2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Hayırlı aksamlar kızlar bende 34 haftalık hamileyim kızım olacak insaAllah herkese kolay sancısız doğumlar insaAllah:)

Kizlar gecen hafta doktor bebegimin dogum pozisyonunda oldugunu söyledi ama bugun birden vajina agrim kesildi ve bebegimi yukarda hissediyorum sanki dogum pozisyonundan tekrar ters dönmüş olabilir mi çok korkuyorum

Kizlar gecen hafta doktor bebegimin dogum pozisyonunda oldugunu söyledi ama bugun birden vajina agrim kesildi ve bebegimi yukarda hissediyorum sanki dogum pozisyonundan tekrar ters dönmüş olabilir mi çok korkuyorum
Son ana kadar degisebiliyor canim. Benim de dogum pozisyonunda ama ara ara yukarida hissediyorum. Ama her kontrolde doktor dogum pozisyonunda oldugunu soyluyor. Korkma stres yapma. Onemli olan saglikla gelmeleri. Eninde sonunda cikacaklar oradan :)

Sert hareketlerini yukarıda hissediyorsan doğum pozisyonundadır, aşağıda hissediyorsan ters dönmüştür. Ben bu şekilde ayırt ediyorum. Ters durduğu zamanlarda bir hareketiyle tuvalet ihtiyacı hissediyordum. Şu anda sol kaburga altında hissediyorum sert tekmelerini ve bebeğim doğum pozisyonunda ^_^

Hareketlerini 1 gündür yanda hissediyorum bebişim yan mı yatiyo acaba

Merhaba kızlar, 37. haftam pazar günü bitiyor ama bebeğim dönmedi malesef henüz. Sezeryan hiç istemiyordum ama doktorum sezeryan olacak diyor. Haftaya cuma sezeryan için gün belirlemeye gideceğim doktora. Bebeğimi döndürmek için bazı hareketler var onları yapıyorum henüz değişen bir durum yok ama son güne kadar bu hareketleri yapacağım. Aranızda benim durumuma benzer durumda olan var mı?

canim belin altina yastik koy öyle yat merdiven çıkmakda iyi geliyo bide ısık tut karnin alt tarafina bebek ışıga dönsün insallah bebişin döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…