Bende yarın bi gideyim kontrole.
Normalde bugün gidecektim de üşengeçligim tuttu.
Yarın gideyim inşaallah herşey yolundadir.
Bende hamileligimden bu yana 8 kilo tek almışım.
Normalde 48 ile hamilelik sürecim başlamış ama ben o ara zehirli guatr mücadelesi için tikinip durdum ve 50 kilo ancak oluverdim.
Sorma sıramı kaptılar. Benim oğlanın hiç niyeti yok gibi zaten. Ben o kadar ağrı çekiyorum ama nst de gram sancı çıkmıyor. Hepsi vaktinde gelsin inşallah
ya hangi ara oldu ben duymamışım görmemişim
rabbim sağlıkla sevdikleriyle buyutmeyi nasip etsin inşallah..
inşallah bebislerimiz de anneleride iyidir..
darisi biz bekleyenlerin başına allahim kurtarsın sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
kislar iyi alsamlar
dr dan yeni geldik nst de cok sukur sanci cikmadi ama gecen gittigimiz de bebek 500 g civari almist simdi 10 gunde yaklasik 300 gr almis. 35+1 3050 gr 50 cm dedi. kilo almasi neden yavasladi anlayamadim. sizde de yavaslayanlar var mi?
bir de gecen sefer dogum pozisyonundaydi simdi yine kafasi yukari cikmis yani ters acaba tekrar doner mi?
Canım maşallah kilosu gayet iyi bundan sonra kilo alımı yavaşlıyor diyor takvim sağlıklı olsunda 3 bucugu geçer daha var doğuma
Dönmesini de Allah bilir canım son anda dönen de var dönmeyen de her şeyin hayırlısı inşallah
Merhaba bizde bugün gittik doktora 34+5 te kilosu 2750 boyu 49 cm. Ben 1.77 eşim 1.90 olunca bebiste uzun olacak diyor doktor. Ben hiç kilosuna takilmadim ama protein tuketiyorum hep her sabah mutlaka peynir ve yumurta yerim balık tavuk yemedigim icin ete yükleniyorum. Ne çok sıkıyorum ne de çok yiyorum 12 kilo aldım.
Merhaba bizde bugün gittik doktora 34+5 te kilosu 2750 boyu 49 cm. Ben 1.77 eşim 1.90 olunca bebiste uzun olacak diyor doktor. Ben hiç kilosuna takilmadim ama protein tuketiyorum hep her sabah mutlaka peynir ve yumurta yerim balık tavuk yemedigim icin ete yükleniyorum. Ne çok sıkıyorum ne de çok yiyorum 12 kilo aldım.