aaa haklısın bak bugün onu da alayım tavsiyeniz var mı
Ayni durumu bende yasiyorum sanirim ayni zamanda dogum yapacagiz. :) Karnimi alttan tutarak yuruyorum bazen cok agir ve agrili geliyo.Benimdekansızlığım varmış
Demir ve d vitamini eksikliği çıktı
Dunya kadar ilaç içiyordum zaten bir yenisi daha eklendi
Bugun sabahtan beri bebegin hareketleri bir değişik geliyor bana
Vajinamda agrı hissediyorum ama hareketlerden kaynaklı
Çok mu buyudu guclendi yoksa çok mu aşağıya indi anlamadım
Önceden de hissediyordum o kadar asagıda ama ağrı duymuyordum
Sizde yaşıyor musunuz bu durumu
Ayni durumu bende yasiyorum sanirim ayni zamanda dogum yapacagiz. :) Karnimi alttan tutarak yuruyorum bazen cok agir ve agrili geliyo.
Henuz baslamadi kontrolum de 36. haftada olacak. Herhalde o surecten sonra nst baslar. Dogumu hala konusmadik :) sen dusunme onu diyo da hic aklimdan cikmiyo ki :)Evet bende alttan tutuyorum sanki düşecek gibi geliyor :)
Aynı zamanda bebeklerimiz demek ki bu zamanda bunlr normal :)
Beni 30 unda nst için çağırdı doktor size de başlıyor mu ?
Ben haftaya nst ye girecegim
Bizim burda Aydin da hep 32. Hafta bitince nst ye aliyorlar
Bebeginizin kilosu ne durumda bende mide yanmasindan dolayi pek bisey yiyememe basladi acaba kilo aliyo mudur diye dusunuyorum. En son 32+3 de 2 kiloyduYöremizin adeti diyorsun yani:)
32+0 da 2200 grBebeginizin kilosu ne durumda bende mide yanmasindan dolayi pek bisey yiyememe basladi acaba kilo aliyo mudur diye dusunuyorum. En son 32+3 de 2 kiloydu
Masallah cok guzel. Bende 36.haftamda kontrole gidecegim. Nst icin konusmadik. Tahmini bana da o haftadan itibaren bakmaya baslar. Dogumunuzu nasil yapmayi dusunuyorsunuz32+0 da 2200 gr
Bebeginizin kilosu ne durumda bende mide yanmasindan dolayi pek bisey yiyememe basladi acaba kilo aliyo mudur diye dusunuyorum. En son 32+3 de 2 kiloydu
önceki doğumumda 41+5 te hiç açılmam yoktu. 36 saat sancı verildi. ancak 4 cm açılma oldu ve o şekliyle saatlerce açılmam olmadığı için bir de iri bebek denildi (4100gr) sezaryene alındım. aslında ssvd istiyorum ama doktorumun buna kalkışabileceğini düşünmüyorum. doktorlar buna kalkışmıyor. direk sezaryen olacak gibiMasallah cok guzel. Bende 36.haftamda kontrole gidecegim. Nst icin konusmadik. Tahmini bana da o haftadan itibaren bakmaya baslar. Dogumunuzu nasil yapmayi dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?