2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
maşallah canım kuzunu iyi beslemişsin :) ama gerçekten 4 kiloya yakın doğacaksa vajinal dogum seni cidden zorlayabilir :/ gerçi çatı genişliğinde önemli. Inşallah hakkınd hayırlısı olur

bi suredir pekmez bal ceviz falan yemeyi biraktim diye vicdan yapıyodum ama demekki pek onlada alakali diilmis bu seferde acaba bi sorunmu varda iri diye dusunmeye basladim ve annemde doktorumda ayni seyi soyluyo sezeryan ol rahat rahat diye ama ben bilemiyorum

Canim bazi kvler gelini kiskanir ilgiyi uzerine toplamak ister seninkide o modellerden galiba

gunlerimiz cok yakin, bana da 40.haftayi doldurursan 4 kiloyu bukur dio. sana kilosunu soyledi mi? kafa capi daha onemli 37.hafta da cati muayenesi yapacagim dedi bakalim hayirlisi..

3450 gr boyunu sordum ne anne karninda ne dogunca boyu olculmuyo basi falan ayri olculuyo dedi.Bende cati yapar ve sonuc alirim diyodum ama 29 unda tekrar gidicem o zamana kadar aksi bi durum olmazsa ins bakicaz duruma

Canım günaydın idrarda protein gebelik zehirlenmesine yol acıyor tabi miktarı önemli gazla olduğu zaman acil sezeryan ile bebeği alıyorlar arkadasım aynı durumu 32. Hafta yaşadı bebeği aldılar sen nasılsın ellerde yüz felci şişme falan varmı canım

Canim sezeryan tamamen doktorun el becerisine bagli bisey bunyeden bunyeyede degisebilir tabi istisnai durumlar ama sezeryanda anne karnj belli bir surede acilip kapatilmasi gerekiyo bu sure uzarsa skinti o zaman gaz dolumu falan fazla oluyo annede cok zorlaniyo ama iyi bi cerrahin elinde sezeryan normal dogumdan daha kolay olabiliyo bence

Masalll92 idrarda protein preaklampsi başlangıcı. Protein atimına bağlı olarak tansiyon yükselir, bebeğin beslenmsi yavaşlar. Tek tedavi gebeliğin sonlandırılması dır. Bu süreçte seni de bebeği de olumsuz etkilemez. Sadece doğum mecburen sezaryen olur. İnşallah bugün çıkmaz protein de normal doğum yaparsın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Yine epidural sezeryan mı olacaksın canım? Ya aslında dr normal sezeryan önermem dedi.
Canim doktoruma cok guveniyorum hic sormadim.nasil yapilcak die benim doktorum tum ekibiyle geliyor anestezi uzmanini falan getiriyor hastaneye sonraki kontrolumde soylerse yazarim

Bunu bilmiyordum canım Doğumdan önce okunuyor dimi..

Kızlar yatın kalkın da kaynanalarınıza dua edin bence benim görümcem iki ay önce Doğum yaptı kaynanam kısının yanına gitti doğal olarak Sonra kendi kaynanası görümcesi kaynı falan da geldi ev curcuna onu da geçtim en kötüsü su ki kaynanam tam iki aydır görümcem ile birlikte yatıyor ve görümcem anne artık tel kalabilirim dediğin de de kızına trip atıyor

Ya kızlar bisi sorcam normal dogumdan sonra bu vajinada genisleme sarkma olur dediklerindeki gerceklik nedir acaba

Canim doktoruma cok guveniyorum hic sormadim.nasil yapilcak die benim doktorum tum ekibiyle geliyor anestezi uzmanini falan getiriyor hastaneye sonraki kontrolumde soylerse yazarim
Canım senin 34. Hafta bizim 37.hafa olunca konustuk artık bnde güveniyorum ama sezeryandan korkuyorum nedense bende hayırlısı nasılsa öyle olsun herkes için

Ben zorunlu sezeryan olucam ama sanırım normal doğurma şansım olsa gene de sezeryan isterdim geçen acil gittim doğumhaneye bebek hareket etmemişti ve Doğum vardı İnan’ın size korkudan nst de sancım çıktı

Evet ya bende normal olsun istiyorum ama bi yandanda ustesinden gelebilir miyim bilmiyorjm biraz midrm bulaninca bile hungur hüngür aglayan bi tipim

Yok canım hiç bir belirtim yoktu. Hatta doktorum bana baş ağrım,bulanık görme gibi şikayetlerimin olup olmadığını sordu.
Allah razı olsun cnm.
Benim baş ağrım var arada korktum bende mi gitsem test yapsam acaba durumun nasıl şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…