmadi iste..

buraya yazayım barı benımde nısan sonu gıbı gösterıyor syah çamur gıbı akıntısı olan var mı kızlar.devam eden ağrım sızım yok.2 embrıyo transfer edılmıştı.

neden daha cok olsun ki seninde ilk randevun icin vaktin gelmis. 7. Hafta en dogru zaman. Keseyi kesin gorursun. Kalp atisini bile duyabilirsin belki.. Hem fazla ertelemeyin. Allah korusun dis gebelik vs. Gibi durumlar anne haytainida tehlikeye atiyor. Dr. Rutin gebelik tahlillerini istedi. Once saglik ocaginda yaptirmistim ben zaten. Hastane sadece idrar tahlili yapti. Hoooop gecmis olsun kalp atisoda duyuluysa 1 ay sonra grsz dedi..
Ohh ne guzel inşallah canim. Ya aslinda randevu bulamadim. Devlete gidicem o yuzden sķnti oldu randevuda. Ama saglik ocagina gidicem yarin. Kan tahlili yaptirir sanirim.
Devlette de dedigin gibi idrar tahlili isterler muhtemelen o zaman

Herkese Günaydın 3 haftadır formu sessizce takip ediyorum ama hamilelik netlesmeden yorum yapnak istmedim nasip olursa bi nisan annesi de ben olacağım 2. Kez bu nimeti nasip eden mevlaya çok şükür herkese rahat ve sağlıklı bi hamilelik diliyorum insallah zayiatsiz alırız evlatlarimizi kucagimiza

Ilki sezeryan mi canim senin de

benimde cikti yaa..eylulu kendi kiyafetlerimle geciririm diyodum. Ekim icin direk kislik hamile reyonundan alisveris yaparim diye niyetleniyodum ama nerdee. Okullarda aciliyo offf dugun sezonuda acildi ne giycez biz yaaa. Kizlar alisveris yapaniniz olursa paylasin e mi. Fikir olsun.. H&m gebe pahali. Kaldik yine lcw ye.
ben henüz bebegi bile göremedim keseyi gördüm sadece yarin saat 2 ye sr randevum var bende öğretmenim buarada okulda kalp atışlarını duymadan söylemek istemiyorum yarin karnimi gizlemem gerekecek :) ama.siskinlik oldugu belli ya iner bence bu karin.zaten.kendi göbeğim vardi ide.sisti 6 aylik gibi oldum :))

hee bu arada anne karninda nasilsa dogunca da ole olur derlerdi dogruymus. Hala saniye yerinde durmaz oglum. Bi bayram gecesi acile gittigimi bilirim. Tam 8 saat hic durmadi cirpindi icimde. Normalde 10 dk 15 dakka tepinir uyur durur neyse vurmazdi. Tam 8 saat cirpindi. Nasil agliyorum. Bebegim bana bisi anlatiyo ama ben anlamiyorum diye. Dr bakti normal dedi hareketli bebekten kormma dedi. Hareket etmezse sikinti dedi. Ama vesvese birakmadi iste..
ayy maaallaah :) ama hamileligin en.guzel donemleride o hareketlerini hissettiğimiz donemler ben.oglumda 18 19 baftalarda hissetmistim kelebek gibiydi

Back
X