2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar, mutlu haftasonları.. acaba bebitomuza kavuşmadan bu son haftasonu mu ya da sondan 1önce ki mi mesela
Bugün çatı muayenem var yanılmıyosam F ferayegul sendin canım senin çok rahat geçmişti senden cesaret alarak gidicem, başından beri normal diyen doktorum son ölçümlerde de 2hafta bebitonun önde gittiğini görünce sezeryan demeye başladı ama yine de çatı bakılacak ve ona göre karar verilecek. Hepimizin hakkında hayırlısı kızlar. Sona yaklaşıyoruz artık

Evet canım hic korkma acı yok :) kendini rahat bırak iki parmak sokup duvarlara bakıcak. kasma kendini bacakları da aç biraz açık yazdım ama sen anlayana kada biticek zaten. :)

İki doğum arasi kac sene canim senin

Bacakların güzelmiş çırpı gibi kalmış senin karnın dar canım dün ebe bana iç karnın baya geniş dedi ondan öyleymiş benim sağlıkla al kucağına inşallah tabi ki normal doguracan masallah aslan gibisin yerinde duramıyorsun bir doğumdan mi korkuyorsun her şeyin hayırlısı yine de

Benim dogumda karnım indi bunda da halen inmemis bende senin gibi karisla ölcüyorum

Sıradaki ben olabilirmiyimm =) artık doğurmak istiyorum

Bana fazlasıyla uyar haftaya ben doğurabilirim yeter artık..

Günaydın kızlar çok şükür 36. Haftayı da gördük artık ilaçları birakacam doktorum 15 güne dogurursun dedi hadi hayırlısı inşallah

Doğuracağın zamanı söyleyen doktor ne kadar gğzel ya..
Benim doktor benle dalga geçiypr “max 3 haftan var diye “

Bana fazlasıyla uyar haftaya ben doğurabilirim yeter artık..

Doğuracağın zamanı söyleyen doktor ne kadar gğzel ya..
Benim doktor benle dalga geçiypr “max 3 haftan var diye “
Aynen bende korktum ya her şey yolunda tarih bile verdi nereden anladiysa artık oglandada söylediği gün olmuştu kızlar aceleci baya dedi 38 de gelecek dedi seninki falan bakalım hayırlısı artık

Merhaba hanımlar,
Nasılsınız?
Biz geceleri ayakta sabahları da yatakta geçiriyoruz.
Hayırlısı ile şu doğum zamanı gelse de sağ salim sağlıkla minnosumu alsam kucagima.
Çok uzun hickirmasi normal mi degil mi kafamı kurcaliyor.
Çünkü sıvıyı yutuyor olması Allah korusun kakasını da yutması da demek olabiliyor.
Bu yüzden endiseliyim sürekli.
P.tesi Dr randevum var.
Bakalım ne olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…