2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Arkadaslar mothercare de 250 tl lk alışverişe 50 tl hediye çeki var bilginize

A101 e de bebek battaniyesi gelmiş bugün

Benim de bebeğim kilo olarak 2 hafta önde gidiyor. Diğer ölçümleri de yaklaşık 2 hafta önde. Fakat d vitaminim çok düşük bu yüzden son iki ay daha fazla d vitamini takviyesi almam gerekiyormuş :/

Benimdekansızlığım varmış
Demir ve d vitamini eksikliği çıktı
Dunya kadar ilaç içiyordum zaten bir yenisi daha eklendi

Bugun sabahtan beri bebegin hareketleri bir değişik geliyor bana
Vajinamda agrı hissediyorum ama hareketlerden kaynaklı
Çok mu buyudu guclendi yoksa çok mu aşağıya indi anlamadım
Önceden de hissediyordum o kadar asagıda ama ağrı duymuyordum
Sizde yaşıyor musunuz bu durumu

Ayni durumu bende yasiyorum sanirim ayni zamanda dogum yapacagiz. :) Karnimi alttan tutarak yuruyorum bazen cok agir ve agrili geliyo.

Ayni durumu bende yasiyorum sanirim ayni zamanda dogum yapacagiz. :) Karnimi alttan tutarak yuruyorum bazen cok agir ve agrili geliyo.

Evet bende alttan tutuyorum sanki düşecek gibi geliyor :)
Aynı zamanda bebeklerimiz demek ki bu zamanda bunlr normal :)

Beni 30 unda nst için çağırdı doktor size de başlıyor mu ?

Evet bende alttan tutuyorum sanki düşecek gibi geliyor :)
Aynı zamanda bebeklerimiz demek ki bu zamanda bunlr normal :)

Beni 30 unda nst için çağırdı doktor size de başlıyor mu ?
Henuz baslamadi kontrolum de 36. haftada olacak. Herhalde o surecten sonra nst baslar. Dogumu hala konusmadik :) sen dusunme onu diyo da hic aklimdan cikmiyo ki :)

Bebeginizin kilosu ne durumda bende mide yanmasindan dolayi pek bisey yiyememe basladi acaba kilo aliyo mudur diye dusunuyorum. En son 32+3 de 2 kiloydu

Benimde en son öyleydi, persembe gunu gidecegim o zaman görucem kaç kilo olmuş.
Ben gaviscon içiyorum baska turlü olmuyor 6. Aydan beri midem yanıyor benim. Elimde gaviscon şişesi ile geziyorum

Masallah cok guzel. Bende 36.haftamda kontrole gidecegim. Nst icin konusmadik. Tahmini bana da o haftadan itibaren bakmaya baslar. Dogumunuzu nasil yapmayi dusunuyorsunuz
önceki doğumumda 41+5 te hiç açılmam yoktu. 36 saat sancı verildi. ancak 4 cm açılma oldu ve o şekliyle saatlerce açılmam olmadığı için bir de iri bebek denildi (4100gr) sezaryene alındım. aslında ssvd istiyorum ama doktorumun buna kalkışabileceğini düşünmüyorum. doktorlar buna kalkışmıyor. direk sezaryen olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…