2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Kızlar ben bebeği ayaklarını diremis gibi gerginlik hissediyorum bebek hareketlerinden mi yoksa kasılma mi sizde de oluyomu

kızlar merhaba

bende 2018 ocak annesi olucam inş 16 haftanın içindeyim 14 haftalıkken kendi dr değil başka bi dr denemek için gittim cinsiyetini yüksek ihtimalle erkek yandan gördüm bi an çıkıntı vardı dedi bu cuma kendş dr randevum var en öemlisi sağlklı olması tabi ama içimden kız geçiyor yanılma payı olabilirmi acaba yaşıyanlar varmı? :)

Gunaydin benim ilk hamilegimde 2 doktorda erkek dedi ve oglum oldu ama degisen cok arkadasim oldu hayirlisi bende pazartesi ogrenecegim insallah

Ben 14+3 de tekrar gittim kesin kız dediğin 12.haftada söylemişti zaten bu arada aranızda ikinci normal doğumu bekleyen varmı ilki benim normaldi bu da öyle olsun istiyorum inşallah

Eğer başta erkek dediyse yanılma çok az çünkü çıkıntı görünüyorsa erkek ama doktorlar yanılabiliyor bence doktorun tecrübesine kullandığı ultrason cihazına bağlı bu konuda ben kendi doktorumu tek geçerim

Merhaba bende yeni katildim araniza. Kismetse ocak ayinda cinsiyetini dün netlestirdigimiz bir oğlum olacak, 3 yaşında da bir kızım var. Bana dr.um 12. Haftada %60 erkek gibi demisti değismedi. Kizimda da net soylemisti.
Yalniz bazi seyler tutmuyo arkadaslar onlari buraya yazayim size de fikir olur.
İlk gebeligim ile ikincisi arasinda cinsiyet farki olmasina ragmen birebir ayni bulanti ve gebelik belirtilerini yasadim.
Ramzi teorisine gore bebegim sagdaydi , kalp atisi hep 170 ve uzeriydi, 12 haftadaki genital nub cikintisi ise tam erkek nubu gibi degildi acisi dardi. Ama tum bu kiz olasiklarinin guclulugune ragmen oglum tum tezleri curuttu. Tabiki tutanlar olabilir ama cinsiyette beklenti olusturmamasi icin yazdim. Dr hizmet hastanesindeki meltem hanim. Kendisine sordum, cinsiyette tek nir kriter var o da genital nub onun disindaki her sey asparagas, tutanlarinki de tesaduftur demisti. İnsallah herkesin gonlune gore olur.

Epidural normal doğum yapan varmı arkadaşlar benimde normal dogumdu ilk ve çok zordu epidural doğumu araştırıyorum şimdiden

Yandan gördüm çıkıntı var yüksek ihtimal erkek dedi ama işte merak teşekkürler :)

Epidural normal doğum yapan varmı arkadaşlar benimde normal dogumdu ilk ve çok zordu epidural doğumu araştırıyorum şimdiden
Benim ilk doğum epidüraldi ama ben 8 saatte doğurdum doğuma son 2 saat kala yaptılar iğneyi açılmamda 8 cm di öncesi yapmıyorlar ama sonrası çok rahattım yalnızca okunurken biraz zor oluyor hissetmiyorsun doktorum karnıma hafif bastırınca oldu doğum sonrasındada hiç bir sıkıntı yaşamadım ama yapılan hastane iğneyi yapan anestezi uzmanı çok önemli

Günaydın

Benim başından beri sürekli kasık ağrım devam ediyor
Doktor olabilir dedi ama bu kadarıda normal mi bilmiyorum
SiZde oluyor mu ?

Öyle mi diyorsunuz? 17.haftamdayım artık dün ilk defa farklınbişeyler hissettim şöyle anlatayım, hareketten ziyade sanki ayağını karnıma koyup itiyor gibi bi his. Durağan çok çok çok hafif ağrılı ama ağrı kelimesi yanlış aslında ama verdiği his ağrımsı gibiydi. Bu çocuk olabilir mi dersiniz? Bu arada belki bikaç cmlik bir bölgede hissettim öyle kasıklarımda falan değil Hayırlısı yaa bakalım zamanla anlayacağız gerçek hareketlerini hissedince bunlar o mu değil mi bakarım artık

Merhaba herkese... Size mide bulantılarım geçti dedim ama erken konuşmuşum. Ertesi gün aynı hızla devam etti. Şimdi 3 gündür cidden hiç bulantım yok sanırım bu sefer bitti. Artık 17.haftadayım inşallah bitmiştir. Sizler nasılsınız?

2018 ocak annesi var şubak annesi yok mu

Geçmiş olur inşallah benim mide bulantılarım geçti sadece öğle saatlerinde arabaya binersem oluyor
Onun dısında kasık ağrılarım var
Genel olarak iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…