2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Aa şimdi farkettim kızlar bu hamilelik takviminde her gün isimmi çıkıyormuş?

Slm kızlar benim bulantilar hala bitmedi sadece hapla yemek yiyebiliyorum. Cuma günü doktor hastaneye yatış yapcakti yatmadım idrarda keton pozitif çıktı sizde de oldu mu böyle bişi

Slm kızlar benim bulantilar hala bitmedi sadece hapla yemek yiyebiliyorum. Cuma günü doktor hastaneye yatış yapcakti yatmadım idrarda keton pozitif çıktı sizde de oldu mu böyle bişi

Geçmiş olsun canım. Benim başıma gelmedi hiç böyle bir sey umarım biran önce sağlığına kavuşursun

Bu arada kilo durumlarınız nasıl arkadaşlar ben sadece 1.5 kilo aldım bulantı kusma hiç birini yaşamadım herşeyi yiyorum ilk hamileliğimde öyleydi 10 kiloyla doğuma girdim inşallah yine aynı olur

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 16+5 teyim .Balık yağı kullanan var mı aranızda bi de ne zaman kullanmaya başladınız? Mustela diye bir göğüs ucu kremi var kullanan var mı acaba aranizda

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 16+5 teyim .Balık yağı kullanan var mı aranızda bi de ne zaman kullanmaya başladınız? Mustela diye bir göğüs ucu kremi var kullanan var mı acaba aranizda

Ben balık yağı başladım daha yeni 13 14. Haftada

Müstela icin cok erken son aylar ve asıl bebek emmeye başlayınca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…