2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Benimde en son öyleydi, persembe gunu gidecegim o zaman görucem kaç kilo olmuş.
Ben gaviscon içiyorum baska turlü olmuyor 6. Aydan beri midem yanıyor benim. Elimde gaviscon şişesi ile geziyorum
siz de ssvd düşünüyorsnuz sanırım

Benimde en son öyleydi, persembe gunu gidecegim o zaman görucem kaç kilo olmuş.
Ben gaviscon içiyorum baska turlü olmuyor 6. Aydan beri midem yanıyor benim. Elimde gaviscon şişesi ile geziyorum
Bende ayni durumdayim. Hamileligi cok sevdim ama su son ay bi an once bitsin istiyorum. Bebek olunca zaten uykusuzluk olacak. En azindan hamileyken uyumayi cok isterdim :/

O konu biraz hassasiyet isteyen bi konu. Kolay kolay da kabul eden doktor cok az. Keske tesvik icin etrafimizda daha cok doktorlar olsa. Miniklerimiz saglikla gelsinler de her dogum guzeldir

Bende ayni durumdayim. Hamileligi cok sevdim ama su son ay bi an once bitsin istiyorum. Bebek olunca zaten uykusuzluk olacak. En azindan hamileyken uyumayi cok isterdim :/

İlk bebegimde ne kadar gec dogarsa o kadar iyi diyordum
Şimdi biran önce doğsun diyorum

Sırt ağrın var mı
Benim dünden beri sırt kaslarım yırtılıyor sanki
Ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum

İlk bebegimde ne kadar gec dogarsa o kadar iyi diyordum
Şimdi biran önce doğsun diyorum

Sırt ağrın var mı
Benim dünden beri sırt kaslarım yırtılıyor sanki
Ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum
Sirt agrilarim fazlaca var ve benim ilk dogumum olacak. İlk 5-6 ayim cok rahatti simdi fenalardayim. Ekstradan cati kemigi agrim var o basli basina bi sorun. Sirf su agridan dogum seklini sezeryan olarak degistirdim. Neler yasayacagim bilmiyorum cok endiseliyim ama hayirlisi bakalim.

İlk doğumum sezaryendi ve cok pişmanım şimdi yalvarıyorum dr lara beni normal doğurtun diye ama kabul etmiyorlar
Bence iyi düşün hele ki ikinci bebeği de düşünüyorsan cok cok iyi düşün
Şimdi kesigimin üstünden yine kesilecegim ve iç dikişlerim ne kadar iyileşti belli bile değil
Keşke ilk dogumum normal olsaydı diyorum

İlk doğumum sezaryendi ve cok pişmanım şimdi yalvarıyorum dr lara beni normal doğurtun diye ama kabul etmiyorlar
Bence iyi düşün hele ki ikinci bebeği de düşünüyorsan cok cok iyi düşün
Şimdi kesigimin üstünden yine kesilecegim ve iç dikişlerim ne kadar iyileşti belli bile değil
Keşke ilk dogumum normal olsaydı diyorum

Merhaba güzel anneler sayfayı yeni farkettim bende inşallah ocak annesi olacagim.

Ne diye kabul etmedi

İki doğum arası 27 ay
Rahim mesane yırtıklarına kadar tehlikeli durumlar olabılıyormuş
Ben bu riski senın bedenınde almam sen kendı bedenınde alabılecek misin dedi
Alırım dedim o zmn bunu yapan doktor ve hastane bulmalısın dedi
Arastırdım anadolu yakasında ssvd yapan dr gercekten az
Ve yapmayan çoğunluk hep bu rıske girilmez diyor

Suan sezaryan olarak bakıyor dr um ama ben içimden hala dua edıyorum Allahım hayırlısıysa bana normal doğum nasip et diye

Ben de öyle dua ediyordum ama fark ettim ki bu benim psikolojimi etkiliyor. Bu iş bende takıntı olmaya başladı. Sanki normal doğum yapınca tam anne olacakmışım gibi. Ama öyle olmamalı. Bugünlerimin tadını kaçırıyorum. Doktorların sadece rahatını düşündüğünü sanmıyorum. Çünkü rüptür riski var gerçekten de mesai gerektiriyor. Bence bebeği sahiplenmek onu sonuna kadar emzirmek onu okşamak mutlu etmek her şeyden önemli. Buna odaklanmalıyız. Ben gerçekten ilk çocuğumda istedim normal doğum 36 saat sancı çektim 4100 gr doğdu oğlum ama normal olmadı elimden geleni yaptım. Doktorlar da yaptı. Yoksa 36 saat sancı çektirmezlerdi. Alırlardı iri bebek diye. Çatımın müsait olduğunu bu bebeği doğurabileceğimi o yüzden bu kadar zorladıklarını söylediler. Tamam dedim sabrettim olmayınca olmuyor. Ama ben anneyim. Ben normal doğurdum biyolojim mükemmel modunda takılamadım evet ama çocuğuma hiç mama emzik vermeden sadece sütümü verdim en faydalı yiyeceklerle beslendim. Kırk günlükken 6950 gr oldu tosuncuğum

Haklisin da iste o kadar cok agrili bir cati sureci geciriyorum ki anlatamiyorum. Aglayarak uyuyup uyanmak cok kotu. Yani sanki dogum esnasinda kirilacak ve ikinamayacak korkum var. Sezeryandan yana hic korkum yok mesela ki hic ameliyathane ortami bile gormedim.

Herkese Merhaba ,
Bi ocak konusu daha vardı sanki oraya yaziodum ama burayı görünce es gecmeyeyim, dedim.
Ben 33 haftalık en nts ye alındım.
8 saatlik yolculuk yapmistim.
Ve buraya geldiğimde Dr. A gittim öncesinde randevu almıştım.
Ultrasyon a sokmadan nts ye aldı.
Benim kalça ağrılarım oluyordu.
Ve nts de iken resmen kalça ağrısından aglicaktim.
Nts ye göre bana magnezyum verdi.
Ayakta kalınca yada 5 dk yürüyünce kalcam agrimaya başlıyor.
Üstelik bacaklarim özellikle baldirimda çekilme oluyor.
Bugün Dr. Gidecektim ama kargo beklediğim için gidemedim.
Nasipse yarın gideyim.

bizimde bugün kontrolümüz vardı
bebişin durumu çok şükür iyi
ama bana sürekli kilo konusunda kızıyor doktor
yaklaşık 13 kg aldım
ben hiç umursamıyorum ama doktorum zorla umursatıyor
bebeğimin kilosu 2140 gr
önceden gelişimi daha öndeydi 2 hafta kadar felan
şimdi 9 gün gibi önde
bacakları çok uzun dedi
kız olsa uzun bacak oldukça iyi olurdu

Günaydın bende agrilarimdan dolayi magnezyum kullaniyorum ve birde demir hapi artik her hareketim cok zor oluyo bir an once bebek olsun istiyorum

Günaydın bende agrilarimdan dolayi magnezyum kullaniyorum ve birde demir hapi artik her hareketim cok zor oluyo bir an once bebek olsun istiyorum
Vallahi ben de çok zorlanıyorum artık ama napalım bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza gelsinler de başka bir şey istemiyorum.

Çok haklısın aynı o psikolojıye giriyorum istemeden
Sanki sezaryen olursa bu benım bebegıme karsı bır kusurum olucak gbi
Çok duygusal bakıyorum bu kadar duygusal degildim
Uyurken bırden alacaklar hiç bir seyden haberı yokken yavrumun bırden ışıklar eller iğneler görüp şok yaşayacak
Kendi gelse oysa, herseyi hazırken..

Çok sancı cekmişsiniz doğumu gercekleştirebılenlerın çoğu sizin kadar çekmiyor
Elinizden gelenın fazlasını yapmışsınız

Benim ilk benegimde yavas yavas sancılarım cıkmaya baslamıştı ama duzensızdı tabi önunuzde uzun bayram tatili vardı bayramda doğurmıyım diye dr beni sezaryene almak istedi. Başta kabul etmedım normal doğum diye ısrar ettım
Eşim bayrama son gunler kala beni ikna etti ameliyat tarihi aldık
Ve o gün sabahı kızım eşinden ayrıldı
Bazı şeyleri çok diretmemek gerekiyormuş bunu anladım
Bu yuzden şimdi dr uma teslimim o nerde ne gun derse kabulum
Ama gönlümden gecene de engelim olmuyor :)

kesinlikle haklısınız ben de o kadar çok istiyorum ki ama bu istek hayatımı etkilemeye başlayınca dedim ki kendime dur artık önemli olan senin o bebeği sağlıkla kucağına alman. nasıl olduğu önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…