- 9 Mayıs 2017
- 215
- 156
- 103
- 37
Aynen cnm bende oyleyım suan yanlız oldugum için hemh Bebbek hem de dinlenme zor oluyor eşime izin konusundq sıkınsı yapıyolar gelemiyo aksi gibi annemde burda degil şuanCanım bana iki kez oldu
Ölüyorum zannettim
Yat dinlen canım
Ay ben lazere gidiyordum hamile kalınca bırakmıştım devam Edicem şimdi en rahatı lazerKızlar Sezaryenden sonra 6 ay boyunca ağda yapmak yok dedi doktorum cart diye ayrilirmis dikis yerijilete başlayacam ama sertlesmesinden korkuyorum en iyisi lazer herhalde
Emmek istediği için açlıktan ağladığını biliyorum karnı doysa uyurdu. Galiba benimki benim sütümle doymuyorCanim doktorumuz la konustum bu sut meselesini sut mama gibi degildir su kadar ml de doyar gibi bi durum yok kimi bebek 45 dk emer doymaz kimi bebek 5 dk emer doyar önemli olan sütun proteini vb degerleridir dedi bende cok skinti ediyodum sütü ama doktor cok icimi rahatlatti kilosunu takip et belkide acliktan aglamiyodur
Canım kilo alımı nasıl Peki hiç bir doktor ile bu konuyu görüştün müEmmek istediği için açlıktan ağladığını biliyorum karnı doysa uyurdu. Galiba benimki benim sütümle doymuyorzaten doğru düzgün beslenemiyorum da Nasıl süt olsun ki
Sizi cok iyi anlıyorum benim oğlan da cok gazlı sürekli kivraniyor ağlıyor mecbur emziriyorum gün boyu memede kalıyor doğal olarak aciktigi zaman meme de süt müt kalmamış oluyor. Arada mama takviyesi yapıyorum. Çoğu kişi zehir gözüyle bakıyor manaya ama anne sütunden sonra bebeğe faydalı olan tek şey mama. Ek gıdaya geçene kaadar sağlıklı bildiğimiz hersey bebeğe zarar. Ya anne sütü ya mama başka çaremiz yok.Ay bebeğim gün boyu emdi süt birikmedi hiç olanı bitirdimama vermek istemiyorum ama çocuk uyumuyo kıvrandığını görünce içim acıyo
hepimizin durumu aynı galiba canımBu arada evde zerre is yapamıyorum bir tencere yemek yapacak zamanım yok. Gün boyu uyumuyor uyumadigi her dakika ağlıyor pusete koyuyorum besige koyuyorum nafile. Uyutmak için mecbur sallamaya başladık bu sefer de sallamayı bırakınca gaz sancilarindan derin uykuya geçemiyor uyurken de sallamaya devam edıyorum. Kalkıp bir bardak su icemezken ağzıma bir lokma atamazken nasıl besleneyim de sütüm olsun. Yorgunluk uykusuzluktan da gitgide azalıyor sütüm. Yani iyi ki yedirebilecegim mama var da bebeğim aç kalmıyor.
Aynen memede duruyor sadece emme refleksi yüzünden içiyor dedi ama inanasim gelmedi aç bu bebek ya yarım saatte acıkıyorCanım sık emzirmek iyi değil ama benim bebek susmuyor bende veriyorum
Zorlanır dedi dikişler taze dahaMantığı Anlamadım cnm sezaryan dikişi karında ağda alt tarafta anlamadım :S
Diğer memeye ne oldu ki iltihap kaptı mastıt mi olsun Allah korusun canım bol bol salavat çek kalbini ferah tut güzel düşün geçecek bu günler çok rahatlarsın inşallah hepimiz öyleyiz yalnızız ama çok güçlü anneleriz çok şükür sağ salim aldık kucağımıza bundan sonrası kolay gün geçtikçe büyüyorlar zaten Allah yardımcımız olsunhepimizin durumu aynı galiba canım
Ben artık çıldırmak üzereyim bugün artık bağıra bağıra ağladım
Gerçekten dayanamıyorum
Bir bebek saatlerce nasıl aglayabilir
mememin biri iltihaplı diğeri ile yetinmeye çalışıyor
Ben tükendim kızlar artık
Ben anne olacak biri değil mişim gerçekten yapamıyorum
Emmek istediği için açlıktan ağladığını biliyorum karnı doysa uyurdu. Galiba benimki benim sütümle doymuyorzaten doğru düzgün beslenemiyorum da Nasıl süt olsun ki
canim herseyin fazlasi zarar fazla yemene gerek yok bide icine kimyon atarsan daha rahat edersin bideCanlar bu arada bulgur süt yapar diye diye cok yedim ve bana gaz yapanda oymuş. Mahvetti beni. Resmen çakmak caksan ucucam. Offf ne yiyecegimo şaştım
İkisini emiyo ama süt azCanım gazdan falan olmasın ağlaması 2 memeyi de emiyosa o yetiyodur. Ağlaması illa açlıktan olmaz . Biz illa açlıktan diye düşünürüz hep. Benimki göğsümde emdikten sonra ağlamaya başlamıştı durmuyodu. Yatağına yatırdım uyudu. Yatmak istiyormuş meğerse
Çok sağol canım benim. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki bebeğimi beslenemiyorum ona yetemiyorum düşüncesi hep zihnimde atmaya çalışıyorum ama başaramıyorumsuan emziriyorum ama kesinlikle ac oldugu icin değil bebekler memeyi sevio orda durmayi uyumayi sevio daha önce de konuşmuştuk ben ne gözyaşı döktüm taki doktorda kilosunu net ogrenene kadar oyle dusunme ne desem sana bos suan biliorum o psikolojiyi ama elinden geldigi kadar bu konuya odaklanma
Canim cevabin icin cok rsk ederim. Kimyonu deniyecegimcanim herseyin fazlasi zarar fazla yemene gerek yok bide icine kimyon atarsan daha rahat edersin bide
Cnm o sorun bendede var. Dakkalarca emiyo. Yataga yatieinca basliyor aglamaya. Ama kucakta çıt yokİkisini emiyo ama süt azyatağa koyuyorum yatmıyo kucağımda yatmak istiyo
Al benden de o kadar yorgunluktan süt azalıyor sanki eve yemeği bile yapamıyorum ne bulduysam yiyoruzBu arada evde zerre is yapamıyorum bir tencere yemek yapacak zamanım yok. Gün boyu uyumuyor uyumadigi her dakika ağlıyor pusete koyuyorum besige koyuyorum nafile. Uyutmak için mecbur sallamaya başladık bu sefer de sallamayı bırakınca gaz sancilarindan derin uykuya geçemiyor uyurken de sallamaya devam edıyorum. Kalkıp bir bardak su icemezken ağzıma bir lokma atamazken nasıl besleneyim de sütüm olsun. Yorgunluk uykusuzluktan da gitgide azalıyor sütüm. Yani iyi ki yedirebilecegim mama var da bebeğim aç kalmıyor.
Canım beni 26.günde aradılar kötü gelmişti sonucumuz ama ilk topuk kanında olabiliyormus ikinciyi verdik temiz cıktı içini ferah tut bişey olmayacak İnşAllahCanlarım topuk kanı sonucu alındıktan kaç gün sonra çıkıyodu? Biz 12 ocakta dogduk 15inde taburcu olurken aldılar. Iyi çıkarsa aramıyorlar biliyorum ama aksi durumda nezaman ariyolar. Korkuyorum heran ararlar diye. Beni aydınlatırsaniz cok dua ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?