2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Bebek alışverişinde anakucagı almayı düşünen var mı ya da almamayı düşünenler yorum alabilir miyim?

Bebek alışverişinde anakucagı almayı düşünen var mı ya da almamayı düşünenler yorum alabilir miyim?

Merhaba. Ilk hamileligimde aldim ve 1 gun bile kullanmadim. Ikinci cocukta genelde ana kucagi kullaniliyormus. Bilmiyorum bebeğe gore degisiklik gosterir herhalde. Dedigim gibi hiç kullanmadim.

Ben bazen hissettigimi iddia ediyorum ama doktorlar ısrarla ilk hamilelikte bu haftalarda hissedilmez yada anlaşılmaz diyorlar

Canim benim 2. Hamileligim ben bile hissedemiyorum. Gercek hareketleri hissetsen o zaman suan hissetiklerinin bebek hareketi olmadigini anlayacaksin. Çünkü suanda bebeklerimiz cok kucuk ve kas kemik yapilari henuz güçlü degil. Insallah en kisa zamanda gercek hareketleri hissedersin. O zamanda o kadar zor oluyor ki sen tam yatmak istediginde o hareketleniyor ve basliyor uykusuz geceler

Çok teşekkürler peki en gerekli ihtiyaç ne

Acikcasi ihtiyaç çok. Ama ilk bebegim erkek ve yaz bebegiydi yeni dogdugunda bezimizden kaciriyorduk battaniye ve kiyafet hemen yikaninca kuruyordu. Simdiki bebisler kis bebisi eger kurutman yoksa battaniye ve normalden biraz fazla kiyafet. Eger erkekse

Benim ilkim erkek 4.5 yaşında bunada 12+3 de kız dedi doktorum oğlumdada 11.haftada söylemişti eşim çok ısrar edince aynı doktora gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…