Tamam bunu da bir sorayim randevumuz 15 ağustosta olacak inşallahHatta benimki krill yağı bir sor doktoruna bunu da :)
Eğer başta erkek dediyse yanılma çok az çünkü çıkıntı görünüyorsa erkek ama doktorlar yanılabiliyor bence doktorun tecrübesine kullandığı ultrason cihazına bağlı bu konuda ben kendi doktorumu tek geçerimkızlar merhaba
bende 2018 ocak annesi olucam inş 16 haftanın içindeyim 14 haftalıkken kendi dr değil başka bi dr denemek için gittim cinsiyetini yüksek ihtimalle erkek yandan gördüm bi an çıkıntı vardı dedi bu cuma kendş dr randevum var en öemlisi sağlklı olması tabi ama içimden kız geçiyor yanılma payı olabilirmi acaba yaşıyanlar varmı? :)
Yandan gördüm çıkıntı var yüksek ihtimal erkek dedi ama işte merak teşekkürler :)Eğer başta erkek dediyse yanılma çok az çünkü çıkıntı görünüyorsa erkek ama doktorlar yanılabiliyor bence doktorun tecrübesine kullandığı ultrason cihazına bağlı bu konuda ben kendi doktorumu tek geçerim
Benim ilk doğum epidüraldi ama ben 8 saatte doğurdum doğuma son 2 saat kala yaptılar iğneyi açılmamda 8 cm di öncesi yapmıyorlar ama sonrası çok rahattım yalnızca okunurken biraz zor oluyor hissetmiyorsun doktorum karnıma hafif bastırınca oldu doğum sonrasındada hiç bir sıkıntı yaşamadım ama yapılan hastane iğneyi yapan anestezi uzmanı çok önemliEpidural normal doğum yapan varmı arkadaşlar benimde normal dogumdu ilk ve çok zordu epidural doğumu araştırıyorum şimdiden
Öyle mi diyorsunuz?Canim benim 2. Hamileligim ben bile hissedemiyorum. Gercek hareketleri hissetsen o zaman suan hissetiklerinin bebek hareketi olmadigini anlayacaksin. Çünkü suanda bebeklerimiz cok kucuk ve kas kemik yapilari henuz güçlü degil. Insallah en kisa zamanda gercek hareketleri hissedersin. O zamanda o kadar zor oluyor ki sen tam yatmak istediginde o hareketleniyor ve basliyor uykusuz geceler
ErkekCinsiyeti belli olanlar kimler ?
Merhaba herkese... Size mide bulantılarım geçti dedim ama erken konuşmuşum. Ertesi gün aynı hızla devam etti. Şimdi 3 gündür cidden hiç bulantım yok sanırım bu sefer bitti. Artık 17.haftadayım inşallah bitmiştir. Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?