- 13 Haziran 2017
- 92
- 25
- 8
- 43
Dogum cantasi hazirlayan var mi
Bende yaklasik 2-3 haftadir mide yanmasi yasiyorum. Herhangi bi ilac veya surup kullanmadim. Sut maden suyu ya da leblebiyle halledebildim. Sona dogru daha rahatladim tabi. Son aylar zor geciyor. Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza bizi de saglikla bir once ayaga kaldirmayi nasip etsin.33+4 deyiz 2 haftadır bulantı başladı dün doktora gittim mide yanmamda olduğu için gaviscon verdi. Geçmezse dahiye ye yönlendirdi. Aranızda var mı bulantısı olan bu haftalarda
Canım bende 34+4 düm. Aynı bulantilar bendede var. Sabahlari ac karnına kusmalarım oluyor33+4 deyiz 2 haftadır bulantı başladı dün doktora gittim mide yanmamda olduğu için gaviscon verdi. Geçmezse dahiye ye yönlendirdi. Aranızda var mı bulantısı olan bu haftalarda
Aminnn Leblebi yemeyi denedim işe yarar inşBende yaklasik 2-3 haftadir mide yanmasi yasiyorum. Herhangi bi ilac veya surup kullanmadim. Sut maden suyu ya da leblebiyle halledebildim. Sona dogru daha rahatladim tabi. Son aylar zor geciyor. Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza bizi de saglikla bir once ayaga kaldirmayi nasip etsin.
Bende de var ağrı ama doktor 8 aylık olduk kız dedi. Her gittiğimde hemen hemen ısrarla soruyorum görenler erkek annesinin karın yapısına benzetiyor. Bakalım ne olursa olsun hayırlı evlat olsun .36 haftalik hamileyim Kızlar bugün çok fazla vajina agrım var sebebi ne acaba bide vajina agrısı olanlar erkek bebek dogurur diyolar ama benim kızım olcak kafam cok karistk yardim edin nolur
Dogumun seklini cok dusunmemek lazim. Her ikisi de sana dunyanin en guzel hediyesini veriyor. Benim onceligim rahatligim. Ben rahatsam bebegim de rahat. Dogumuma 19 gun var. Saglikla bekliyorum poncikimi :)Çok tesekur ederim biraz olsun rahatladim
Bizim günümüz aynı seninle. Bana doktor bu pazartesi gün verecek 39+0 da alırız demisti. O da ayın sekizine geliyor. Belki 10.01.2018 olsun isteyebilirimkızlar topiği yeni gördüm ocak 8 de doğum yapacaklar varmı
Benim de Aralik sonu, Ocak basi gibi bekleniyor ama tam tarihi bilemiyoruz tabi, normal dogumu dusundugum icin bebek ne zamana gelmek isterse bekleyecegiz. Eger dedigin tarihte olursa bebegimle dogum gunlerimiz ayni olmus olur.kızlar topiği yeni gördüm ocak 8 de doğum yapacaklar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?