• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Transfer tarihimi hesapladım 5. Gün embriyosu üstüne de 39 gün geçmiş eklersem 44 günlük bu bebek 44/7=6+1 oluyor ne diyorsunuz ?

İlk hamileliğimde oğlumda hiç midem bulanmamıstı saf gibi bulananlara özenirdim :D bunda iki gündür midem fenalarda kız cocugunda cok bulanır diyorlar dogrulugu var mıdır kii:dua::dua:

Kızlar bende hastanedeyim diğer hastanede ses bozuk diye kalp sesini duyamamistim ama doktor canli bebek demişti elhamdülillah. yinede içim rahat etsin diye geldim sıra bekliyorum

Allah'ım ağlaya ağlaya bir hal oldum elhamdulillah pıt pıt atıyor kuzumun kalbi iki yılın sonunda çok şükür Rabbim mucizemi verdin :KK200:
Kızlar inşallah her şey yolunda gider sağlıklı ve sıhhatli büyürler kavusuruz inşallah :emir_bebek:Stresten uzak durun ve mümkünse olumlu düşünün tamam mı ? Düşünce gücü de ayrı bir şey olumsuzlukları uzak tutun . Şimdi düzgün atmayan kalp sonradan pıt pıt pıt atar endiselenmeyin.. Allah'a siginin her şey güzel olacak :KK200: iyi ki varsiniz :KK200:

Kızlar bir şey soracam ben 28 temmuzda transfer yaptırdım Bebeğim 5. Gün embriyosu idi transfer tarihimle bebeğimin Gelişimi tutuyor .ama adet tarihimle tutmuyor o bir haftalık fark ordan geliyor bence olabilir mi tüp bebek Gelişimi hakkında bilgisi olan var mı?bide 6+1 de kalp atışı gören varsa atışlar seyirme halinde miydi yoksa güçlü müydü atışlarınız ?
Canım seninle tarihlerimiz hemen hemen aynı. benim sat 13temmuz tüp bebek ve transfer tarihi 31temmuz 5gün embriyosuydu çift transfer yapıldı. 6+2 doktor kontrolüne gittik birinin kalp atışını aldık. 7+2 tekrar doktora gittik farklı sebeplerden ötekinde yine kalp atışı duyulmadı ama ekranda kalp atımını gördük. haftaya bu da duyulur demişti doktor.

Siz 9.jaftadasiniz nasil bebis iyidir ins benim bugun 12 de randavu ins iyidir bakalim evet kendimi hasta gibi hizediorum migdem hele koku hasassiyetim off berbat herseyden migdem bulanio ins gececek bunlar baska dert vermesin Rabbim
yani bebek iyidir heralde bulantilarim arttigina gore inun keyfi yeeinde sanirsam.. Haftaya gidecem doktora
tatilde bi tık iyiydim herşeyden kokudan tiksindim ama kusmuyordum şimdi habire kusuyorum gece yarısı kusmaya kalkıyorum :KK43: dramamine doktor verdi ama fayda görmem diye hiç içmedim çünkü kızımda hiiiiiç bişey işe yaramamıştı günde 15-20 den fazla istifra ediyordum onda

iş yerim sıkıntılı değilde rapor alması sıkıntı hastanede çalşıyorum ama yönetim çalışanlara rapor yazılması hususunda sıkıntı çıkartıyor ne yazık ki

inşallah canım böyle olunca umudumda gidiyor her hamilelik aynı olmaz bunda kötüleşmem diye hep kendimi motive etmiştim ama aynı yöne doğru gidiyorum işe varana kadar soğuk terler attım yolda durmamak için zor tuttum kendimi

offf deme yaa en yoğun 9-10 sa düşünemiyorum şuan ki halim bile yeter ya birşey sorcam kustuktan sonra sizlere rahatlama geliyormu bana miskali zerre kadar rahatlama da gelmiyor 10 dk bile rahat olmuyorum

öyle doğru söyledinki hamile gibi hissetmiyorum sadece hastayım sanki bu durumda üzüyor beni tevekkülsüzmüyüm diyorum ama napim mutfağa giremiyorum kızım oyun bekliyr onu başımdan savıyorum su bile içemiyorum bulantısı olmayan hamilelere hep imreniyorumişe geldim cenaze g,b,y,m herkes ney,n var deyip duruyo hamile olduğunu söylememiştim ama söylemek zorunda kalcam sanırım
hadi hayırlı haberlerle gel canım benimde 11:40 ta randevum kalp atışını sağlıkla duyarız kendisinide görürüz inşallah
yok cnm ben kusmadim hic digerindede kusamamistim. Ama midem agzimdaydi hep
bulantısı çok olan arkadaşlar bana soğuk susuzluğumu giderecek birşeyler önerin yalvarırım su içemiyorum limonlu su denedim içemedim meyve suyu limonata içemiyorum susuzlukktan ölüyorum ben ne içebilirım sıvı tüketemediğimden kusmak çok zorluyor boğazımdan kan akıyor tahrişten :KK43:
canim yudum yudum ic. Bi su bardagini yarim saate bolerek tuket

Canım seninle tarihlerimiz hemen hemen aynı. benim sat 13temmuz tüp bebek ve transfer tarihi 31temmuz 5gün embriyosuydu çift transfer yapıldı. 6+2 doktor kontrolüne gittik birinin kalp atışını aldık. 7+2 tekrar doktora gittik farklı sebeplerden ötekinde yine kalp atışı duyulmadı ama ekranda kalp atımını gördük. haftaya bu da duyulur demişti doktor.
Canım Zayıf atışı dedi bana da gösterdi seyirme halinde dedi ve 1 hafta Gelişimi geri dedi anlamadım ya

Bende kalbini sadece seyirti halinde görmüştüm sesini duymamıştım içime korku düştü. Panik yaptım. Randevu alabilirsem yarın hastaneye gideyim

Benim de bulantilar zirvede su siralar. Henuz kusmadim ama bulanti ve koku hassasiyeti felaket. Mutfaktan kacarak uzaklasiyorum surekli. Zencefil cayi denedim simdi bakalim iyi gelecek mi..

yani bebek iyidir heralde bulantilarim arttigina gore inun keyfi yeeinde sanirsam.. Haftaya gidecem doktora

yok cnm ben kusmadim hic digerindede kusamamistim. Ama midem agzimdaydi hep
canim yudum yudum ic. Bi su bardagini yarim saate bolerek tuket
işin kötüsü idrar yollarımda iltihap var tek şaselik bi antibiyotik vermişti vücudum ona dirençlı çıktı augmentin 1000 mg verdi :KK43: ben antibiyotik içmeye çok karşıyım ama idrar yolu iltihabı düşüğe sebep oluyor benim günde en az 3-4 lt su içmem lazım ki sabahtandır bendimi zorlaya kusa ede 1 lt içememişim napcam bilmiyorum dua et bana ömrümce idrar yolu iltihabı olmamıştı bende

Sabah 9 dan beri hastanedeyim... gece uyandım bir yudum su içtim önce suyu kustum ardından safra kustum afedersiniz. Sonra uyumuşum. Sabah eşim beni öptü gitti hayal meyal hatırlıyorum 6.30 ta uyandım ve yeniden safra kusmaya başladım yarım saat aralıklarla. Ve hastaneye gittim hemen. Kendi doktorum izinliydi, özel hrs ye gittim, doktor usg ile baktı kalp sesini dinletti kanama alanı görünüyor bulantıların bu kadar sık olması normal değil düşüğe sebep olabilir bulantılar için de ilaç vericem dedi. 5 gün de rapor aldım. Çok kötü bir gündü

Sabah 9 dan beri hastanedeyim... gece uyandım bir yudum su içtim önce suyu kustum ardından safra kustum afedersiniz. Sonra uyumuşum. Sabah eşim beni öptü gitti hayal meyal hatırlıyorum 6.30 ta uyandım ve yeniden safra kusmaya başladım yarım saat aralıklarla. Ve hastaneye gittim hemen. Kendi doktorum izinliydi, özel hrs ye gittim, doktor usg ile baktı kalp sesini dinletti kanama alanı görünüyor bulantıların bu kadar sık olması normal değil düşüğe sebep olabilir bulantılar için de ilaç vericem dedi. 5 gün de rapor aldım. Çok kötü bir gündü
ben kızımda 10-15 dk da bir kusuyordum doktor bu kadar kusmama normal diyordu hep . seni korkutmuş boş yere bence içini ferah tut ben kızmda 4-5 ay serumla acillerde geçirdim bişey yiyemediğimdende habire safra çıkartıyordum şükür rabbime sıkıntılı bi 9 aydı ama kızım maşallah tam vaktinde tosbik doğdu :) bende rapor yazdıracaktım doktorda ya ilerde daha çok lazım olursa dedi içime kurt düştü bu hafta idare edeyim haftaya rapor almayı düşünüyorum kötüleşirsem .

Ben çocuk gelişim uzmanıyım toplum sağlığı merkezine geçtim hastaneden daha düşük bir tempo :) sizin meslek ne
ben elektrik elektronik mühendisiyim hastanede :) ya bizim grubun ilk mesajı vardı bi eczacı arkadaş düzenlemişti çocuğu düşükle kaybetti kimsede ilk mesajı devralmamış gitmiş o kadar uğraşmıştı halbuki birisi kazende ilk mesajı alamaz mıı acaba şöyle bulantısı olmayan annişlerden birisi alsa süper olur walla

Ay bulantim zirvede ölüyorum sanki. Bi de okula gittim lanet klima bozulmuş igrenc bi havasız ogretmenler odasi. Nefes alamadim cikarcaktim nerdeyse. Offf cok zor ya mide.... bnde hrp kuru kati seyler yiyorum su icemiyorum cok afrdersiniz karnim davul gibi sismis sulu yiyemedigimden. Neyse rabbim gunahalrimiza kefaret sayar insallah

ben elektrik elektronik mühendisiyim hastanede :) ya bizim grubun ilk mesajı vardı bi eczacı arkadaş düzenlemişti çocuğu düşükle kaybetti kimsede ilk mesajı devralmamış gitmiş o kadar uğraşmıştı halbuki birisi kazende ilk mesajı alamaz mıı acaba şöyle bulantısı olmayan annişlerden birisi alsa süper olur walla
Benimde aklımdan geçmiişti boş zamanlarımda oluşturayım diye ama bir arkadaş almış gurubu zaten yapar yeni listeyi sanırım

Back
X