tatilde bi tık iyiydim herşeyden kokudan tiksindim ama kusmuyordum şimdi habire kusuyorum gece yarısı kusmaya kalkıyorum

dramamine doktor verdi ama fayda görmem diye hiç içmedim çünkü kızımda hiiiiiç bişey işe yaramamıştı günde 15-20 den fazla istifra ediyordum onda
iş yerim sıkıntılı değilde rapor alması sıkıntı hastanede çalşıyorum ama yönetim çalışanlara rapor yazılması hususunda sıkıntı çıkartıyor ne yazık ki
inşallah canım böyle olunca umudumda gidiyor her hamilelik aynı olmaz bunda kötüleşmem diye hep kendimi motive etmiştim ama aynı yöne doğru gidiyorum işe varana kadar soğuk terler attım yolda durmamak için zor tuttum kendimi
offf deme yaa en yoğun 9-10 sa düşünemiyorum şuan ki halim bile yeter ya birşey sorcam kustuktan sonra sizlere rahatlama geliyormu bana miskali zerre kadar rahatlama da gelmiyor 10 dk bile rahat olmuyorum
öyle doğru söyledinki hamile gibi hissetmiyorum sadece hastayım sanki bu durumda üzüyor beni tevekkülsüzmüyüm diyorum ama napim mutfağa giremiyorum kızım oyun bekliyr onu başımdan savıyorum su bile içemiyorum bulantısı olmayan hamilelere hep imreniyorumişe geldim cenaze g,b,y,m herkes ney,n var deyip duruyo hamile olduğunu söylememiştim ama söylemek zorunda kalcam sanırım
hadi hayırlı haberlerle gel canım benimde 11:40 ta randevum kalp atışını sağlıkla duyarız kendisinide görürüz inşallah