- 16 Ekim 2009
- 14.447
- 8.146
- 773
Cok sinir bozucu ya sanki ictim ictim de ayilamaz durdayim acikinca uyaniyor doyunca uyuyorum. Ben ilkte cok uyurdum. İkincide cingoz gibi gece gunduz uyumazdim.Bende öyleyim çok uyuyorum hayattan bi haberim şu sıralar
Peki ilk çocuklarının cinsiyeti ne? Merak ettim. Acaba cinsiyetle alakası var mi:)Cok sinir bozucu ya sanki ictim ictim de ayilamaz durdayim acikinca uyaniyor doyunca uyuyorum. Ben ilkte cok uyurdum. İkincide cingoz gibi gece gunduz uyumazdim.
İkisi de erkek cnm. Belirtilerin cinsiyetle alakali oldugunu dusunmuyorum. Benim bunyem cok zayif ve rahmim ters. Bu durum her sekilde zorluyor beni. He su var meyve ye kiz olur derler buyulte meyve delisiydimPeki ilk çocuklarının cinsiyeti ne? Merak ettim. Acaba cinsiyetle alakası var mi:)
Hmm hakkımızdan hayırlısı olsun. Önemli olan sağlıklı olması tabi:)İkisi de erkek cnm. Belirtilerin cinsiyetle alakali oldugunu dusunmuyorum. Benim bunyem cok zayif ve rahmim ters. Bu durum her sekilde zorluyor beni. He su var meyve ye kiz olur derler buyulte meyve delisiydim
Tabi ki onceligimiz o. Ama uyku hali beni nemden aliyor resmen. Bakalim bu ne olacak cinsiyeti. Bu sefer kiz icin calistik bakalim tutacak miHmm hakkımızdan hayırlısı olsun. Önemli olan sağlıklı olması tabi:)
İnşallah hayırlısıyla bir kız evlat sahibi olursun da çalışmalar boşa gitmez:)Tabi ki onceligimiz o. Ama uyku hali beni nemden aliyor resmen. Bakalim bu ne olacak cinsiyeti. Bu sefer kiz icin calistik bakalim tutacak mi
Merhaba hayırlı olsun bu ilk ultrason resimleri hangi ultrason oluyor bana böyle hiç göstermedi dr umAh yavrum nasıl da tatlılar ya, şükürler olsun ben dün hem sana hem kendime dua etmiştim:) benim de bugün randevum vardi. hatta bebegi biraz daha net gördük. kanama alanı da düzelmis şükürler olsun ki. şaşkına döndüm gecen hafta 7.5mm idi bugün 1.5cm olmuş. 2 katina çıkmış. kalbi de 129 atiyordu 157 ye cikmiş :) hatta usg yi de paylasıyorum, masallah hepsine
amin canim isteyen herkese nasip etsin Rabbim, yuvarlak bir sey var o yolk kesesi. cubuk gibi olan ise bebek :)Ayy canım bu bebiş mi kuyruklu kuyruklu kıyamam ya Rabbim ne büyük nasılda yaratıyorinşallah herkes bu duyguları tadar canım hayırlı olsun :*
sen naptin canim geçmişte goremedim atladim mi acaba.İnşallah hayırlısıyla bir kız evlat sahibi olursun da çalışmalar boşa gitmez:)
Evet benimkide böyleydi büyüsünlerde gelsinler :)geçen hafta benim kanamam oldu diye baktirmıştım okadar fark var ki. hatta 7.5 mm lik halinin de usg sini paylasayım, tahminen senin minigin de bu kadar büyümüştür :) bak geçen hafta ki hali ;
Benim uykumun ve halsizliğimin sebebi troid hormonu yetersizliği hamilelikte oluştu.içtiğim ilaçta daha beter yaptı aşırı yorgunluk varsa yaptırmadıysan troid tahlili yaptır istersenCok sinir bozucu ya sanki ictim ictim de ayilamaz durdayim acikinca uyaniyor doyunca uyuyorum. Ben ilkte cok uyurdum. İkincide cingoz gibi gece gunduz uyumazdim.
Allah kolaylık versinSahura kadar uyumak yok. içcez o suyu artık. Zaten yapamazsam bırakırm mecbur
iyi olur canım. ben ilk hamileliğimde ilk 5 ay kilo almadım. sonra 14 kilo aldım. ama doğumdan 1 ay sonra hamile kaldığım kilodaydım. hepsi gitti üstelik hergün yarım tepsi kek yedim. doğurduktan sonra aşerdim ben :) hergün canım kek istedi
bir de özel hastane niye alttan bakalım demedi ne kadar rahat bu doktorlar ya!
cevapladığın için çok teşekkürler
kızlar merhaba. ben bugün karından muayene oldum doktorun ultrasonuna göre 6+0 günlük çıktı kesem. ama bebeği henüz göremedi doktor. bu normal mi??
Agrı cok normal ben 8 +3 olmama ragmen adet olacakmıs gıbı agrılarım arada oluyor doktorum gayet normal dedı lekelenme dr olabılır panık yapma dedı (olmadı) yeterkı adet gıbı fazla kanaman olmasın o zmn hemne ara dedı cnm bırde magnorm dıye ılac verdı hem vıtamn hemde agrını kesıcek dedıSanırım kimsede lekelenme yada herhangi bir ağrı yok, sevindim sizlerin adına
Ben 9+0 ım. Üç haftadır lekelenme ve ağrım var. Haftanın birkaç günü oluyor mutlaka. Artı öğleden sonra 2ye kadar aşırı mide bulantısı. Yediğim her şeyi çıkarıyorum. İki üç kere. Ben de artık yememeye başladım aç duruyorum. Sinirlerim o kadar bpzuk ki yemek görünce ağlıyorumSanırım kimsede lekelenme yada herhangi bir ağrı yok, sevindim sizlerin adına
Cok normal. Alttan bakmaya da gerek olmadigi icin bir dahaki kontrolu beklemistir doktorun. Bu da cok normal.
Benim ilk hamileligimde 6. Ayda bulanti başlamıştı 12 de bitmişti insallah fa olmaz ya cabuk biter hepimizin bulanti cok zorBen 9+0 ım. Üç haftadır lekelenme ve ağrım var. Haftanın birkaç günü oluyor mutlaka. Artı öğleden sonra 2ye kadar aşırı mide bulantısı. Yediğim her şeyi çıkarıyorum. İki üç kere. Ben de artık yememeye başladım aç duruyorum. Sinirlerim o kadar bpzuk ki yemek görünce ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?