Merhaba kızlar, bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldı inşallah.Ben acayip heyecanlıyım doktor normal doğum gözüküyor bir aksilik çıkmazsa dedi. Yarın nst ye giricem bakalım. Dün aşırı baş dönmesi yaşadım tansiyonum yükseldi.Son günler biraz sıkıntılı geçiyor bende. Hastane çantamı hazırladım kapıda bekletiyorum. Hergün hurma yiyorum normal doğumu kolaylaştırır diye. Allahım hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah
Masalll92
idrarda protein preaklampsi başlangıcı. Protein atimına bağlı olarak tansiyon yükselir, bebeğin beslenmsi yavaşlar. Tek tedavi gebeliğin sonlandırılması dır. Bu süreçte seni de bebeği de olumsuz etkilemez. Sadece doğum mecburen sezaryen olur. İnşallah bugün çıkmaz protein de normal doğum yaparsın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Canım günaydın idrarda protein gebelik zehirlenmesine yol acıyor tabi miktarı önemli gazla olduğu zaman acil sezeryan ile bebeği alıyorlar arkadasım aynı durumu 32. Hafta yaşadı bebeği aldılar sen nasılsın ellerde yüz felci şişme falan varmı canım
Çatı muayenesi en erken 37. Haftada yapılıyor, sancı çıkmazsa 38-39a kadar uzuyor. Benim de nst’de sancım çıkmadı henüz o yüzden yapmıyorum dedi doktorum, sancın çıksaydı yapacaktım artık haftaya bakarız dedi.
Kızlar kontroden geldim bebek dönmüş 2400 gram 47 cm iyi dedi ama tansiyon 14 e 9 cıktı yuksek dedi sorun olur mu ddm olur tabi diyo 4 tup kan ve idrar verdim ama sonuc lar yarın cıkacak sizce ne gibi sorun olur canım sıkıldı
Bendede cok kucukler var surekli degistirirz mis gibi olurlar buyurse 1 2 tane daha buyuk duran var onlari giyer olmadi bi avm bize 5 dakka babasiyla iner aliriz gibi
Merhaba kızlar, bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldı inşallah.Ben acayip heyecanlıyım doktor normal doğum gözüküyor bir aksilik çıkmazsa dedi. Yarın nst ye giricem bakalım. Dün aşırı baş dönmesi yaşadım tansiyonum yükseldi.Son günler biraz sıkıntılı geçiyor bende. Hastane çantamı hazırladım kapıda bekletiyorum. Hergün hurma yiyorum normal doğumu kolaylaştırır diye. Allahım hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah
Aminn canimm insaAllah.
Bu arada kuzular hickiriyormu sizinde bizim son zamanlarda en rutin hareketi. Bide yuruyus yapiyormusunuz ben hic cikmiyorm esimde pinpirik yollarda buz diyo.evdeki hareketle ne kadar acilmam olur Allaha emanet siz dogum hazirliklari icin neler yapiyorsunuz
Kızlar kontroden geldim bebek dönmüş 2400 gram 47 cm iyi dedi ama tansiyon 14 e 9 cıktı yuksek dedi sorun olur mu ddm olur tabi diyo 4 tup kan ve idrar verdim ama sonuc lar yarın cıkacak sizce ne gibi sorun olur canım sıkıldı
Canım preeklampsi riski yüzünden doktorlar önemsiyor yüksek tansiyonu. İdrarda protein çıkıp çıkmaması önemli, bir de el, ayak ve yüzde şişlik olup olmadığına dikkat et. Bence tuzu olabildiğince kes doktoruna sorup, ara sıra da tansiyonuna baktır. Benim bir arkadaşımda oldu, 17-18e çıkıyordu tansiyonu ama zamanında ve sağlıklı doğumu oldu, hep kontrol altındaydı.
Canım preeklampsi riski yüzünden doktorlar önemsiyor yüksek tansiyonu. İdrarda protein çıkıp çıkmaması önemli, bir de el, ayak ve yüzde şişlik olup olmadığına dikkat et. Bence tuzu olabildiğince kes doktoruna sorup, ara sıra da tansiyonuna baktır. Benim bir arkadaşımda oldu, 17-18e çıkıyordu tansiyonu ama zamanında ve sağlıklı doğumu oldu, hep kontrol altındaydı.
Bence şu an moralini bozma hiç, belki anlık yükselmiştir. Yarın tahlil sonucun çıksın, ona göre doktorla ihtimalleri konuşursunuz ama tuz önemli canım, olabildiğince tuzsuz yemeye çalış
Bence şu an moralini bozma hiç, belki anlık yükselmiştir. Yarın tahlil sonucun çıksın, ona göre doktorla ihtimalleri konuşursunuz ama tuz önemli canım, olabildiğince tuzsuz yemeye çalış