2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Dr gerek yok dedikten sonra yine de alıyorlar mı yoğun bakıma Doğum yaptıran doktor karar veremez mi?
Canım şimdi bnm doktorum hastane dr u değil dısardan bi dr ile o hastanede dogum yapacagım. Dr da diyor ki bazı hastaneler para kazanmak için küvöze alıyor su hastanelerde yapmayalım dogumu diyor. Yanlıs anlasılmayayım ama burada da küvözde olan var tabi ki gerekli oldugu durumlar da var ama hastaneler bunu para kazanmak için de yapıyorlarmıs düşünebiliyor musunuz? Ne zaman çıkar diye bakarken aile onlar bu işten para kazanma çabasında o yüzden hastanede cok önemli.

Sağlık bile ticaret konusu olmuş
Burası Türkiye oluyor böyle şeyler

Canım ben kendimi yorunca oluyor haddınden fazla hattaa ritmik bi sekilde ama bütün gün uzanıp sadece ihtiyaclar için hareket ediyorsaam yemek tuvalet vs ozaman günde koca gün 4 5 kasılmam oluyor oda aralıklı düzensiz geciyor yorma kendini ayakta fazla kalmaaa

Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma
gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün ..dualarımız bir sağlıkla evinize gidin inşalahh

Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma
Geçmiş olsun yavrum gözünaydın aynı zamanda sağlıkla gelcek kucagına merak etme dualarımız seninle

Gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun ve bir an once yanina gelsin insallah saglikli bi sekilde

Gözün aydın geçmiş olsun canım inşallah bir an önce çıkar bebişin ❤

Geçmiş olsun canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Csnım ya ben son üç gün kendimi çok yordum ordan oraya ordan oraya belki de o yüzden olmustur bilmiyorum çok sağol canım

Küvöz ücretsiz denilmişti sanki devlet karşılıyordu ben mi yanlış biliyorum yoksa değişiklik mi oldu ama tabi ticari kaygı yüzünden olmadık şeyler yapan yerler de yok değil

Gözün aydın en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına hiç merak etme için rahat olsun zaman hemen geçip gidiyor

ay canım benim gözün aydin allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun ..
duamda kalbimde seninle inşallah tez zamanda bebegin iyi olur evinize gidersiniz inşallah..

Bende cok korkuyorum ozel hastanelrin kasapligina denk gelmekten zerre guven vermiyorlar bana sen hangi sehirdesin canim....ben bundan onceki gebeligimde surekli tahlil tahlil test surekli bi risk risk goz korkutma bu hamileligimde ozel muayenehaneye gittim.Drum istersen saglik ocaginda kan degerlerine bi baktir dedi baska hic bir test seker yukleme hic bisey yapmadi gereksiz gerginliklerden uzak kaldim.hatta 4 boyutlu ultrasonumu bike kendi yapti totelde ozel hastane takibime gore daha az para daha az stres yasatti.hatta 4 boyutlu ya bile muayene ucretinden baska bir ucret almadi.parasindan gectim stresi yetio ozel hastane tetkiki surekli bi goz korkutma uzerine kurulu devlete gitsen yuzune bakan yok. Iki ucu..... değnek oluo ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…