2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88

Aynen öyle
Saglıkla alalım inş bu sefer en hayırlı şekilde

Aynen öyle
Saglıkla alalım inş bu sefer en hayırlı şekilde
üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz? aslında benim bir oğlum var bu da kız mis gibi diyordum başka çocuk istemem diye. ama acaba içten içe 3. çocuk da ister miyim diye bir kuşkum var belki de 3. sezaryen fikri beni ssvdye itiyordur. sizin bu konudaki düşünceniz nedir?

Ben şuan 3. Çocuğu düşünmüyorum benim de sizin gbi nasip olursa bir kızım bir oğlum olmuş olacak

Yaş arası şuan 2 ve 2 yaş biraz haksızlık oluyormuş bunu anladım
1 sene sonra doğurmak istesem bu çok zor ve riskli
2 sene sonra doğum yapmak istesem 2. Cocuk için büyük ihmal olacak, tıpkı 1. Çocukta olduğu gbi
3 sene sonra doğum yapmak istesem
İlk çocuğumun ilkokula başladığı zamanadenk geliyor
Bu benim için hiç iyi bir zaman değil 1. Çocuk yine ihmal edilmiş olacak
4 sene sonra da tam çocuklar okul yuva derken biraz üstümden çekilmiş olacak ve 2. Çocugum okuma yazmaya başlamadan önce ki ilk ve son rahat yılım
Benim altın çağım bu yüzden bu dönemihamile geçirmek istemem
5 Sene sonra desem yine iki çocugun okuma yazma dönemleri arasında sıkışacak
6 sene ve üstü de arayı çok açmış
Ve 35 yaşıma gelmiş olacağım
Bu yüzden 3. Çocuğu bir yere sığdıramıyorum
Sanırım 2 çocuk bu durumda en ideal

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Ben oğlumu 24 te doğurdum şimdi de 29 da İkinci olacak araları beş yaş bence ideal ama 34 civarı neden bir tane daha olmasın ki

bana da o düşünce geliyor ayrıca bakacak biri de olur m u şimdi kayınvalidem bakıyor ama sonuçta o da yaşlanacak

Başkasına guvenerek olmuyor bu işler
Benim şuan bakacak kimsem yok
Annem calışıyor, kv hasta tedavi görüyor

Başkasına guvenerek olmuyor bu işler
Benim şuan bakacak kimsem yok
Annem calışıyor, kv hasta tedavi görüyor
Benim kayinvalidem kızım ben bakarım bi tane daha olsun dedi. Güvendim yalan yok. Öğretmenim yazın da ben bakıyorum mesaim daha az en azından bunlar güvencem.

Merhaba arkadaşlar, bugün doktora gittim. Bebeğim 31+4 günlük fakat ultrsonda 30+0 ve 1500gr görünüyor. Gelişimi geride mi diye sorduğumda hayır dedi içim rahat değil aranızda böyle olan var mı

Merhaba arkadaşlar, bugün doktora gittim. Bebeğim 31+4 günlük fakat ultrsonda 30+0 ve 1500gr görünüyor. Gelişimi geride mi diye sorduğumda hayır dedi içim rahat değil aranızda böyle olan var mı
canım hafta hafta gelişimleri farklı oluyor benim bebegim mesela 9 günde 500 gr almış şoka girdim ama sonraki hafta çok az almıştı. o yüzden takma hem bazı bebekler minyon oluyor bunu anne bünyesi yapıyormuş. benim babam 4 kilo üzeri doğmuş ben 4100 gr doğmuşum oglum da 4080 gr doğdu. yani bünyesel bence.

İnşallah dediğiniz gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…