2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Mağnezyumu neden bıraktın

U UgurluKedi L Lilyumm_ Çok saolun kızlar aklıma takıldı genelde iri bebeklerde de öyle söylüyorlar ondan aklıma takıldı ilk baslarda normal için elimden geleni yaparım dedi dr galiba bende ümitlendim normal doğum için kam pıhtılaşması olanlar sezaryen olur hep diyorlar dr öyle diyince ümitlendim galiba sağlık olsun bebeğim kilo alsın iyi olsunda ben sezeryanede raziyim iyi olalım hepimiz yeter

Cok tebrik ederim, gozun aydin olsun. Sutun de gelir insaallah yok diye stres yapma. İlk zamanlar gelmedigi oluyormus bazen ama sonradan bol bol sutun olur merak etme. Saglikli, hayirli evlat olsun insaallah. Cok gecmis olsun.

Geçen hafta 3550 ölçtü , dün 3572 ölçtü
Bende sormadım bile herşeyi iyi dedi sağlıklı dedi ölçümler sorunlu oluyor işte bazen.
sağlıklı yerinde suyu iyi olsun kilo Doğunda da alır.

Ben de son 2 hafta kilo almamisim hatta biraz vermisim ama bebegin kilo alimi hala guzel gidiyor. Son haftalarda anne adayinda kilo verme oluyormus zaten

Öyleymiş canım son zamanda sık tuvalete çıkıyoruz bağırsaklar artık daha hızlı çalışıyor kg vermekte normalmiş.
almayalım da vermesi kalsın

Masaallah 3 saatte ne guzel bir dogum boyle bizler de hevesleniyoruz. İnsaallah dogumlarimiz hepimizin kolay olur. Gozunuz aydin. Hayirli evlat olsun insaallah. Saglikla kucagina aldin ya, sutun de bol olur insaallah sen stres yapma yeter ki.

Hayirli olsun canim saglikli buyutmen dilegiyle :)

Ya tek tek Doğum haberleri geliyor bakalım sıra ne zaman bize gelecek hayırlı uğurlu olsun csnom darısı başımıza

speedy-gonzales bir sonraki sıra kimde yazmışsın okudugum an çok heyecanlandım, sıra normalde ocağın ilk haftasını gösteren anne adaylarında yani bizdeeee
B bshk1993 hayırlı olsun canım bebeğin, ne güzel bi çabukta almışsın kucağına, sağlıkla büyütün inşallah hiç üzme kendini elbet gelicek sütün sen devam et emzirmeye.

Gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsün senin adına cok sevindim

Aynen canım bu işler hiç belli olmuyorki bebişler nezmaan isterse ozaman gelicekler saglıkla dogsunlar da artık ne zaman gelirlerse diyorum benim ki doğum kanalına girmemis henüz ama baş asağı dönmüs aralık bi bitsin önce 37.haftayı bi görelim sonraa nezman gelirlerse

Aa sipaydi sen benle ayni gun diilmiydin nasil ayin 3 u gosteriyo

Vazgeçtim senle doğurmaktan
dedim atraksiyon olsun azıcık..
Hep senşn yüzünden sat ile kafamı karıştırdn

Evet şuan kulak ağrımdan çocuğu çekip çıkartasım var ama gel gör çokta acele etmesin istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…