2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

ben hep yalancı sancıyı ayırt etmek için şekil değiştirdim yatıyorsam kalktım sola dönüksem sağa döndüm gibi en şiddetlisinden sıcak duş aldım zaten en gğzel etki edende bana bu oldu daha girer girmez karnım yumuşadıysa anlıyorum ki değil yasa çıkınca işte.

Bi yerde şunu da okUdm yalancı sancı ağrıdan ziyaden rahatsızlık verirmiş o anda kendini rahatsız huzursuz hissedermişsin

Allah analı babalı büyütsün canım. Sütünde gelir inşallah sağlıkla, mutlulukla büyütürsün inşallah bebişini.. Darısı bizlerin başına

Gunaydin guzel anneler
Malum bebeklerimizden dogan da cok dogmayi bekleyen de.
Istanbul Anadolu yakasinda oturan arkadaslar hic cocuk dr u arastirdiniz mi?
Nereye ve kime goturmeyi dusunuyorsunuz?

Bu arafa ValentinusNF sen de bu Anadolu yakasinda oturuyordun degil mi? Ne zamandir yoksun hersey yolundadir umarim

Canım benimki de doğum kanalına girmemiş oluyor demi

Doktor şunu dedi

Kafası tam rahim ağzına dayanmış
Rahim ağzı kapalı
Rahim ağzı kalın daha

Canım ben bakınmaya başladım bir iki isim önerdiler memorialde. Doktoruma da danışacağım onun da yeni torunu oldu çünkü :) isimleri netleştirince yazarım mutlaka

Hanımlar günaydın bildirimleri tek tek okuyamadım ama genel olarak yazayım. Benim önce suyum geldi sabaha karşı 4 gibi . Resmen içimde bir balon patladığını hissetim . Sızıntı şeklinde gelmeye başlayınca Doğum başladığını anladım ve inanılmaz heyecanlandım, aynı zamanda da korktum . Çünkü prematüre doğacaktı yavrum . Suyum ara ara geldi ve yaklaşık 2 saat sonra adet sancısı tarzında ağrım olmaya başladı . Gitgide sıklaştı ve şiddetlendi . Saat 8 de hastaneye gittik , 3 cm açılmam vardı hemen yatış yapıldı . Saat 10 itibariyle açılmam 5 cm ve ağrılarım çok şiddetliydi ve 2 saat sonra 9 cm açılmayla doğumhaneye alındım ve yavrum hemen doğdu Allah sabrını gerçekten veriyor ama insan yapamadan anlayamıyormuş , anneliğin ne kadar kutsal olduğunu Doğum esnasında daha da iyi anladım . Allah hepinizin yardımcısı olsun , çok öpüyorum​

Acaba benimki kaç kilodur çok merak ediyorum göbeğime göre 1 buçuk ancak vardır

Hayırlı olsun canım maşallah ikinize de sağlıkla büyüsün inşallah sütün kaynar ya hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…